iščem (izobraženega) moškega 45+
Pozdravljeni,
pred nekaj časa sva se z možem razšla…od takrat iščem novega partnerja. Nekaj priložnosti sem doslej imela, vendar jih prav veliko ni bilo. Ponavadi moje “kandidate” moti, ker sem bolj izobražena kot oni…torej moram iskati med izobraženimi moškimi. Čeprav to ni pogoj.
Če je tu kakšen razgledan, prijazen in željan hoditi naokrog, naj mi piše na:
[email protected]
Si bila prevec izobrazena za moza in te je pustil? Kaksno delo opravljas v sluzbi?
Manjkajo podatki. Iz kje si in koliko šteješ?
Sem prepričan, da jih moti nekaj drugega kot tvoja izobrazba. To je že razvidno iz tega kar si napisala.
Ojla Julij Cezar,
mogoče…njegov ego je kar trpel, če sem o kakšni stvari vedela več kot on. Trudila sem se, da nisem pametovala, ampak na dolgi rok ni šlo. Bivši je po poklicu strojni inženir, jaz sem magistrirala iz prava, delam pa kot praktik, zato moram delati po zdravi kmečki logiki.
Pozdravljen,
sem iz okolice LJ, stara 44, mati treh otrok v starosti nad 16 let, rada berem in potujem, rada imam glasbo in pohajanja
Ojla,
upam, da nisem zatežena. Skušam se vživeti v partnerja, ne gledam le nase. Poročena sem bila skoraj 20 let.
m.
Hvala za nasvet,
mogoče res. Prijatelji in sodelavci so bodisi zasedeni bodisi geji.
Ves kaj pravi zdrava kmecka logika za zenske? Pijte veliko kamilicnega caja in grgrajte ko vas prime da bi pametovale…skoda no zate
Sem bolj izobražena kot ti, pa do sedaj to še nobenega moškega ni odgnalo… Še bolj so se zanimali zame, še bolj so se potrudili zame.. Menim, da izobrazba ne more biti problem.
Lej če nimaš nekih konkretnih vizuelnih atributov, ki izstopajo in seksualne energije lahko samo sanjaš sploh pri teh letih, da boš imela veliko izbire. Tvoja previsoka izobrazba ni problem. Problem je drugje, najverjetneje v glavi.
Meta daj se napisi svoje preference glede novega moza;visina;teza, letni dohodek;mocan libido ali ne…neke okvirje za lazjo orientacijo
Baš 3 otroke i ločena iti bi izbirala.
Daj se parkiraj na realna tla.
Jaz imam doktorat, sem visok, temen, charming. Celo kuhat znam 🙂 Brez heca. Samo me je pred 15 leti že tudi ena privezala s tremi mladiči in zdaj samo lajam po MON-u, doma pa priden kuža 🙂
Hello Metka, tale z izobrazbo je pa malo leva… ne more biti to, ker si potem fasala samo egotripe brez prave samozavesti. Osebno mi je rajcig, če je ženska pametna in zna kaj povedat in narest. Odbijajoče, pa je, če je natripana na lastno izobrazbo in fura aroganco potem… Pošlji kak ZS in greva kaj spit in kako rečt.
O pisdo☺😬
Tega pa potrebuješ še nadomestnega ateja☺☺☺
Mater, seka tupoglavki na polno, čeprav je polna luna mimo, odpira temo za temo.
Ja ona bi pa jo noben noče potem pa verjetno bivšemu možu teži po mejlu za neke neumnosti. Ampak to ni pomembno.
Kuga je dej dečva? As še za orngo al ne? A stva al s ke drge? Mene nkarnč ne mot če s tih takt k j treba n k nus k je treba kej pamtnga men prtrdt. Drgač pa de kuj pustauva kozuc ke kje treba de bo sno suh, ne pa mokr pa plesniu k ga bojo zalivalesovze ene ženšne k me je narobe zastopiva. Tukole bom djau. Fajn je, čes orng tuko in drgač. De znaš sebe nost, de se ugvantaš tuko k je treba, de se znaš tud u štal obrnt, ne pa sam u štacun. Če te pamet k men prpele u naročje, jo kr obdrž. Nnkar mi pa ne guvor de znaš use, k vem de naznaš. Ketne pr mutork zihr nauš vedla nabrust. Tuko de se ni za bat deb bla bl pametna k jest. Drgač sm pa fejst dec, ke pa sm mau fuzbal pugledam če glih zun ščje in ni kkšn sno za ubračat al pa tukole kej preberem. Puguvarjam se pa bl mal. Ke pa sm mau z mački pa psm. Drujga pa ni. Nč m ni mar čes že mau uveunena, k sm jes tud. Kuga prauš? A b blo?
metkakofetka
A mi zaupaš razlog za ločitev.
Sanjski moški!
Ker je pri 44 končala večerno šolo.
Tanartabul dec deleč naokol. Dons sn biu zlo pridn. Vse popedenou tko kt more bit. U gmajno se ni dau dru it štimat k je vse razmočen sm pa zato šu za štedilnik in naredu štrudl. Rozine namoču u rum, japka naribou, mau skute not vrgu, pa sam razvleku testo, tjo k me je Pepca naučiva. Zdej pa z nogam u lavorju abrnke dol svalkam k so sem ceu tedn nabiral u tistih holcarskih škornih s tatrdo kapco spred, de se t kkšn hlod gor n zvali pa de ne boli. No, ps je nehu lajat, mački so šli vn, sitnost u seb nimam, tko dej mir pr bajt. Mau tole prebiram, pa mau sr čedm, če me kera pod noč presenet, de bom prštimat, pa de bom kuj zaorau po niu, pa kej posadu če b blo treba.
Dobro te je Pepca naučila. Bravo za vaju oba.
Forum je zaprt za komentiranje.