Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Za punce

Za punce

Živijo,

imam vprašanje za dekleta in bil bi zelo vesel kakšnega odgovora 🙂 Torej star sem 26 let in pred kratkim sem se preselil v Ljubljano. Imam pa velike težave z vzpostavljanjem novih stikov s puncami. Nikakor si ne upam stopiti do kakšne punce in jo ogovoriti, saj se ne počutim dovolj dobrega za kakšno punco. Naj omenim, da sem zdaj 2,5 let brez ženske, v tem času nisem imel tudi kakšnega koli kontakta s kakšno žensko. Naj pojasnim zakaj. Pred 2,5 leti sm se razšel z kr dolgoletno partnerko in sam sm zlo čustven fant in je trajalo kr 2 leti, da sm jo pozabil in da sem sedaj pripravljen spoznavat kakšne punce. Veliko ljudi mi je reklo, zakaj si nism našel kakšne druge med tem časom.. ampak tega preprosto nism želel, saj se mi ne zdi fer, da z kakšno punco prebolevam staro ljubezen. Ni ravno fer do te punce, zato sm raje sam in sam predelam to stvar. V Ljubljani gledam mal te punce in se mi zdi, da je ena bolj vzvišena kot druga in to mi še bolj jemlje samozavest, da bi stopil do katere in jo ogovoril. Drgač sm čist ok fant, preprost, prijazen, ki mu največ pomeni ljubezen in ne seks. Rad se tudi smejim in pogovarjam. Sm tut športnik z dušo in telesom in kot sm že omenil, sem star 26 let. Prijatelji mi tudi govorijo, naj grem ven v diskoteko in naj si tam najdem kaj, vendar men ni ravno za hodit več po takih stvareh, saj ne pijem alkohola in nimam kaj delat med tistimi ljudmi, ki so tam pijani ali zadeti. Ok, lahk da narobe razmišljam pr teh letih, saj sm vseeno še relativno mlad, vendar ne želim več nekih zafrkancij, ampak žensko, s katero bom preživel preostanek svojega življenja in bi jo lahk imel rad iz dneva v dan tako, kot si vsaka punca to tudi zasluži. A mi lahk dekleta prosim poveste, kako naj pristopim do kakšnega dekleta in kje sploh naj najdem kakšno preprosto dekle, ki ni vzvišena in polna same sebe in ki bi me sprejela in me imela rada takšnega kot sem, ne da bi me želela spremeniti v idealnega moškega, saj imamo vsi napake in tudi jaz nisem nobena izjema. Naj povem še da nism ravno nek Brad Pitt, nism pa tut grd. Sm čist ok fant, tudi postava moja je bolj športna, vendar se mi zdi, da tudi to še vedno ni dovolj, da bi prepričal kakšno punco.

Hvala za vsak odgovor

Nič pametnega ne morem odgovoriti. Kot da bi bral svojo zgodbo. Le da sem jaz manj lep. Sicer pa tudi jaz ne razumem več ženskega živeža. Nekje pa le moram “pojamrat”.

Občudujem tvoja čustva! Moški, ki znajo imeti res radi so zame pravi moški.
Zdaj pa ti bom nekaj povedala… Ne govori, da nisi niti grd niti lep! Reči si res sem lep pa dober. Naštej si tiste lastnosti na katere si najbolj ponosen in si zapomni, da je videz ogromno, a največ pomeni dobro srce. Videz lahko spremeniš. Si omisliš novo frizuro, pustiš rasti bradico, spremeniš način oblačenja in boš videl, da se boš počutil kar bolj privlačnega. Slabih lastnosti pa se ne da kar spremeniti, tako da, če si dober in pošten si na dobri poti. Pa glej, če si že enkrat našel punco, ni vraga, da je nebi spet.
Ne punc iskati v diskotekah, tam boš našel same neresne nič pa ne škodi, če tam preizkusiš in izpiliš svoje osvajalske tehnike. Nekje se moraš naučiti in kaj pa veš mogoče se bo tam našla kakšna dobra resna punca, ki ravno tako kot ti išče srečo.
Kako punco ogovoriti, tega ti točno ne morem svetovati, ker je vsaka priložnost drugačna in ne moreš vedno reči vsega. To mora biti spontano in to se boš naučil skozi prakso, samo daj si priložnost.

Želim ti veliko sreče! Pa kar pogumno!

Ok. Nisem punca, ampak glede teh stvari itak ni dobro poslusat nasvete žensk. K temu dodajam da ti moj odgovor tudi najbrž nebo všeč.
Prvo kar se moraš vprašat je kaj bi res rad od ženske. Če si pripravljen biti njen najboljši neseksualni prijatelj, ki ji bo opora in finančna podpora potem lahko nehaš brati naprej. Najdi kakšno 35 letno samohranilko ki te bo z veseljem sprejela. Če pa bi rad srečno zvezo s seksom in veseljem pa boš moral najprej spremeniti svoj pogled na ženske. Pojesti boš moral rdečo tabletko. Ta tableta je grenka in potreboval boš kar nekaj časa da nanovo postaviš svoja prepricanja.
Na kratko: vse kar so ti celo življenje prodajali (ženske, mediji, filmi) je laž. Pozabi da si ženske želijo enakovrednega čutečega moškega ki se včasih zjoka in dve leti preboleva bivšo. Pozabi da se boš ženski lahko zaupal o svojih problemih, kako si negotov v službi, kako te je strah in ne veš kaj počneš s svojim lajfom, bla bla, smrksmrk. Moški je na svetu sam, potrošnji material za katerega nima nihče sočutja. Suckit up, be a man.. In se tako tudi obnašaj. To kar ženske pravijo da hočejo in to kar si dejansko želijo sta dve različni stvari. Glej kaj delajo in ne kaj govorijo.
Upam da znaš dobro angleško ker o tem je napisanega veliko dobrega in manj dobrega materiala. Poskusi iz vsega potegnit tisto kar dela zate (works for you) in ne verjami slepo vsemu. S tem novim znanjem boš lahko veliko bolj učinkovito in samozavestno pristopa do žensk in iz množice plevela mogoče našel kakšno zase.
Torej za začetek poguglaj PUA. Od tam te bo vodilo k raznim knjigam in blogom. Pri blogih se boš moral malo podučiti o terminologiji preden boš lahko tekoče bral. Če te zanimajo konkretna imena pa vprašaj 🙂
Veliko sreče.

Občudujem čutečega moškega. Ja, da mu bom jokala na ramenu kako ti je bivši fant umetnik narkoman pobral ves denar. S tabo pa ne bo mogla bit ker te ima rada kot brata.
Vsaka situacija drgacna in mora priti spontano. Vsaka situacija je res drugačna ampak naučiti se da več različnih metod (stavkov, načinov obnašanja) ki delujejo na veeeliko večino zensk. Samo prebrati se boš moral naučit kaj bo palilo pri njej (kalibrirat svoj pristop). Neg, push/pull, amused mastery, abundance mentality.

https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://m.youtube.com/watch%3Fv%3Dxc3VG9JZM6I&ved=2ahUKEwjQnbCisJHgAhVS-yoKHQjZBHQQwqsBMAl6BAgKEAU&usg=AOvVaw3fK2k_rFbFzaoJ97XtsXCD

Dobro napisano 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close