Za Valentinovo …
Živjo
Drage punce, živimo samo enkrat, zato naj šteje. Ne bi rad preživel še enega valentinovega sam zato vam pišem tu. Sem 36 let star fant, samski, zaposlen, iz Lj, ki bi rad spoznal dekle svojih let za prijateljstvo in družbo. Vse zainteresirane gospodične vabim da se mi javijo na spodnji meil, če ste tudi same osamljene in ne želite biti za valentinovo same. Povabim vas na večerjo, kozarček vina in dobro družbo.
˝We only live once. Make it count.”
kontakt: [email protected]
Res upam, da se ti kakšna javi, ker tvoj “oglas” je soliden, kar je tukaj že pravi čudež.
19.10.2018 si tudi oddal “oglas”, kaj se je zgodilo takrat?
Provokacija
Verify ur email..doesn’t exist. 😉
Se eno valentinovo ko bos sam.
Pa lahko noc.
Mare, lej, a se ne bi registriral, pa boš dobival ponudbe kar na zasebne stike. 🙂
G je pozabil dodat, ne morš človeka zaradi tega zabit. Sicer bi lahko sama predvidela.
[/quote]
Sej po zapisih na forumu vemo da ne sodiš med brihtnejše. Obstaja mail.com brez g-ja.
Sej po zapisih na forumu vemo da ne sodiš med brihtnejše. Obstaja mail.com brez g-ja.
[/quote]
Očitno pri njemu ne, če je ena že probala. Torej ostane še gmail. Slabo spremljaš.
MON ni nujno pravi naslov.
Več moraš med ljudi hodit. To en pomeni vsak petek ven ampak če se da se dnevno gibaj med ljudmi, poskusi navezati nove in nove kontakte… pa po statistiki bi ti enkrat ratalo.
Js sm na mon spoznal svojo punco, zdj sva ze pol leta skupi, sva pa oba zlo mlada pa lepa, tko da je tud na mon kul folk sm je zlo redko, mors ful pazit pa ful zblojenga folka je tle gor, tko da mors tud pazit, da ne fases kake feministke, pol je bols bit sam, sam js sm pa res ful lusno punco spoznal, super karakter, pa tud postavco ma super, blondne lase, zelene oci, vec pa ne bom piso, k je to najina zasebnost, aia pa za valentinovo bova v atlantisu, tko da kosmati starcki ne hodit pa nama kvarit valentinovega v atlantisu 🙂
Js sm na mon spoznal svojo punco, zdj sva ze pol leta skupi, sva pa oba zlo mlada pa lepa, tko da je tud na mon kul folk sm je zlo redko, mors ful pazit pa ful zblojenga folka je tle gor, tko da mors tud pazit, da ne fases kake feministke, pol je bols bit sam, sam js sm pa res ful lusno punco spoznal, super karakter, pa tud postavco ma super, blondne lase, zelene oci, vec pa ne bom piso, k je to najina zasebnost, aia pa za valentinovo bova v atlantisu, tko da kosmati starcki ne hodit pa nama kvarit valentinovega v atlantisu 🙂
[/quote]
Pisali mu bodo lahko samo registrirani.
Jap… that’s oretty much it.
Pisali mu bodo lahko samo registrirani.
Jap… that’s oretty much it.
[/quote]
A ti ze mas punco? Sem lih zadnjic eno frendico hecal, da se registrira pa teb pise, k smo zadnjic bli na pijaci pa skupi bral mon in si si ji kr dopadel. Je tudi ona samska z okolce Lj pa zlo kul oseba lepoto mora pa vsak osebno ocenit 🙂
Povej kam naj gre da bo kiro spoznal
Mon je kr fajn k vidiš kaj kdo piše in že veš a ti je všeč a ne. Zato se je fajn registrirat
Mon je kr fajn k vidiš kaj kdo piše in že veš a ti je všeč a ne. Zato se je fajn registrirat
[/quote]
Meni je pa povedal, da si ti dekle 🙂 Povedal mi je tudi, da nimaš Valentina letos. Zato bom jaz tvoj Valentin, bova šla skupaj do tromostovja, kjer bova zaklenila najine spimine in najino ljubezen, nato bova šla v mehiško restavracijo in na ljubljanski grad (če bo lepo vreme).
A ti ze mas punco? Sem lih zadnjic eno frendico hecal, da se registrira pa teb pise, …
[/quote]
Kar naj piše, sam povej pod katerim vzdevkom.
Sem hudo paranoična in sem sumila, da je on moj tip. Sem sicer že čekirala njegov mobi, pa nič. Zdaj moram še pc obdelati.
Meni je pa povedal, da si ti dekle 🙂 Povedal mi je tudi, da nimaš Valentina letos. Zato bom jaz tvoj Valentin, bova šla skupaj do tromostovja, kjer bova zaklenila najine spimine in najino ljubezen, nato bova šla v mehiško restavracijo in na ljubljanski grad (če bo lepo vreme).
[/quote]
Poljub mora biti sicer spontan, a bi se želel poljubiti ob sončnem zahodu na vrhu grajskega razglednega stolpa, upam da se dovolj ujameva in bo poljub mogoč.
