Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kaj naj naredim?

Kaj naj naredim?

Fant je obseden z manekenko na instangramu, oz ni niti manekenka tako pravi on. Prasala sm ga zakaj mu je tako vsec, pa mi je odg ker objavla potovanja iz sveta a sem mu kar hitro pokazala da ima objavljene samo gole fotografije. Slike ji lajka redno in to samo njej nobeni drugi. Povedala sem mu da me moti priznam pa mu seveda ne da se imam sedaj za manj lepo ker je ona res privlacna.

Niti pomisli ne, da si manj lepa od nje. Ne primerjaj se z njo!
Pa kaj mu je ta ženska na dosegu roke ali je zanj glede na razdaljo nedosegljiva? Ker, če mu je dosegljiva potem bodi previdna.
Nikakor pa ne pomisli, da je boljša od tebe. Fantje takšni so… Slinijo se za vsakim lepim “kosom mesa”.
Ne sekiraj se zato, če pa bo to še dolgo trajalo… potem ti svetujem, da ga pošlješ kar k tej njegovi frajli, ki jo tako občuduje. Sama pa daj priložnost drugemu, ki bo s teboj ravnal kot z najlepšim bitjem na svetu.

firbec pač nebi firbcala in bi imela sedaj mir tako pa se boš sama morala slečti in ga prositi da te slika

Včasih so gledali pa srednje strani revije Start. In kaj misliš, da smo se kaj sekirale. Pol so bili še bolj vroči v postelji in samo to šteje.

Hvala za odg. Seveda mu ni dosegljiva, ze odkar sva zacela hoditi, sedaj sva skupaj 1leto je, kar naprej vseckal drugim dekletom tudi tistim, ki so mu v popolni blizini in ne prijateljice drugace to razumem ker to pocnem tudi jaz. In sem popolnoma brez besed ter zmedena zakaj to pocne saj ima moje slike! Vse mu dam kar bi si vsak moski pozeleu! Seksava pa tudi vsak dan ce nisma narazen. Izkazuje mi ljubezen in vem da me ima rad, naj se res ne obremenjujem stem? in to pocno vsi dozoreli moski? in samo prevec razgrajam okoli tega kar pravi tudi on?

Seveda preveč kompliciraš. In še en nasvet, tudi ti poglej kakšno sočno moško telesce in lajkaj, boš videla, kako bosta še bolj kompatibilna potem.

Ko moški spozna dekle, je zanj sprva cel Svet.. potem se slej ali prej nauči veliko o zemljepisu.

De omnibus disputandum..

Daš povezavo da vidimo to manekenko.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close