Moji nasveti fantom
Dosti sam jih dal čez tiča i da bi mirko znal govorit…
Naučite se dati kondom tako da nebo problemov s tim.
Ak ste taki da se hitro zaljubite naj vam ga samo fafa. Ak ne fafa beži.
Ak hitro da ,da vsakom-beži.
Ko se po fafanju pogovarjate jo vprašaj kak je doma kak se razume sa mamo i očetom.Ak slabo onda briši. Ak nema očeta isto- beži.
Ne sprašujte o bivšima zato kaj bu rekle bu laž.Kad veliko govori o tome kaj je več probala u sexu – beži.
Kakve su joj prijateljice?
Ak nezna dobro kuhati-beži.
Če prideš k njoj in je vse umazano beži, ne rabiš packu.
Ahahahaha dobr si ….
😂😂😂😂😂
Odlični nasveti! Se strinjam.
Dečkoti, če jih boste upoštevali, vam bo v življenju dobro.
Čist simpl da bulj nemore bit. Dobro jo obdelaš da ga še drugi dam čuti. Ko začne vrtat kako si tak dober pa rečeš da si talent. Pol prbiješ da slabšega seksa še nisi mel da če se ni nič naučila. To jo čist razpiči in bo seveda hotla dokazat da ona pa zna in tak se izda radodajka od punce.
Maodna, potem bodo celo življenje bežali. 🙂 Kaj pa samovprašanje, kdo pa sem jaz, kakšen je bil moj oče, kakšna moja mama, sem odgovoren, sem spoštljiv? Meni se zdi pomembno, da se tudi malo v ogledalo pogledaš, ne le druge ocenjuješ.
To mora saki sa sobom razčistiti.
Če ne fafa in sam o seksu govori kaj bo.
C
Če neve kuhat in pospravit kaj bo ko bodo otroci.
Saj se kar strinjam s teboj, kakšna bi naj bila dobra žena. Ampak, vsak moški je ne more dobit, ker prvič ni toliko dobrih žen, drugič pa, niti ni toliko dobrih moških. Torej, vsak kljukec ne more dobiti dobre žene, pa če ima še tako dobre nasvete. Postani dober sam, pa te bo tudi dobra žena našla oziroma je boš vreden.
To je za tiste tamlade neizkušene, da ne ostanejo pri prvoj kaj jim da .
Stari slovenski nasvet je sila preprost: “Na poročno noč se mora ženin vsesti na rop postelje in si ga vreči na roko, da baba vidi, da je ‘neodvisen’ moški!”
Lep, ga bi bilo potrebno večkrat napisat in povedat.
Jaz sem se držal tistega da seme ne gre v nič, na klolena in odpret usta.
Lep sončen dan, morje toplo…
Dekleta in žene, skoraj polovico potetoviranih… meni vedno bil mimosun, znak da z njo nekaj ne štima.
Forum je zaprt za komentiranje.