Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Poznanstvo

Poznanstvo

Nisem osamljena, srečno samska, a vseeno bi bilo občasno lepo imeti nekoga ob sebi. Kdo ve, kdaj in kje se sreca energija?! 🙂

Se kdo takšnih misli?

Aja37

Pozdravljena. Vsekakor se strinjam s tabo. Včasih paše s kom počvekat.

Lp

Aja, želja je, poiskati je potrebno le pot do uresničitve. In lepi prijetni trenutki v dvoje vedno polepšajo življenje?
Bi poskusila? 🙂

Doživetja so vedno lepša, če jih lahko s kom deliš…
Pusti kontakt ali pa se prijavi, da lahko kaj več na ZS.

Lahko bi skupaj kaj postorila, da bi ti ne bilo dolgčas. Se lahko javiš?

Ne moreš imet človeka ob sebi samo občasno, ko bi ga ti potrebovala. Človek pač ni predmet, ki ga kupiš v trgovini in ga uporabljaš, ko se ti zdi (sesalec, pralni stroj…), ali ga celo vržeš v smeti, ko se obrabi, se ga naveličaš, pride vidiš na spletu boljšega…, zmogljivejšega. S takšnim pristopom boš še dolgo srečno samska, čez čas pa nesrečno osamljena.

Lep pozdrav,

danes je veliko ljudi osamljenih, pa čeprav imajo družbo ob sebi. Včasih opazim mlajše in malo starejše, ki sedijo skupaj v lokalu in gleda vsak v svoj gsm. Pogovora skoraj ni več, ali pa je samo površinski pogovor o vremenu, o drugih ljudeh itd. V prihodnosti bodo ljudje vedno bolj osamljeni venar ne doma med 4 stenami ampak v družbi.

Pozdravljena,

Jaz sem bila še nedolgo nazaj (srečno) samska, vendar sem s časom vedno bolj čutila željo po bližini drugega človeka (moškega). Sicer sem se družila s kolegicami, a ni bilo isto. Ko one niso imele časa, sem bila sama. Sedaj imam veliko bolj polno, aktivno življenje, saj hodim z mojim na lepše in kvalitetno preživljam prosti čas z njim.

Ne vem, kaj si točno mislila z vprašanjem, kje in kdaj se sreča energija, vendar zase vem, da se mi precej več dogaja kot v preteklosti potem, ko sem se opogumila in šla s kom ven na zmenek. Ne da bi se kot prej obremenjevala, kaj pa če mu ne bom všeč ali pa če on meni ne bo privlačen. Enostavno si rečeš, da greš poskusit in nikoli ne veš, kako se bo lahko odvilo naprej. Ali pa, ko si kje zunaj na zabavi ali kakšnem dogodku… si odprta za pogovor, nove stvari, nova spoznanstva. Včasih moraš narediti ravno to, kar sicer ne bi (iz različnih razlogov – sramežljivost, strah, dvom ipd.). Tega se zavestno otreseš in greš v lajf 😉

Za to si kupiš psa.
Za resno vezo pa najdeš moškega.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close