Rada bi spoznala nekoga
moskega, custveno inteligentnega, razgledanega za druzenje, klepetanje, prijateljstvo..mogoce tudi kaj vec nekoc.
Tezko je sebe ocenjevati, a mislim da sem prijetna, razgledana, dobra sogovornica, rada potujem..stara 50 let
Portal Ona – On, nekaj investiraš (članarina)v to in potem z domačega naslanjača čekiraš tipčke, se z njimi pogovarjaš, tako ugotoviš njihovo čustveno in intelektualno inteligentnost, Spoznaš njegova zanimanja, življenjske vrednote, hobije, služo, finančno stanje, premoženje, družinska razmerja… Na fotkah vidiš stil oblačenja, splošen stajling… Kam lepše, samo veselo na delo.
Portal Ona – On, nekaj investiraš (članarina)v to in potem z domačega naslanjača čekiraš tipčke, se z njimi pogovarjaš, tako ugotoviš njihovo čustveno in intelektualno inteligentnost, Spoznaš njegova zanimanja, življenjske vrednote, hobije, služo, finančno stanje, premoženje, družinska razmerja… Na fotkah vidiš stil oblačenja, splošen stajling… Kam lepše, samo veselo na delo.
Iz katerega konca pa si?
Primorska
Tudi jaz. Da nisva soseda. 🙂
Nikoli se ne ve..lahko me nisi opazil, ko sm sla mimo..
A tudi ti isces kaksno novo poznanstvo?
Piši na; [email protected]
Od kdaj si ženskega spola.
Napisala si na splošno, napiši konkretno pogumno, če hočeš privabit inteligenco, prijaznost, zgovornost – daj energijo v objave, pa boš vse dobila nazaj-takšno objavo kot daš tak, odgovor dobiš.
No ja. Začetek je. Ne berem dalje.
Spoznati nekoga po mojem mnenju pomeni vsaj pol leta več ali manj intenzivnega druženja.
Za vse to, pa moraš tudi ti ponuditi neke možnosti in dati pogoje.
Kaj dejansko pomenijo določene besedne zveze, smo že razdelali v temi: Kako napisati “idealen” ženitni oglas?
Forum je zaprt za komentiranje.