Kam iti "ven" v mariboru?
Lep pozdrav vsem!
Bom povedal kar na kratko in jedrnato. Nedavno sem prebolel toksično zvezo ki je trajala precej dolgo časa. Zdi se mi da je nastopil čas da bi spet spoznaval dekleta. Ampak problem je da sem bivšo spoznal preko interneta in družba s katero sem prej hodil ven so bili alkoholna katastrofa in sem jih bil prisiljen odj***, ker čeprav pijem ampak ne pretirano, to da je flaša (proti koncu je bila že pletenka) čimprej prazna ni moja ideja tega da se fajn maš.
Torej upal sem da mi boste lahko priporočili nekaj lokacij v mb kjer je vsaj približno enaka številka fantov in deklet in da me nebojo debelo gledali ker sem sam prišel.
Mimogrede, star sem 30. Imam rad moderno tehnologijo, filme, znanstveno fantastiko, zeleno tehnologijo, balkan glasbo, skaterja, sem razgledan, nekoliko umirjen ampak vesel zajebant.
Hvala vnaprej za nasvete.
Nikjer ker crkujejo med tedno v Avstriji, med viekndi pa spijo od Avstrije.
Veš, s takim odnosom si verjetno okrog mojih let… in še vedno devičnik! Če si res tako prepričan potem ostani doma in se samozadovoljuj, nas ko imamo resne namene pa pusti pri miru!
Na hudomušen način ti je povedal resnico, ti si ga pa napadel. Sicer pa si verjetno tudi sam že opazil, da je mesto prazno, razen moške družbe. Zunaj ne boš nobene spoznal, razen, če imaš zelo veliko srečo. Ljudje so v svojih krogih, nobenega več ne zanima spoznavanje, to so drugi časi, kot takrat pred leti… Poskusi raje preko spleta, kolegov, poznanstev…
ZUnaj zvečer si žensko iskati, slab plan. Raje širi poznanstva v drugih okoljih, socialno mrežo, najdi kakšen hobi, kjer niso samo moški. Ko spoznaš eno punco, kmalu spoznaš še njene prijateljice in avtomatsko imaš izbor.
Delam v Nemčiji. Če bi se mi blo za podiranje… recimo samo da je tam prostitucija legalna… in cenovno zelo ugodna! Torej ne gre se mi za to.
Stvar je v tem da ko se vrnem s tujine imam na voljo precej malo časa. Rad bi pač izkoristil ta čas in se fajn mel… po možnosti v dvoje!
OK, po lokalih nikoli ne veš, na kaj naletiš. Je pa res, da tam najlažje spoznaš. Bolj kakšen bife čez dan, bencinske, izven mesta…
Imam hčerko malo mlajšo od tebe – ali gredo z dužbo pit, ali pa je doma. Občasno se še dobijo pri kolegici, ki dela v bifeju, drugače pa – pri teh letih očitno sami več ne hodi nihče ven. Je pa res – gredo v družbi, vendar ne poparčkani. Tako da – z primernim načinom tudi h kakšni družbi lahko pristopiš.
Haha a zunaj so same neresne al kako?
Kje poznaš fajn žensko?
Tako je, fajn ženske ne obiskujemo lokalov:-) najdeš nas na ona on 🙂
Glanciii kam hoiš na kofe v Mb?
Delam v Nemčiji. Če bi se mi blo za podiranje… recimo samo da je tam prostitucija legalna… in cenovno zelo ugodna! Torej ne gre se mi za to.
Stvar je v tem da ko se vrnem s tujine imam na voljo precej malo časa. Rad bi pač izkoristil ta čas in se fajn mel… po možnosti v dvoje!
[/quote]
Avtor si najdo punco?
Ne pijem kofeta.
[/quote]
Ka pa piješ?
Ka pa piješ?
[/quote]
Pije špricer pri Đurotu ali pa pri Ali babi
Avtor si najdo punco?
[/quote]
Ne, jutri se šele vrnem s terena!
Forum je zaprt za komentiranje.