Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kako diskretno prevarati ženo (brez obsojanja)

Kako diskretno prevarati ženo (brez obsojanja)

V zvezi sem ze 20 let in stvari se ne odvijajo tako, kakor bi si zelel, z zeno sva se odtujila, ni vec tiste iskrice, zelje po spolnosti, o locitvi ne razmisljava, ker imava 2 otroka, ki se nista polnoletna. V sluzbi sem opazil, da sem vsec sodelavki, ki je v naso firmo prisla pred dvema mesecema, je zelo zgovorna in dobre volje, v pogovoru se res ujameva, povabil sm jo tudi ze na kavo, vendar ji nism omenjal, da sm porocen, a se mi zdi, da bi rada nekaj vec in tudi sam si tega zelim, kaj naj naredim?
Hvala za pomoc, ker sm res v tezki situaciji.

nisi v tezki situaciji, potreben si. Ni isto. Bolj zdravo bi bilo, da skaces cez plot z nekom, ki ga ne bos gledal se vsak dan potem, ko se bos navelical plezat nanjo. Ampak ajde. Kako – ves sam. Kdaj bi bila priloznost – ves tudi sam. Ce je ona sploh v resnici za, ce nisi ti samo namamljen, ker ti je vsec, njej si pa zgolj kolega. Ali je vredno? Obicajno ne, ampak lej, dopovedat se ti najbrz ne bo dalo, da sodelavkin gricek ni boljsi, ker ti zdajle ukazuje zajezena strast. Vprasaj se raje kaj te zene, da na mon-u sprasujes? Mimogrede, ce vesti ne bi imel, ne bi spraseval tule, ker ves, da bos dobil po betici. Ce ti je izredno dolgcas in trolas pa morda celo koristis nekomu, ki je res v precepu in ga bodo odgovori tule spametovali. Pa je sel veter iz jader…

In zakaj ne poskušaš nazaj prižgati plamen strasti med tabo in ženo? Zakaj ne poskusiš popraviti vajinega odnosa in ga nazaj vzdigniti na normalno raven?

A bi izraziti svoja čustva bil tak problem, mogoče se tudi ona enako počuti kot ti. Potem bi lahko skupaj delala na tem, da se spet povrneta v stare čase, polne mladostniške ljubezni. Poročen si že 20 let, seveda, čustva minejo in izplahnejo, ko jemaš svojo sopotnico za samoumevno. Jebemti, a je pogovor z ženo tako mučen?

To je zadeva, ki jo vidva morata razrešit, kaj sprašuješ tukaj? Mislim, če ti žena ni več fizično privlačna, to je druga stvar, čeprav tudi na tem področju se da kaj uredit. Osebnostno pa bi se lahko spet povezala, vzemi si čas zanjo, pejta kolesarit, kaj pa vem. Poročenci zafukani!

Da se zapleteš s sodelavko bo pa dolgoročno res diskretno. Začni uporabljat zgornjo glavo, vsaj pri tem, da si dodatne zabave ne iščeš tam, kjer služiš kruh. A drugače imate moški to kake antene da po kavi in par pogovorih čutite, da bo kandidatka padla na te vaše osvajalske taktike?
Če bi pol toliko energije kot jo trosiš sodelavki..ne, sem že tiho.

Da se zapleteš s sodelavko bo pa dolgoročno res diskretno. Začni uporabljat zgornjo glavo, vsaj pri tem, da si dodatne zabave ne iščeš tam, kjer služiš kruh. A drugače imate moški to kake antene da po kavi in par pogovorih čutite, da bo kandidatka padla na te vaše osvajalske taktike?
Če bi pol toliko energije kot jo trosiš sodelavki..ne, sem že tiho.
[/quote]

Ženi naj se ponovno posveti, pa mogoče lahko sanirata kaj. Skakati čez plot je v bistvu bežanje pred problemom, tudi če se zaplete s tisto sodelavko, se bo tudi nje enkrat naveličal ali v veliko primerih, ostal na koncu čisto sam.

