Ko ti Tinder pomaga spoznati kruto resnico
Torej iz firbca sem sel malo pogledat na Tinder, kaka je ponudba. Filter sem si nastavil na 30-40 let. In kaj ugotovim? Gori je res en kup bab, ampak vsaj 95% odcvetelih. Ni to vec za ponucat, pa sem ze v letih ko pocasi nizam kriterije 🙂 In potem se zamislim, ce slucajno ostanem sam, sem v tezki riti, ker lepe ohranjene zenske po 30 letu so res velika izjema.
Kako odcvetelih? A niso babe super truper do 80 leta. Dedci naj bi bili tisti, ki so že pri 40 za v grob.
Kako pa bi bilo mnenje uporabnic, če bi naletele na tvoj profil?
Lahko zagotovo trdim, da bi imel veliko povpasevanja. Nenazadnje izpolnjujem vse pogoje, ki jih damice imajo danes, vkljucno z dobrim izgledom. Sem nekaj let nazaj malo testiral te internetne portale, ko sem bil samski. Se na nekem fukfehterskem portalu sem pri prvi in edini, kateri sem pisal, bil izbral izmed 400 javljenimi. Tako mi je ona rekla, da jih je bilo toliko. Se ena mlada lustna iz mona se mi je javila 🙂
Ampak takih kot sem jaz ni na tinderju ipd, ker smo ze davno oddani in vecina nas je pedvidevam da zvesta.
Verjemi, da bi kriterije še precej bolj znižal, če bi tudi res kaj iskal. 🙂 Da te malo potolažim.
Ni panike, ker, kot ugotavljajo tipčki na tem forumu, vam moškim po 40 vrednost narašča. Tako, da boš komot iskal med 25 letnicami. Čez 10 let pa še med mlajšimi. V bistvu samo filtra nisi prav nastavil, vse ostalo je tipi topi.
jah, dobro ohranene in greha vredne 30 in 40 letnice so srečno poročene in dbro in redno poservisirane doma in ne rabijo harat po Tindru & Co.
taka zvestoba, da si greš ustvarjat profil na tinderju je pa res dosti vredna….
Realnost je taka, da je večina odcvetelih in zdelanih vse kar je nad 35. Obstajajo izjeme.
Tolk stare imajo Doma tolk stare tipe kot ti. Ni čudno, da so tolk zadelane. Iščejo kaj bolj življenju prijaznega.
Ti si en grd luzer. zaželjeni dedci ne iščejo kavsa na portalih.
Ma kakšen tinder. Dvomim, da je tam kakšna taprava. To je stran z lažnimi profili, odpisuje ti pa lastnik strani.
Kot je rekel Einstein, samo dve stvari sta neomejeni, vesolje in človeška neumnost. Pri čemer za vesolje nismo zihr. Za uporabnike tindra pa ni dvoma…
Forum je zaprt za komentiranje.