iskanje partnerja po 35 letu
Pozdravljeni/e
kot je naslov teme, me zanima kje spoznati samske punce, kam zahajajo, kje se jih da srečat, bližam se 40 letu, in klubi za mlade niso več zame
V teh letih se tega ne da več srečat…zdaj že po zemlji dišiš 🙂
loto
Jaz sem svojo ljubezen našla na ona on pri 45 letih. Je pa res, da sva bila oba v zvezi prej. On ločen, jaz vdova. Seveda moraš malo pogledati, se pogovarjati, razmišljati. najti skupne točke in šele nato zmenek. Pa srečno!
To se tudi jaz sprašujem, vendar obratno, za moške … 🙂
Zamudil si vlak. Zdaj so ostale vdove, ločenke, zajebanke, ki jih itak nihče noče, ali karieristke. Karieristke odpadejo, ker si ne življenja ne mislijo komplicirati še z obupanci. Torej: vdove in ločenke. Zajebankam se izogni. Ločenke in vdove imajo prtljago (otroke in čustveno), tako da si prav tako kot karieristke v večini ne mislijo komplicirati življenja z obupancem.
Če dobro izgledaš, si vsaj povprečno razgledan, imaš vsaj 6. stopnjo, prebereš kakšno knjigo, kdaj kam odpotuješ, NE živiš v stanovanju / hiši staršev, imaš solidno službo in plačo, ciljaj na publiko 23 – 28 let.
Aja, še na obupanke sem pozabila – te pa najdeš na kakem portalu …
Moški ne zamudi vlaka tako hitro kot ženska. Seveda pa je odvisno kako izgledaš, kajti mlajše ne bodo imele plešastega, zavaljenega ali kaj podobnega. Vsekakor se izogibaj žensk, ki nimajo rešenih problemov iz preteklosti. Kje spoznati? Na spletu zelo težko, vsaj v Sloveniji. Delaj kaj pametnega v prostem času, kot je npr. prostovoljno delo. V takem okolju spoznaš kar nekaj kvalitetnih žensk in jih že s svojimi dejanji prepričaš, da si primeren kandidat. Posedanje v klubih s kozarcem v roki te ne bo pripeljalo do cilja.
No, dedci ki ste že dolga leta brez babe, jo boste s starostjo vedno težje našli. ker ste iz vaje pecanja, nimate socialnih veščin, manjka vam sproščenosti. Tako pač je. Kje boste sploh srečali babe, v drugih temah s ehvalite z resnostjo, da ne pristopate…sami minusi.
Si se samski?
Si še samski?
Odpiši…
Negativni komentarji so posledica izkusenj ljudi.. dajmo si priložnost…ne prehitro obupati
So že napislai mamice z sončki vdovre in take samske nikoli noben dober.ž
Za karkoli več kot kavo samo prve .
Si zadovoljen s SEBOJ?
Bi bil TI SVOJ PARTNER?
Če je.odgovor DA potem samo glej, kaj se dogaja okoli tebe.
A opiši se; kdo si, kaj.počneš, kakšno je tvoje delo, v čem uživaš..
Zavedaj se, da je zunaj ženska zate. Poiskala te bo na najbolj smešen način, mogoče si jo celo srečal. 😇
Najbolje da ti poiščeju kako na šihzu ali pa kak sa šihta da ima samsku sorodnicu susedu…
Forum je zaprt za komentiranje.