Napisal sem brez obsojanja in moraliziranja in absilutno brez zaljenja, zato sploh nisem bral tvojega zapisa, lahko bi se naucila malo kulture. Sprasujem predvsem tiste, ki ste se ze znasli v podobni situaciji in imate izkusnje, kako ste odreagirali, kaj svetujete meni?

Svetujem je ti, da spucas vso žensko nesnago iz svojega zivljenja. No s poroko z ženo in dvema frocema si sam sebi priredil pogreb.

Napisal sem brez obsojanja in moraliziranja in absilutno brez zaljenja, zato sploh nisem bral tvojega zapisa, lahko bi se naucila malo kulture. Sprasujem predvsem tiste, ki ste se ze znasli v podobni situaciji in imate izkusnje, kako ste odreagirali, kaj svetujete meni?
[/quote]

Pogovori se z ženo o tem.

[img]https://us.123rf.com/450wm/benderonnymax/benderonnymax1403/benderonnymax140300020/26697560-cartoon-grave-with-tombstone-and-flower-vector-illustration.jpg?ver=6[/img]

V prejšnji temi govoriš o anali, a zdaj, da hoces spucati zensko nesnago? Halo, kaj si ti gaj ali dvolicnez? V vsakem primeru bi morali tudi tebi postavit nagrobnik ☺

Če pa pri svojih letih še nisi ugotovil, da se s sodelavci ni pametno zapletati…
To bluzenje o iskricah… tako se pogovarjata moja najstnika. Tako, da dragi avtor, odrasti.

Okey, avtor je napisal brez obsojanja, tako, da tisti, ki imate take butaste svetniske komentarje se vzdrzite. Ne rabite komentirat, ce nimate odgovora na njegovo vprasanje.
Torej, najprej se prepricaj, ali je tudi sodelavka zainteresirana potem pa predlagam najprej neko kavico, potem pa naprej, odvisno kako se bo odvijalo. Mogoce ima ona svoje stanovanje?

Preprosto: povej ženi kaj te teži in bosta skupaj rešila.

Rešitev št. 2: Zaključi svoj zakon in ko boš prost se zapletaj na novo.

Si ti všeč sodelavki ja. Ti si slinasti star copatar, sodelavka pa prijazna, ker je pač taka, ti si pa že filme rišeš, kako si šarmer.

V prejšnji temi govoriš o anali, a zdaj, da hoces spucati zensko nesnago? Halo, kaj si ti gaj ali dvolicnez? V vsakem primeru bi morali tudi tebi postavit nagrobnik ☺
[/quote]
Zakaj že dvolicnez grda? A anala in ženska nesnaga ne gresta skup Al kuko? Kaj si zdaj to naskrabljala? Privoščite si občasno oddih od MONA, da boste bolj razsodbo razmišljali. Naspite se. Tvoja LEGENDA ☺️

Zdj se nisi v tezki situaciji. Ko ali ce se bosta pa dala dol pa bos v tezki situaciji. Vprasanje je neumno. Ce jo misls prevarat brez dram pol ne isci med sodelavkami. Butelj. Kjer delas se ne serje, a ti ni se noben povedal. Karma pa itak vse povrne. Veselo varanje.

Moj dobronameren nasvet je, da se nikar ne zapletaš s sodelavko.

Jaz sem se čustveno zapletel s poročeno, pa sploh nisem imel telesnega stika z njo. Prišlo je le do nekakšne izpovedi čustev z obeh strani, pa mi je bilo hudo in sem se vprašal, kako sem sploh lahko pomislil na to, da bi s sodelavko kaj imel, ko imam doma čisto zlato. Na koncu v sodelavki sploh več ne vidim tistega, kar sem takrat videl, saj sem uvidel, da imam doma prekrasno partnerko, ki je v vseh pogledih veliko boljša od sodelavke. Tudi karakterno sem ugotovil, da je sodelavka zelo zahrbtna in me je to še bolj odbilo od nje. Danes se sprašujem, kako sem lahko bil tako neumen, da mi je zmešala glavo, ko je začela flirtati z menoj.
Varati preprosto ni vredno, ker pogosto tudi pomešamo čustva in strast. Tega se zavedaj. Na koncu lahko celo pristaneš s sodelavko, vendar bo tudi pri tej začetna strast popustila, potem pa boš iskal kaj? Premalo včasih cenimo naše partnerje. Če bi se njim več posvečali, bi tudi doma bil prižgan ogenj strasti in ljubezni. Preveč samoumevno nam vse sčasoma postane in to nas lahko na koncu drago stane.

