Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Partner mi je zamolčal zelo pomembno dejstvo, ki lahko pomeni najin razhod

Partner mi je zamolčal zelo pomembno dejstvo, ki lahko pomeni najin razhod

S partnerjem sva skupaj skoraj dve leti, zaživela sva skupaj, načrtujeva otroka, a pred kratkim sem na njegovem družinskem srečanju izvedela nekaj, kar me je precej pretreslo in prisililo k razmisleku, ali je to človek, s katerim želim ustvariti družino. Izvedela sem, da se v njegovih žilah pretaka tudi srbska kri, saj je bila njegova prababica iz Srbije. Ne morem reči, da me to ne moti, a še bolj kot to me moti, da mi je to zamolčal. Nisem nacionalistka in nimam nič proti nobenemu narodu, a vendar me skrbi, da bi otrok podedoval določene lastnosti po tej liniji. Še toliko bolj pa me v tem prepričanju utrjuje partnerjeva reakcija, ko sem mu očitala, zakaj je zamolčal svoje poreklo in izrazila svoje pomisleke glede tega, saj se je milo rečeno kar razburil. To so te lastnosti določenega naroda, ki jih ne bi želela pri svojem otroku. Sicer se je pomiril, a vidim, da je užaljen in pravi, da potrebuje čas zase. Tako da ne vem ali bova jutri sploh silvestrovala skupaj. To je še en minus več, ki kaže na nezanesljivost in nezmnožnost kulturnega dialoga. Sicer mi odgovarja v vsem, a če zamolči tako pomembno dejstvo, to prevaga nad vsem, mar ne?

Provokacija… ne verjamem, da je lahko kdo zares tako usekan:-)

Butara..daj si se ti prestet krvna telesca in bos videla da si taka kot bi vrane skup namesle…cist mozno da je kako tvojo prednico posilil turk ,hun ali napoleoniv vojak…tok o custokrvnisti slovenskih bab

kaj se sekiraš, mnogi v slo so Srbi po očetovi strani, vprašaj Dončiće, Dragiće in vse ostale, celo Jan Plestenjak je po očetu od dol 🙂

Ah, nehaj provocirat…
A ti si ziher, da tvoja pra pra pra …. pra pra babica ni bila srbkinja? Si vse svoje drevo prečekirala? Zeh.

Taki ljudje kot je avtorica so za moje pojme najhujsi poden od ljudi. Kako te normalni ljudje okoli prenasajo, nimam pojma.

točno tako.

tvoji predniki so morda albanci, ti pa cel čas misliš, da si ” od tu”

Aja? In zakaj to misliš? A tebi bi bilo fajn, da ti partner zamolči pomembne informacije o sebi?

budala pejt spat in nehaj težit.

Aja? In zakaj to misliš? A tebi bi bilo fajn, da ti partner zamolči pomembne informacije o sebi?
[/quote]

[/quote]

Ti se pa nauči kulturnega komuniciranja. Glede na tvoje izražanje in primitivnost ni težko uganiti od kod izviraš!

bodi vesela, bo imel vsaj boljše gene 😉

A ti si pa čistokrvna slovenceljka iz neke vukojebine, kjer so vsi v žlahti med sabo? :))

uboga duša, rabiš psihiatra.

Ti se pa nauči kulturnega komuniciranja. Glede na tvoje izražanje in primitivnost ni težko uganiti od kod izviraš!
[/quote]

Zdej so že prababice problem? Če že tašča ni. Omg. Očitno nista prišla tolk daleč v globine. In če ne prideta do tja, ti potem tud zamolčat ne more ali se zlagat. Nauči se, kaj je oz. kdo je pomemben v tvojem življenju ter kdo ni.
Če boš slučajno kakega novega ujagala, ga pošlji najprej na dnk vsaj, pa naredi študijo njegovega drevesa, pol pa začni razmišljat. Eh, sej se mi ne da. 😕

Slovenci smo baje Srbi 🙂
https://www.youtube.com/watch?v=XSUfyuh1IvM

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Kolikor vem, sem čistokrvna Slovenka. Ampak za ljudi tvoje kova in razmišljanja imam pa samo tole za povedati: Človek ne more verjeti, kakšne zabite krave obstajajo okrog nas.

Draga moja upam, da je on tako pameten in dostojanstven, da te bo pustil. Ti pa si poisci enega cistokrvnega. Ljubi bogec.

🤣🤣🤣🤣

Moja prababica je pa bila Italijanka, še prav temne polti je bila.

Provokacija… ne verjamem, da je lahko kdo zares tako usekan:-)
[/quote]

Se popolnoma strinjam!

Upam, da je silvestroval s katero drugo in upam, da je uvidel, da je bolje, da zbeži od tvoje čistokrvne pasme tako hitro, kot ga nesejo noge. Če še ni, mu prosim pokaži naše zapise. Please, bodi toliko prava slovenska ženska!!!!

Če si res tako usekana kot pišeš, potem raje nabavi rodovniškega psa. Boš imela prednike lepo na papirju. Čeprav – po drugi strani – tega še psu ne bi privočila, da ima takšnega usekanega lastnika.

Pojma nimam, od kod sta moji prababici.

sta silvestrovala skupaj? 31.12 ali pol 13.01? 🙂 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close