Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek počivališče v wellnesu Orhidelia – dogodivščine

počivališče v wellnesu Orhidelia – dogodivščine

Živjo!

V soboto sem bil sam – tokrat brez punce v welnesu Orhidelia. Po savnanju sem se odpravil na počitek v prostor z vodnimi postelajmi. Bilo je čist polno, zato sem šel pogledat do konca prostora – tam pa … !!! V zadnjem kotičku na sredini je ležal en starejši moški, ki se je samozadovoljeval, zraven na drugi postli pa starejši par tudi v polni akciji. Nisem mogel verjet, kaj vidim zato sem se kar obrnil in šel proti izhodu. Med tem se je tam na začetku spraznil en kotiče in sem se vlegel na postlo. V roku 5-ih minut ležanja je prišlo mimo vsaj 10 čudnih tipov – pomojem gejev… Vsi so gledali v mene nekaj mižikali, en se je vlegel na postlo zraven moje. Zato sem se kar hitro odpravil ven. Odpravil sem se v parno savno in je takoj pricapljal za mano, šel sem ven v bazen in glej ga spet za mano. Grozno! Nisem več vedel kam naj se še skrijem.
Odločil sem se, da brez punce nikoli več ne grem v savno! 🙂 pa tudi ne morem verjet da se stari tak v javnosti dajejo dol, prej bi to pričakoval od mladih 🙂

A je bilo to slučajno, al imate vi tudi take izkušnje iz savn?

Še hujše. Mene je po savnah lovil medved. Komaj sem mu ušel. Sem ga na finto vrgel. Ko me je tik pred vstopom v finsko savno zagrabil, sem se na hitro obrnil in na glas rekel:”Eeeeej. Stop, stop, stop. Samo moment! Če v naslednjih 5 minutah pokličeš na to telefonsko številko, bo tvoj 5 delni set dildo master za samo 9.99 eur. Ampak to še ni vse!”, mu rečem. “Če pokličeš takoj, boš zraven dobil še propolis anal kapljice! Pokliči zdaj!!!”

Medo se je počohal, začel iskat mobilca, odhlačal je v garderobo, jaz pa preživel. Potem sem jo ubrisal domov. Včasih se pač moraš znajti in na plano potegnit še kakšnega drugega aduta in ne samo tiča. Če le tega preveč kažeš naokrog, ti ga lahko medo odgrizne.

Na Ptuju v starih termah sta se mi ze dve moski gnidi na noge vsedli ker jaz imam 110cm noge in baje se drugi lahko na tvoje noge vsedejo…bonton na vrhuncu. Aja pa en je bil pol agresiven in je moje noge potisnil vstran, in nesramen in sem mu povedla svoje tud s policijo zagrozila. Drugic jo klicem!!!

V Primusu pa vse okej folk na mestu bonton in kultura…zaenkrat se.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close