Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek IŠČEM PUNCO (SEM ŠE NEDOLŽEN)

IŠČEM PUNCO (SEM ŠE NEDOLŽEN)

Lejte punce jst nism tko k vsi ostali. Če hočte biti moja punca potem morte met sarkazem in črni humor. Da se mal predstavim

Yo? What’s up? Moje ime je (ne bom razkril imena vsem na javnem forumu) in sm str 19 let. Vem da je to pod povprečna faking starost za ta forum ampak okej. Sm iz zokistana in ne nism srb ali bosanc ali hrvat sm 100% faking čisti slovenec. Patriotski slovenec enkrat sm bil na triglavu in sm se sliku pred tistm faking stolpom al neki. Nimam slik tko da nimam dokazov ampak to se je zgodil. Anyway ja rad mam sarkazem, video igre, filozofijo in črni humor. Lahko mi rečete karkol lahk se delate norca iz mene me ne moti. Sem sredinski po političnem spektru. Sem pro-choice pa anti gun glede davkov in zaslužka sm pa faking pro kapitalizem. Moj največji uspeh je 45 zmag v Fortnitu eno igro sm mel 9 killov ampak Fortnite je drek igra igram jo samo zato da se kaznujem. Moj najljubša filma sta Srbski Film in The Human Centipede. Tko da ja moj karakter je zlo faking poseben velik preklinjam ker je zabavno in me briga. Sm pa prijazen globoko v srcu čeprov pišem tuki totalne neumnosti in me prikažejo kot največji kreten tu. Po videzu sm soliden, nisem debel nosim očala (taka faking retro tko res kul) ker je moj vid obupen in ja….to je to. Sm introviran nimam rad ravno ljudi in rabim punco da mi to spremeni. Samo rabim nekoga ob sebi. Če ste zainterisirane mi pišite v zasebna sporočila in potem gremo naprej. Hvala za to in ja…se slišimo…al pa ne. Ni panike 🙂

PS. Če ste iz Maribora potem tud okej. Ne maram Maribora in vijolčne faking barve ampak vredu. Mogoče mi spremenite mnenje.

Je vse to samoumevno, snorkiček ja, ti ne treba tega javno razgaljati 😁😁

Je ja.

Ej želim ti velik sreče kolega, ti si mi res pravi car, legenda tle na monu, ej kolk se narežim, ko te berem, dj pejd na kuhančka boš zih kako dobo, zdj je itak sezona zmenkarij, js grem lih dans na Prešerca mal prečekirat teren, lahk se mi prdružis pa boš moj wingman pol se pa zamenava (:

Ej želim ti velik sreče kolega, ti si mi res pravi car, legenda tle na monu, ej kolk se narežim, ko te berem, dj pejd na kuhančka boš zih kako dobo, zdj je itak sezona zmenkarij, js grem lih dans na Prešerca mal prečekirat teren, lahk se mi prdružis pa boš moj wingman pol se pa zamenava (:
[/quote]

Haha hvala ej. Ja sm legenda tega mona. Moje ime bo šlo v faking zgodovino.

a faking je pa tvoja najljubsa beseda?

Včasih so 19 letniki že imeli svoje družine, službo in topel dom. Ti imaš zdravila, o tem nisi nič povedal. No, si pa omenil očala, ful pomembna info. Skratka, delaj na sebi, bodi vsaj večino časa na zemlji in morda ti kdaj prekriža pot celo punca, ki te bo opazila. Vesele praznike!

a faking je pa tvoja najljubsa beseda?
[/quote]
Da

Ocitno ti je v zivljenju bilo vecino casa lepo in si taki narcisoidni najstnik. Ali pa imas za asbo precej travmatizirano otrostvo in zato dont give a fukc. Kakorkoli, saj bo. Z leti bos dozorel in se temu svojemu napisu posteno nasmejal. Nekam si ga shrani 🙂

Da
[/quote]

kul 😀 vidim da imava kar veliko skupnega. sicer nisem samska, pa vseeno.. komunicirat ni greh
se najbolj mi je vsec, da ti je vsec crni humor. mi mogoce poves en stos, da dobim obcutek kako crn je tvoj crni humor?

kul 😀 vidim da imava kar veliko skupnega. sicer nisem samska, pa vseeno.. komunicirat ni greh
se najbolj mi je vsec, da ti je vsec crni humor. mi mogoce poves en stos, da dobim obcutek kako crn je tvoj crni humor?
[/quote]

Moj favorite joke ever o aristokratih
https://youtu.be/sO9DIa2re3I

Moj favorite joke ever o aristokratih
https://youtu.be/sO9DIa2re3I
[/quote]

okej 😉 a si se v srednji al ze na faksu?

[/quote]

Sm tko 20 str a pol si ti ze cist v zvezi al si tko napol pa bi te se lahko odpojil pa k sebi pripojil? 🤔

Sm tko 20 str a pol si ti ze cist v zvezi al si tko napol pa bi te se lahko odpojil pa k sebi pripojil? 🤔
[/quote]

cisto v zvezi, pa tud ce ne bi bla sem “prestara(23)”

cisto v zvezi, pa tud ce ne bi bla sem “prestara(23)”
[/quote]

Pa ni panike, ko ne bos vec cist v zvezi pa povej nis nc prestara tko 23 je lih prav k mlajse pupe me itak be razumejo 😖

Zdaj se že smrkci in smrkete parčkajo na MONu. 🙃

Pa ni panike, ko ne bos vec cist v zvezi pa povej nis nc prestara tko 23 je lih prav k mlajse pupe me itak be razumejo 😖
[/quote]

hmmm….kaj pa ne razume mladina?

Kwa se pa ti garganel oglasas? ¤.¤

Katastrofa, nde?

hja ne vem kam smo prisli, mladi se celo POGOVARJAMO!?!? kaksni casi, kaksni casi,… 😀

[/quote]

Srednji 🙂

Katastrofa, nde?
[/quote]
Ne moreš, da verjameš. ☺️

Kot kaže so bolj uspešni od ta “starih”
He, he, he, he

Je to slabo?

Saj bi radi penzije, pri trenutnem sistemu bo nekdo moral delat zanje.

Srednji 🙂
[/quote]

naprej gres pa na filofaks? pa ne mislim zaljivo, da ne bo pomote

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close