katera znamka vozila izkazuje status v Sloveniji?
zanima me, katero znamko vozila opazite predvsem ženske. In z opazite mislim, da se vam dozdeva, da bi znal biti lastnik nek uspesnež…
meni so všeč elegantni, S-Klassa, BMW 7 – sploh pa kakšen Jaguar, sam teh je bolj malo na naših cestah
BMW i8
Samo ta.
Hja.. Lahko je tudi uspešen kriminalec.Mene znamka avtomobila ne gane preveč oziroma ni nujno, da pokaže realno sliko o uspešnosti.
Kaj si tako grd in neumen, da drugače ne dobiš ženske kot, da jo premamiš z avtom?
Startam samo na pleh-pi*čke 1 A in hočem imeti boljši avto kot moja konkurenca.
..obstajajo pleh pi*čke k so prav 1A? :O
Najbolj hecno je, ko se mimo pripelje kak dober, športen avto, ven pa izstopi starec ali tip, ki je tako oblečen, da bi mu kupil sendvič, če ne bi bil s tem avtom. Skratka, nikoli na prvo žogo. Tiste, ki so mahnjene na denar (kar jaz nisem), vedite, da ima pogosto največ pod palcem tisti, ki na prvi pogled ne deluje tako. Pravi bogataši so pogosto skromni tudi po videzu.
Zagotovo Merz S, SL, Maybach, Mclaren, Maserati, Lamborgini, Ferari, Porshe carera … bi pritegnili moj pogled, torej ekskluziven avto, ne moški. Tudi kakšen oldtimer. Če si estet ali malo bolj drzen-beri imaš rad adrenalin, hitrost,govorim zase. Uspešnost je pa relativno oz. subjektivno vrednotiti.
Legende, Katrca, Fičo, Spaček, Yugo, za legende! 🙂
Jah, včasih je bilo tako, da si po avtu lahko sklepal koliko ima dotični denarja. Danes je pa v največ primerih tako, da lahko po avtu sklepaš koliko je lastnik zapufan.
Moja kolegica je precej bogato poročena, njen pa ima nek zelo razkošen avto in tudi precej pod palcem. Sam on kot oseba je top, preprost in skuliran
Katere avte ste pa zadnje case kej upazili na ljubljanskih cestah?
v centru mesta videvam nekaj črnih Cayennov – pa tudi eno belo ogromno limuzino, pa ne vem točno kaj sploh je
Tvojga Hammer-ja
Želel bi imeti dober avto, da bi pritegnil virtualno pozornost Antilope. :DD haha
Lisica in zajček sta bila prijatelja zato je lisica zajčka povabila na žur.
Zajček si je privoščil in je pil kot krava dokler ni padel po tleh. Lisica ni vedela več kaj naj z njim in ga vrže na rep in ga odnese domov.
Sedaj je bil zajček dolžan, da pripravi fešto in povabi lisico. Lisica pride k njemu in si misli, kako bo zajčku zagodla, da bo videl kako je to, ko pijanega vlačiš okoli. Sedaj ona pije za dva dokler ne obleži.
Zajček se ni razburjal, mirno stopi v garažo posadi pijano lisico v avto, ki mu ga vsi zavidajo in izkazuje status v Sloveniji in odpelje lisico domov.
Kaj je nauk zgodbe?
[sub][sup]Če nimaš dolgi rep imej vsaj dober avto….[/sup][/sub]
dobra zgodba za matjažkota.
bi izpadu frajer z avtom, pa še tiste revščine uvele mu ne bi bilo treba vlečt ven iz hlač.
ostali z dobrimi avti namreč (tudi) seksajo.
Oh, zdaj me pa omenjaš skoraj v vsaki rubriki, že spet želja po kastraciji moških. Feminilne ženske nimajo teh potreb, torej kariera med srboritimi feministkami ti ne uide, ker deluješ, da si se že precej iztrošila in tudi nisi več najmlajši letnik, če smo smo že pri avtih. ;D
Jaz, če se le da, se avta izogibam in grem raje peš ali s kolesom. Avto je zame samo prevozno sredstvo, kako pridi iz točka A do točke B, torej za premagovanje večjih medkrajevnih razdalj.
oh, pri evnuhih ni potrebe po kastraciji.
je že tvoja mati opravila to nalogo.
Nikoli nisem razumel težnje po kupovanju dobrih avtov v državi, kot je Slovenija, kje ga sploh lahko parkiraš, brez skrbi, v glih par ulicah Ljubljane, pa na Bledu, pa v Portorožu. na kemtih imajo vsi traktorje, v LJ pa tudi ni varno parkirat dobrega avta v neki zakotni ulici na Fužinama. Folk ponavadi počne prav to, kupijo si avto, vreden več, kot njihovo stanovanje, potem pa cvikajo.
…da bi lahko bil lastnik nek uspešnež.
S klasso in 7.mico si lahko privošči tudi vsak kriminalec, tudi ganja diler jo lahko ima, ni noben problem..
Tukaj ne moreš gledati, da je uspešen poslovnež, ker se pripelje v Su..
+tega veš, da lahko dobiš lizing kaki hočeš za avto…pa ga daš nazaj čez pol leta in vzameš drugega itd…
Drugače ja z prestižnimi znamkami.
Lamborghinija recimo ne boš dobil kar tako na lizing, ker ga recimo ne mečejo za tabo tako kot ostale “prestižne avte” samo, da jih uzameš na lizing.
Za to pa moreš imeti gotovino. Ampak tudi to lahko ima tako poslovnež kot kriminalec. 😉
nemski avti so dobro, to je dejstvo, niso pa nek presezekl prestiza. Italijanski avti (Lambo itd.) so hitri, se hitreje se pa pokvarijo, kajti slonijo na Magnetti Marelli, kar je pa se veliko slabse od kitajskega sranja.
Prestizne avte, delajo samo Anglezi. Rolls Royce, Bentley, Aston Martin, Jaguar in Range Rover.
Tukaj se pa 7.mice, S klasice, Bmwjcki in Dkwjcki skrijejo, kajti sploh ni primerjave.
Range Rover???? Graje vredno je, da v istem stavku sploh omeniš Bentleya in Range Roverja.
Forum je zaprt za komentiranje.