Iščem dekle
Zdravo. Star sem 37 let, samski in iščem dekle staro okoli 30 let za resno življenjsko pot. Imam službo in 16 let delovne dobe. Imel sem nekaj zvez vendar nobena se ni dobro obnesla. Nikoli ni bilo varanja z moje strani na to sem zelo ponosen saj imam v sebi lepo vzgojo svojih staršev da se ženske spoštuje vendar nekako nimam sreče z njimi. Lp
Nimaš sreče z ženskami? Kaj pa je bilo?
In starši so te dobro vzgojili? Saj že pol tvojega življenja nimajo ravno vpliva na to, kakšen si…
Lahko tole malo bolj pojasniš? Morda se ti potem javim na zasebno 🙂
hej.. Odgovarjam takole: Nobena od deklet ni bila slaba, so imele kakšne pomanjkljivosti vendar tudi jaz jih imam in tu se nekako izenači. Prva je bila zlorabljena z strani svojega očima. Pri njej sva si naredila prizidek in tam zaživela. Seveda mi je to skrivala kar se dogaja dokler tega nisem zalotil..dolga zgodba niti ni za forum pa vseeno poti so se razšle. Kr nekaj let sem potreboval da sem pozabil vse skupaj.. V nadaljevanju je bila ena taka bežna zveza kjer je bilo dekle premlado za kaj resnega in tudi pri njej sva nekako zaštartala v želji na svojem nekaj si poštimala a za resnost sem bil le jaz ona pa še malo za Partyje…No in potem sem po nekej letih srečal, dekle in bil prepričan, da bo to to vendar jo doma držijo ko pribito in vztrajajo da se preselim k njej kjer ni prostora je treba vse zgradit. V tem času ko sem bil pa sam sem pridno delal , po gostilnah ne hodim in denar sem lepo vlagal doma v družinsko hišo in si zgradil svoje etažno stanovanje. Ona bi se sicer preselila vendar starši so ji rekli da jo odpišejo od doma če gre k meni..pa me imajo vseeno radi. Bojijo se da bodo ostali sami. In spet sem ugotovil da tu ne bo kruha ker je volja preveč na njihovi strani in spet bi šlo vse od začetka, tako da žal sem tukaj spet sam. in leta so šla. to je na hitro nekako opisano. će te kaj več zanima lahko na zasebno [email protected]
Še to si me vprašala : kako so me starši vzgojili, verjamem da dobro. Znam vse osnovne stvari kot so čiščenje, likanje, pranje, kuhanje mala malca za vse to. FDobro nisem glih vrhunki kuhar a znam se preživet. nikoli nisem pil niti kadil , brez kakršnekoli kartoteke policijske ali druge stvari, redno se držim službe. Delam veliko stvari in nikoli še nisem bil na socialni ali zavodu, denar znam zaslužit pošteno brez ovinkov, ne vem kaj še napišem pod to vprašanje, skratka vse mi govorijo da se bodo poročile z mano ..a očitno se jaz v napačne zatrapam..najbrž mi nekaj manjka da ne prepoznam prepada. Nisem pa odvisen od staršev, včasih se po dva dni nič ne vidimo ali slišimo, jih pustim pri miru ona dva pa mene le če jih prosim kaj mi pomagata. Se ne vtikujeta, v moj lajf, tako da z tem nimam težav,
Še to si me vprašala : kako so me starši vzgojili, verjamem da dobro. Znam vse osnovne stvari kot so čiščenje, likanje, pranje, kuhanje mala malca za vse to. FDobro nisem glih vrhunki kuhar a znam se preživet. nikoli nisem pil niti kadil , brez kakršnekoli kartoteke policijske ali druge stvari, redno se držim službe. Delam veliko stvari in nikoli še nisem bil na socialni ali zavodu, denar znam zaslužit pošteno brez ovinkov, ne vem kaj še napišem pod to vprašanje, skratka vse mi govorijo da se bodo poročile z mano ..a očitno se jaz v napačne zatrapam..najbrž mi nekaj manjka da ne prepoznam prepada. Nisem pa odvisen od staršev, včasih se po dva dni nič ne vidimo ali slišimo, jih pustim pri miru ona dva pa mene le če jih prosim kaj mi pomagata. Se ne vtikujeta, v moj lajf, tako da z tem nimam težav,
Od kod pa prihajaš?
Najbrž si res imel tako srečo, da si naletel na dekleta, ki so imela težavno preteklost in še niso bila pripravljena zares zaživeti partnersko življenje. Nič hudega, bolje, da se je vse to končalo, kot, da bi vztrajal in imel ves čas probleme. Nisi še toliko star, da ne bi našel sebi primerne. Pohvale za odgovornost, ki jo imaš do življenja in ljudi okrog tebe. Vso srečo, držim pesti zate.
Hvala za spodbudne besede. Ja tk hudo še res niso visoka leta so pa . Preden nekoga spoznaš se ujameš in počasi urediš misli za povečanje družine je leto dve hitro mimo. Čutim v sebi da sem dozorel za otroke, in si jih želim in malo mi je že težko, ker fajn je da maš mlad otroke ne pa star.
Iz Primorskega konca. Pa ti?
Tukaj javno ne bom razglabljala. Če želiš, povej starost in pusti mail…
ok.
[email protected]
piši na mail okej?:)
Forum je zaprt za komentiranje.