Zato avtor po pameti.

v zakonu pa res seks ni najbolj pomembna stvar, zato se zaradi enega fuka res ne splača ga razdirat

[/quote]

[/quote]

v zakonu pa res seks ni najbolj pomembna stvar, zato se zaradi enega fuka res ne splača ga razdirat

Itak jo boš prevaru al s sodelavko al kero drugo . ..

Najbolj diskretno in najbolj neopazno in brez sumov boš prevaral ženo tako, da se pofukaš s sodelavcem!

Res izjemno lepo napisano, sem ob branju potocila solzico. Res precudovito napisano in res sm presrecna zate in za tvojo zeno, ker vem, da si odlicen moz in upam, da vama bo se dolgo vse lepo teklo. 🙂

Ne odobravam skokov čez plot, vendar te tudi ne obsojam, ker vem, da je težko, če leta in leta ne čutiš povezanosti z ženo, če ni ljubezni, dotikov, poljubov in če ni nimata odnosov.

Najprej. Rekla bi, da je zadeva takšna. Ženski, ki je prišla v službo, si verjetno samo simpatičen, pa tudi to ne nujno (tudi jaz se v službi zelo veliko družim z enim moškim, zelo sem prijazna in pozorna do njega, ampak mi v bistvu ni niti simpatičen, da bi pa z njim imela kaj intimnega – nikoli, sexualno me celo odbija). Mogoče pa je celo preračunljiva: potrebuje dobrega kolega, zaveznika v službi, do postelje je pa še veliko veliko kilometrov. Če ima kolikor toliko poštimano glavo, potem tudi ve, da je sploh za ženske služba neprimerno okolje za ljubimkanje. Zadeve se zvejo, druge ženske te gledajo postrani, takšna žensk hitro izgubi na ugledu (če ravno ne gre za direktorja ali koga vodilnejših), za večino poštenih ljudi pa takšne ženske izpadejo negativno, sploh če so vezane in še bolj, če imajo družino. Pri moški je malo drugače, to verjetno veš.
Pa četudi bi se zapletla … Misliš, da bi ti to res zapolnilo tvojo praznino? Na kratek rok je, na dolgi pa vprašanje.

Zato ti svetujem, da raje pri sebi spremeniš določene stvari. Kako kaj tvoja higiena? Si vedno čist, se vedno stuširaš in urediš, preden greš v posteljo? Mislim, da je ženskam najbolj odbijajoča stvar glede sexa nehigiena. Včasih se je potrebno stuširati tudi dvakrat na dan. Prav tako vedno zagovarjam stališče, da se ljubezen lahko obudi. Pozornost, iskrena ljubezen, iskren trud itd. na dolgi rok sigurno obrodi sadove. Svetujem ti,da se potrudiš tudi zaradi otrok. Na koncu je to najlažja pot, ki pa je lahko zelo bogato poplačana. Iz izkušenj prijateljičinih staršev ti lahko povem, da po 10 letih negovorjenja hodita pri 60 letih z roko v roki po mestu. Ponovno zaljubljena! Ampak se je eden od njiju odločil, da bo vložil vse napore v odnos.

Če si ne želiš vlagati v odnos, potem se raje loči in zaživi na novo, pa bo tudi prišla nova ženska. Zapomni pa si, da greš lahko tudi iz dežja pod kap, ne bi bil edini, saj je večkrat je že kakšen moški napisal na tem forumu (da bi ženska še nisem brala).

Srečno!

Sem zelo vesela zate in za tvojo odločitev! Pameten moški si, čeprav ti je na poti spodrsnilo!

[/quote]

Vprašaj ženo kaj si misli o tem enem skoku čez plot.

Ljubljenje, seks in dotiki so zelo pomembna stvar v vezi dveh, ki se ljubita;)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close