Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Čudna potreba XD

Čudna potreba XD

Pozdravljeni prvič pišem v tem forumu, čeprav ga spremljam že dobro leto. Star sem 14 let in ime mi je Žan. Imam eno čudno potrebo, ter par nenavadnih vprašanj. Namreč imam 12 letnega prijatelja, ki me neopisljivo vzburja, že ob pomisleku na njega doživim erekcijo. Vsakodnevno razmišljam o tem, kako bi mu ga dal v rit in ne obratno. Zelo zelo me zanima, kakšen je občutek če ga komu daš v rit, ter ali paše obema ali samo tistemu ki igra moško vlogo. Kako naj ga vprašam ali si bi želel on enako, in sicer kakšen je občutek ko ga dobiš v rit in kaj lahko uporabim doma da nadomestim anus in penis ( anus za seks, penis za analno samozadovljevanje ). Dosti krat sem poskusal dati banano kumarico ali kak rocaj v rit in nisem obcutil lagodja in nic. PROSIM ZA POMOČ IN ODGOVORE V NAPREJ, PROSIM ODGOVORITE!!!

ŽIVJO poglej glede na to da tako razmišljaš si verjetno gej…..ali pa je to le mladostniška radovednost….samo ta tvoj prijatelj je še zelo mlad in mogoče ima raje dekleta……mogoče tudi dekleta pogledaš, ali samo fante??? kako izgleda če ga daš v rit ali dobiš pa NE VEM ker imam raje ženske……..gejem je verjetno dobro, nam ostalim pa ne….lep pozdrav

Ti nisi ne Žan, niti nisi star 14 let. Si pa prekarno plačan izmišljevalec tem, zato da folk v BZ temah nabija vaše rejtinge in klike, vi pa lahko pol medijskim hišam prodajate zgodbice o ciljnih skupinah.

Proooosim, prooosim odgovorite my ass! Zjeba te jezikovna stilistika in strukturiranje stavkov oz. izmišljotin v celoti. A se nikol ne počutš družbeno nekoristnega, lažnjivega manipulatorja?!

Ne, ni nobena izmišljutina in ja ime mi je Žan, tudi 14 sem star, če se vam zaradi pisave zdi da sem starejsi je to sprejemljivo ker tudi dlje casa potrebujem da to napisem.. Opisujem vam moje probleme in sem zgrožen zaradi predsodkov.. kaki kodeks sploh ne vem kaj je to!

Ne nisem gej, ker si ne znam predstavljat da bi živel z tipom še manj pa, pa da bi bil zaljubljen vanj. To mi dela potreba ko se mi vstane… aja + moj penis je velik okrog 15cm ali je to dovolj glede na to da sem star 14???

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close