Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kaj oblečt za h ginekologu?

kaj oblečt za h ginekologu?

Ponavadi sem imela ginekološki pregled vedno poleti, da sem šla lahko v krilu. Zdaj pa ga imam čez en teden in bo seveda mraz. Kaj naj oblečem? Krilo ne pride v poštev, ker je premraz za gole noge, žab pa ne prenesem. Hlače? In potem ko jih slečem, naj od pasu dol pristopicam naga do stola? Ne vem….

Ja kako si pa v krilu prišla do stola? A kar v krilu brez spodnjih hlačk spodaj pol si ga pa dvignla al kaj?
ne razumem

Ma joj, ta debata je bla pred kratkim na Starševskem čveku in ko sem brala, nisem mogla verjet, da se nekatere dejansko oblačijo namensko za obisk ginekologa, ker jim je nepredstavljivo naredit tistih par korakov do mize spodaj brez..Svašta. Pol pa v krilu, pa v krilu na mizo, hehehe

Zdravo

Ja, jaz tudi delam nekaj podobnega kot ti.:-) Samo s to razliko, da tudi pozimi nosim krila in debele žabe:-)

Kaj pa če bi recimo oblekla kakšno dolgo tuniko, če ti je neprijetno? Sicer pa, saj je kratka pot od slačilnice do stola:-)

lp

🙂 ne razumem zakaj se sploh sekiras zaradi tega. h ginekologu gres zaradi svojega zdravja in pri tem ne bi smelo biti pomembno ce prides v krinolini, pumparicah ali v zaklju za krompir. ce pa ti je tako nerodno se sprehodit par korakov do stola, se pa obleci v kaksen daljsi pulover.

upam da ne bos razumela mojega posta kot napad. samo res ne razumem, kako je lahko zenskam tako nerodno se sprehodit do stola brez obleke. se potem ko si na stolu lahko sprostis, ce se ze zaradi tega tako obremenjujes?

Pa še en vic:-)

Ginekolog se naveliča šariti po ženskih organih in se odloči, da bo šel
za avtomehanika. Pride do prvega avtomehanika in mu razloži svoj
problem. “Prav!”, odvrne mehanik. “Takole bova naredila. Tukaj imaš eno
mašino. Če jo boš znal razdreti, bo tvoja plača 60 jurjev, če pa jo boš
še znal sestaviti, boš imel 100 jurjev plače.” Res ginekolog razstavi in
sestavi mašino, mehanik pa ga opazuje. Ko konča, mu reče: “V redu,
sprejet si, plače pa boš imel 150 jurjev.” “Zakaj pa 150 jurjev?”, je
začuden ginekolog. Mehanik mu pojasni:”Glej, mašino si pravilno
razstavil. Tudi sestavil si jo pravilno. Ampak, da si vse to naredil
skozi auspuh, ti dam pa še 50 jurjev.”

Ja no res mi je neprijetno hodit tam okoli gola. Kako sem prišla tja v krilu? Točno tko, kot si opisala, pppp***.
Itak, da je že sam ginekološki pregled totalno ponižujoč za žensko (da o porodu ne govorim) in tisti, ki misli, da se sprostimo na stolu, bi morali sami priti v tako situacijo. Mogoče bom pa res žabe in kiklco.

ženska, pa to je zdravnik! dej se sprosti no.
obleči si ful dolg pulover, če ti je nerodno. ampak to s kiklo je naravnost smešno. pomoje si misli svoje ta ginekolog, ne vem no.

Verjamem, da ti je neprijetno, meni je tudi.

Ampak, vedi , da tvoj-a G vsak dan gleda isto in je že navajena vsega!

Pogumno zakorakaj do mize lepo spodaj gola, vse skupaj ne traja več kot par minutk.

Če ti je pa tako zelo neprijetno, te pa naj “potolažim”, da ko boš šla rodit, takrat ti bo šele neprijetno::)))))

Še enkrat G je vsega navajena in se bo ta čas verjetno diskretno obrnila stran in te ne bo gledala direkt tja dol…..

Al pa si obleči malo daljšo majčko al pa tuniko, ki ti bo pokrila tazadnjo plat!

lp

“”Itak, da je že sam ginekološki pregled totalno ponižujoč za žensko (da o porodu ne govorim) in tisti, ki misli, da se sprostimo na stolu, bi morali sami priti v tako situacijo.””

Darija ?? Oprosti, ampak pol pa najboljš, da nehaš hodit h ginekologu in da nimaš otrok. O bog, ne morem verjet kaj berem! Glede sprostitve na stolu med pregledom-bila sem že velikokrat v tej situaciji in sem sproščena pa je moj zdravnik starejši moški. Si ne predstavljam, da ne bi bila sproščena, ker bi bile potem tudi mišice vse stisnjene in bi (pomoje) zdravnik težje delal pa predstavljam si, da bi verjetno tudi bolelo. Kar se pa tiče obleke za na pregled – jaz se oblečem tako, kot mi tisti dan pač ustreza. In tudi priskakljam v kratki majčki al pa puloverju od garderobice do stola. Zakaj bi mogla skrivat pipiko za tistih par korakov, če me pa potem ginekolog pregleda od zunaj in od znotraj? Pa ne mi zdej govorit, da sem promiskuitetna, ker nisem.