A ti ze mas punco? Sem lih zadnjic eno frendico hecal, da se registrira pa teb pise, k smo zadnjic bli na pijaci pa skupi bral mon in si si ji kr dopadel. Je tudi ona samska z okolce Lj pa zlo kul oseba lepoto mora pa vsak osebno ocenit 🙂
[/quote]
Status: ledig und frei
Je pa tak. Zaradi preteklih izkušenj spoznavanje s pomočjo spleta jemljem s ščepcem soli. Saj ajde… če se v živo spoznaš, kasneje ugotoviš, da štima in paše obema je to to.
Zakaj tist ščepec soli?
Če sem nekomu všeč po stilu pisanja ni nujno garancija, da bom nekomu všeč kot celota “karakter in podoba”. Plus, če sem se česa naučil na spletu je fakt, da ljudje lažejo in blefirajo na veliko.
Torej velja:
Splet je samo za dogovor, srečanje pa za pogovor.
[/quote]
To kar pišemo po spletu ni nujno odraz tega, kako nekdo funkcionira med ljudmi.
Ne morem mu sedaj kar naštet in še garancijski list podpisat. “Pojdi tam in dobil boš…”
It doesn’t work that way. Mislim… ja na nek način deluje ampak mora tudi od tebe kaj bit. Sam sem imel največ uspeha na dogodkih, kjer sem bil v stiku z vrstniki “Logično”. Kakšna je tudi do mene pristopila, jaz sem pristopil kakšni… čez čas se z nekom ujameš prebiješ led in… neki je. Vprašanje ali se potem obdrži.
Pa treba je vedet, kakšne družbe si želiš. Če so to ljudje, s katerimi se ga boš vsak petek napil, so razne petkove pumpe in podobna s*anja idealna zate.
By the way, mail je pravi [email protected] in ni pozabljen g spredaj ker ni gmail.
Lp
Poljub mora biti sicer spontan, a bi se želel poljubiti ob sončnem zahodu na vrhu grajskega razglednega stolpa, upam da se dovolj ujameva in bo poljub mogoč.
[/quote]
Ti se še nisi poljubljal? Ker to je klišejsko in daleč od spontanega. Kasneje boš imel takih priložnosti vrh glave. Kaj? Če vaju prej potegne skup ji boš pa rekel :
“Joj, dajva se prestavit za 5m bolj v levo…” “A bi počakala do zahoda?” “A bi šla prej na grad?”
čestitke za zamujen vlak in minus točke.
Napisal sem oglas, kakšnega zanimanja tako ali tako ni bilo, nato sem malo pozabil na vse skupaj, med drugim tudi pogledati email. Odzvala se je ena oseba, ki sem ji malce pozno odpisal (ker nisem prej opazil sporočila) in sem jo najbrž zaradi tega odgnal. Kakorkoli, za to se lahko zahvalim samo samemu sebi in nikomur drugemu.
Ti se še nisi poljubljal? Ker to je klišejsko in daleč od spontanega. Kasneje boš imel takih priložnosti vrh glave. Kaj? Če vaju prej potegne skup ji boš pa rekel :
“Joj, dajva se prestavit za 5m bolj v levo…” “A bi počakala do zahoda?” “A bi šla prej na grad?”
čestitke za zamujen vlak in minus točke.
[/quote]
Nisem se še nikoli poljubljal in bi si želel, da bo moj prvi poljub nekaj posebnega, želim si ga podariti za valentinovo ob sončnem zahodu. To bi bila moja velika želja, sem napisal v drugi temi, da sem star 20 let in z okolice Lj.
Ne ni provokacija, in mail bi bil kar taprav. Brez g spredaj ker ni gmail. Drugače pa, več ali manj, prej ali kasneje smo vsi sami. A vseeno čas ki nam je na voljo na tem svetu je bolje preživeti skupaj z nekom, saj si nihče ne želi biti sam. Sicer pa tudi če bom sam za valentinovo, upam da ti ne boš.
Nisem se še nikoli poljubljal in bi si želel, da bo moj prvi poljub nekaj posebnega, želim si ga podariti za valentinovo ob sončnem zahodu. To bi bila moja velika želja, sem napisal v drugi temi, da sem star 20 let in z okolice Lj.
[/quote]
Življenje ni film. Preveč se boš omejil s temi romantičnimi pričakovanji.
Ne ni provokacija, in mail bi bil kar taprav. Brez g spredaj ker ni gmail. Drugače pa, več ali manj, prej ali kasneje smo vsi sami. A vseeno čas ki nam je na voljo na tem svetu je bolje preživeti skupaj z nekom, saj si nihče ne želi biti sam. Sicer pa tudi če bom sam za valentinovo, upam da ti ne boš.
[/quote]
Tudi jaz si ne želim biti sam, upam da nama obema uspe najti boljšo polovico, da bo letošnje valentinovo boljše od prejšnjih.
Življenje ni film. Preveč se boš omejil s temi romantičnimi pričakovanji.
[/quote]
Se tudi sam tega zavedam, a mi ogromno pomeni to, zato si želim, da bi se tako razpletlo.
Forum je zaprt za komentiranje.