Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Dober sex

Dober sex

Vprašanje samo za ženske? S kolikimi moškimi ste bile res zadovoljne v seksu?Mislim na komplet, veličino korenjaka, predigro in vse ostalo. Sama ugotavljam, pa sem jih imela kar nekaj, da lahko rečem samo za enega ali dva, da sta bila res ok vse ostalo pa je neko povprečje…..žalost
Mogoče bi bilo bolje poizkusiti z žensko….

Imela sem štiri partnerje. Od tega res zadovoljna, ampak res v 100%, samo z enim, ker je bil po tvoje komplet: velikost, tehnika, predigra, ujemanje, vzdržljivost, iste potrebe,… Skratka, z eno besedo: nadekstaza:-) Potem eden izmed ostalih je bil še tudi uredu, eden pa izmed najslabših po moje na celem svetu, ker je bilo bedno do konca in se je zato tudi hitro končalo. Za enega je pa že ful daleč nazaj, tako da se ne spomnim več dobro, ampak takrat vem, da se mi je zdelo ok – je bil pa moj prvi.

Resnično zadovoljna sem bila le z ENIM! Saj sem vesela, da sva bila skupaj, a zdaj imam problem z partnerji, ker sem vedno razočarana – nad velikostjo! Malo je takšnih!

js sm pa šele pri devetnajstih letih prvič seksala in zdaj po dveh letih ko imam že eno leto fanta, ki je deset let starejši spoznavam vrhunce in vse kar spada zraven..
sem pa prej bila z dvaindvajsetletnikom in šele zdaj vidim da pojma nimajo..ko sem bila z njim sem pač mislila da je to to…vendar zdaj ugotavljam da je kvaliteten seks vse kaj prej…

Do sedaj sem seksala s sedmimi tipi. Popolnoma zadovoljila sta me samo dva (28 ter 30 let). Huh… skoda, da nisem vec z njima v kontaktu, ker je bilo res fajn.. heheh.

z vsemi.
ker točno vem kaj hočem in kako hočem
in to povem in pokažem.

Sexala sem s ene 25 tipi.Enemu je iz ust smrdelo po gnilem jajcu,enemu pa kot iz nepomitega vinskega soda.Oba sta bila postavna in kul.Ene 10 tipov je vedelo kako je treba z žensko,drugi so pa bili povprečni.

No zdaj pa naj bo še ena (ali več) tako prijazna in malo bolj natančno opiše razliko med seksu z starejšim (oz. z tistim katerim ste bile zadovoljne) in mlajšim (oz. saj veste s kakšnim)… Ajde!

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Boljši so mladi žrebci,so neumorni,hitri,vzdržljivi,sexali bi non stop.Starejši so počasni,neokretni in imajo hitro dovolj.Dejstva pač.

drži, kar je napisala alma, mladi žrebci…………….., starejši so leni .

kje so pa tisti mladi, ki jim lulelk ne stoji dobro ?? Almi pa povem, da sem seksala z ene 55 tipi.

Kakšno imaš pa češpljo in ti se s temi 55 tipi hvališ-da te kap!

To pa diši že na tekmovanje – katera jih je imela več!

lp

Bo pa zanimivo, verjetno obstajajo rekorderke!!!

Senka, svaka ti čast, da še nisi nehala štet…

alma in mimix,
nimata prav. Starejši so leni?? No, moj ni pa je več kot 20 let starejši!!

Marko, da pošteno odgovorim na tvoje vprašanje 🙂
Sex z mlajšimi od mene je bil pač povprečen sex… Nič posebnega skratka.
Sex z malo starejšimi od mene nekaj podobnega…
Kar doživljam sedaj (eden je 25 l. starejši, drugi je starejši 12 l., …) je POPOLNOMA NORO, kar meša se mi od vseh užitkov; takšnih in drugačnih (beri: sexualnih in tudi nesexualnih)
Moram pa priznati, da mi s tistim, ki je 25 let starejši pride veliko bolj intenzivno in tudi večkrat.
Imam pa srečo, da je ta, ki je toliko starejši od mene ravno toliko nor na sex kot jaz (to se pravi- zelo nor 🙂 ) in pa to srečo, da mu vedno stoji…

Toliko o ”lenobnosti” starejših moških…

LP

A ti Jebačica pa kar dva naenkrat! Svaka ti čast, upam samo, da nisi vezana!

lp

ona verjetno ni – sta pa zato njena porivača sigurno poročena in skrbna očeta otrokom in “zvesta” partnerja svojim ženkam.

Baba pjana rt prodana

sinja :)))
Imam prstan na l. roki, vendar je zadevica SVOBODNA VEZA 🙂
Ničesar ne skrivava, dejansko je vse dovoljeno in meni nič od tega ne odgovarja bolje!!

Oprosti, ne morem se strinjat s teboj, ker si ne znam predstavljat takšnega zakona. Potem zakon nima smisla. Sorry!

Upam (pa ne mislim nič zlobnega – samo moje mnenje je takšno), da nimata in ne bosta imela otrok!

Ne me vprašat zakaj, ker UPAM, da veš zakaj tako mislim!

Želim ti, da še naprej pelješ svoje življenje po tirnicah, ki vodijo do sreče!

lp

Jebačica, pa saj se je dalo razbrat, kaj sem hotel vprašat ne?! Oprosti, ampak to kar si ti napisala, so že skoraj pisale ostale (bla, bla, bla), nič konkretnega. A bi lahko kakšno konkretno razliko opisala. Zakaj je bolj noro, zakaj je drugače. A sem preveč radoveden?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Bolj konkretno?
Ker se posveti ženski. Ker se dobro zaveda, da ne bo za nič prikrajšan, če ne bo mislil le nase.
Pri mlajših imam občutek, da jim je edini cilj, da jim pride.
Ne rečem pa, da mora sedaj moški ne vem koliko časa vstrajati pri predigri (pri meni je potrebno minimalno časa, ker zelo zelo zelo :)) kmalu umiram od želje, da je v meni…)
Pač, noro sva se ujela, nihče ne mara romantike, oba nora na seks itd…
Kaj bi lahko še povedala?
Pač ve, kako se stvarem streže, saj me do sedaj še noben ni znal tako zadovoljiti. Ne vem kako bi ti lahko povedala bolj podrobno. ??

LP

P.S. sončica2, ne se sekirat kaj sta in kaj nista moja jebača 😉
Vse imamo ”poštimano” kakor nam paše.

Vsi moški so prasci, a ne? Si ti mal preveč zagrenjena, al se men sam zdi?

---------------------------- z nobenim kavljem me ne dobite več ven

Jebačica- pametno,kaj bi jo čuvala,saj ne boš zelje kisala v njej.Jaz sem imela dva hudooo dobra žrebca,

POPOLNOMA NORO, kar meša se mi od vseh užitkov; takšnih in drugačnih (beri: sexualnih in tudi nesexualnih)
In kakšni so ti nesexualni užitki, a se merijo v tolarjih?

še en,
hehehe, sem se pa nasmejala!!
zanimajo te nesexualni užitki?

z enim so to skupni interesi, navdušujejo me pogovori z njim, večerjice z njim in najino kolegico, preganjanje časa v njegovem stanovanju ob cigaretku in sokcu ITD, preživljanje prostega časa kje daleč…
z drugim me povezuje hobi in pogled na svet,
z možem pa imava skupen način življenja ( v sklopu civilne zaščite- več ne povem) in ljubezen drug do drugega.
Tolarji? A?

:))
LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close