Kako si kompliciraš življenje za brez veze.

Eno spalno srajco si vzemi s sabo in se tam obleči vanjo…. Evo…. jaz sem se odločla, da bom naredila tako…. Ne nosim kril in tudi dolgih majc več ne…. in mi je res neprijetno šetati se z golo ritjo…. pa še polno celulita…. hahaha

Darija, ginekolog stran pogleda, ko šetaš do stola in je zelo diskreten, četudi je ženska gola in ima rit polno celulita.

V kolikor te bulji in si oblizuje ustnice, je izprijen in ga zamenjaj. Ampak nisem še slišala za tak primer.

Ja sej nisi ti edina, ki greš k temu ginekologu na prgled, oni majo vsak dan po 10 al pa 15 takih, k jim pregledujejo organe, ki jih je tebi sram pokazat. Jst tega res ne razumem, sej je neprijetno ampak pretiravat pa tud ni treba!

jest pa mislim da si ti ena navadna razvajena punca k te je strah ginekologa in za to moraš imeti razlog.
al sexas brez zaščite pa se bojiš da bi ti kaj odkril ali kaj podobnega.

drzgače pa mene je bilo samo prvič malo strah, sedaj pa popolnoma nič. je res tako kot je napisala ena zgoraj oni to vidijo vsak dan in nisi samo ti za njih. pač to je njihovo delo , tako kot je nekomu delo pospravljat itd. služba je služba .

Ce ti je res tako neprijetno,pa si poisci ginekologinjo,…

darija… kaj pa kiklica in samostojece nogavice…?

O ****! Kakšni odgovori, pa sej ne morem verjet! Pa pravite, da jst kompliciram. Aja, pa sem promiskuitetna, nimam stalnega partnerja, seksam s tistim, s komer hočem. Ok? Ne mi o tem moralizirat, ker je mogoče med njimi tudi tvoj mož. Ni me sram, verjemite, samo (kot sem že napisala), sem navajena hodit k mojemu ginekologu (ki je mimogrede starejši moški, zelo uvideven), v krilu.
Da zaključimo, bom oblekla hlače.

josie* napisal:

> darija… kaj pa kiklica in samostojece nogavice…?

hehe ali pa une hlačke iz sex shopa, ki imajo pri češplji luknjo, da lahk sexaš z oblečenimi hlačkami?

Drugače pa darija, ne vem ali si to napisala sarkastično, da si promiskuitetna in da sexaš vsepovprek. Če si resno mislila, mi povej kako to, da ti kurbanje ni ponižujoče, ginekološki pregled ti je pa ponižujoč? Si ti malo zmedena punca a?

Torej Darija, v čem je pa pol sploh point?

Jaz sem imela malo daljšo majčko, samo da pokrije rit. Prvič sem bila pri moškem ginekologu in prvič v življenju me ni bolelo, pa še takoj mi je postavil diagnozo. Po moje je vseeno, kaj se oblečeš, samo da se ti počutiš v redu in sproščeno.

Pri nekaterih ginekologih imajo neke srajčke, ampak meni je to brezveze, saj te itak v vsakem primeru vidi.

Sicer pa darja, a na plažo hodiš? Kako lahko šetaš svojo rit (pa čeprav v kopalkah) pred ne vem koliko folka, nerodno ti je pa pred zdravnikom?

Punca porod ni ponižujoč, ampak sem se jaz, ko sem rodila, počutila kot največja frajerka na svetu. Če boš rodila, boš zvedela zakaj.

Kaj pa navodila v čakalnicah?

Joj ste smešne, če vas samo prosi za nasvet, pa toliko hahljanja. Čisto jo razumem.
Ko sem hodila na ultrazvok v ljubljanske ambulante – saj ne vem je tam na levi strani leonišče ali kako se že reče, je bilo na vratih v čakalnici Navodilo:
med drugim je pisalo tudi, da je treba pred UZ sprazniti mehur in da naj bomo v KRILU!
To je pisalo še lani junija. Mogoče so zdaj to ukinili. In jaz sem se tega držala tako, da sem si v torbici vedno nesla s sabo neko najmanjše krilo, ki je zazvzelo najmanj prostora in si ga v kabini oblekla.
In tako prišla na UZ po predpisih. Kako je bilo z drugimi, pa ne vem.

Torej Darja, eno tanko krilo v torbico in stvar je rešena.

Tako, ja. K moji ginekologinji nenehno sestra noter stopa in odpira vrata, tam pa druge čakajo. Res se ne bom pred vsemi tam spodaj brez prošetala. Kiklco v torbo, pa je.

____________________ Fantasy does not deliver.

Jaz imam vedno spodnje hlače gor, šele ko se vsedem na tisti stol jih dam dol in jih v roki držim tisti čas.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close