Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Vznemirjenje

Vznemirjenje

Niti ne vem kje naj začnem star sem 43 let poročen… Pač nekdo ki bi me pogledal bi rekel nič mu ne manjka. Ampak nekako padeš v tisto kolesje vsakdana in ne prideš ven. Doma je vse ok, ni nekih nesoglasij z ženo. Toda včasih paše malo vznemirjenja drugačnega pogovora…. Vsem je jasno o čem govorim. Saj to o čem pišem še dogaja okoli nas lahko bi igral moralista toda to nisem. Pač rad imam vznemirljive igrice, kjer dejansko ko srečaš drugo žensko in se pogovarjaš gre se za to, da pač da jo rad pripeljem du večkratnih… tako ali drugače… Ok bom nehal ampak hotel sem povedati, da se to dogaja in ja uživam v tem ko spoznavam različne ženske in tudi kakšen par se najde haha. Zdaj pa dosti o meni. Lep dan.

Vsaka akcija ima svojo reakcijo, prej ali slej. Brez izjeme.

Poznam. Bila tam in doživela.

Uživaj dokler traje.

Ena podobna 😁 to traja že dlje časa in je del mene pač. Je pa v današnjih časih težko najti osebe z urejenim podstrešjem.

Problem bo, ko bo enkrat urejeno podstrešje zelelo le to spremenit v prijetno mansardo. Takrat zna bit potres do temeljev.

Kdor ima preveč časa, ima čas za neumnosti. Kako mi gre na smeh, ko enkrat iskalci vznemirjenja v coni udobja naletijo na bombo. Potem pa jok in stok. 100x videno.

Ni panike😁😁😁😁

Še posebej, ko ga sam nimaš. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close