na voljo en dober samski tip
Če je kakšna dobra samska monovka tukaj, ima priložnost, da si končno dobi enega dobrega tipa, ki je trenutno na razpolago. Da ga na kratko opišem: dober štel,lepe oči, visok, ljubeč, pozoren, spoštljiv, obvlada vse v hiši in okrog nje, veseljak, priden,… Glede materialnih še kar dober avto, lepa plača, brez kreditov, lastna bajta.
Mi ga je kar žal, da ga prepuščam drugi, zdaj , ko sem ga končno po tolikih letih zdresirala, da je ded na mestu.
Povej še kaj je narobe z njim.
hja … dresiranje ti ni povsem ratalo ☺
Čisto nič. Trenutno še žaluje za mano. Čez kak mesec pa bo tudi to ok.
hja … dresiranje ti ni povsem ratalo ☺
[/quote]
Je mi ratalo. Samo za mene prepozno.
kdo vzame otroke in kdo psa ☺
Dolgočasen tip, če nima nobenih hobijev.
Al pa slaba bivša.
torej si ti, dreserka tipov… omenjeno je vse, samo to ne, kako te je dol polagal, neki se ti more upirat na njemu, da ga tako zdresiranega prepuščaš drugi in to z veseljem kot zgleda…, ziher je pa ambiciozen za tebe, hehe..
Se opravičujem, če je tako izpadlo. Mogoče bi morala napisati namesto dresiranja, popolna prevzgoja.
Se opravičujem, če je tako izpadlo. Mogoče bi morala napisati namesto dresiranja, popolna prevzgoja.
[/quote]
Torej je le nekaj/veliko bilo narobe z njim?
Mogoče bo trajalo dlje, ampak po moje je verjetno najhuje prvi mesec.
Torej dec kot zenska pise o seb v tretji osebi. Kjera ga hoce
Preveč jih ima.
Ne, niti malo nisem podobna dedcu 🙂
Ključno si pozabila povedati. Zakaj ga zapuščaš. A te je tepel? A ma kakšen vulgaren hobi?
Jest trenutno iščem enga genija, da naredi nekaj uslug (rabim pač svetovalca),… samo še ne vem kako naj mu plačam…. še razmišljam kam ga naj grem iskat….
Ključno si pozabila povedati. Zakaj ga zapuščaš. A te je tepel? A ma kakšen vulgaren hobi?
Jest trenutno iščem enga genija, da naredi nekaj uslug (rabim pač svetovalca),… samo še ne vem kako naj mu plačam…. še razmišljam kam ga naj grem iskat….
[/quote]
Z njim je vse ok, samo jaz imam prevelike zahteve.
Če potrebuješ usluge, bi ti po moje tudi zaračunal v seks urah.
Če vzameš ti še otroke, pol se zanimanje zanj lahko začne.
A sam si ni sposoben poiskati druge, da mu ti tu reklamo delaš?
Ja, takle mamo. V virtuali pride vse na dan, pa če stvari še bolj skrivamo in tajimo. 🙂
Ne delam mu reklame. Želim le, da zagrenjene samske mone spravim ven na zrak in da začnejo gledat okrog sebe in uživat življenje 🙂
hja, po odgovorih avtorice sodeč, tip ne bo nič izgubil, ko bo sam ostal, ženska brez miline, verjetno pikolovska in hladna kot špricer, to ni dobro, mogočer ima zato tip toliko hobijev….
Kake hobije pa ima?
Visenje za šankom?
Forum je zaprt za komentiranje.