Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Moški vas imajo samo za seks in izgled v družbi

Moški vas imajo samo za seks in izgled v družbi

Moški imajo ženske samo zaradi seksa in pa da se ne počutijo izločene v družbe (npr. samski so hudo zatirani). Vse ostalo je lari fari. Moški ima žensko, dokler ima dovolj hormonov v sebi. Ko mu le ti narastejo, postane potreben in ga bo vtaknil v vas. Ste mu zanimvi le zaradi cum hola.

Vsak moški bi imel več žensk, le strah ga omejuje pred tem. Um moškega je tako naravnan, da mora pokavsat čimveč žensk. Ampak ker moški tega povečini niso sposobno, se zalepijo na eno žensko do konca življenja, po možnosti jim ta še rodi otroke (tako skleneta pogodbo, da ne bosta šla narazen)

Ljubezen in zaljubljenost ne obstaja. Obstaja pa navezanost na človeka, ki ti je nekaj dal (npr. mama, brat, partner).

Noben moški si ne želi otrok, pračlovek je vedno ko je nategnil žensko in ji naredil otroka spizdil k drugi.

Dej ti meni povej, kako boš imel več žensk, ko še do ene ne moreš priti?

Dej ti meni povej, kako boš imel več žensk, ko še do ene ne moreš priti?
[/quote]
čista resnica….

To velja za vas stoko. Mi ljudje smo na višji ravni. Kr skup se držite v vaših svinjakih,jejte drek in kavsite se med sabo dan in noc. Mi ljudje bomo živeli naprej kot ljudje. Čim dlje bodite od nas.

In kdo ste vi?????

Zgleda spet ena zafrustrirana zavistna oseba ,ki je nihče na povoha!

Malo pretiravaš.

Ja moški imamo ženske zaradi seksa, statusa v družbi, da ne spimo sami, družba za dopust na morje, želimo si družine.

Moj mož ima mene zaradi seksa, zaradi dobre družbe, zaradi otrok, zaradi cenejših stroškov bivanja (si delimo skupno stanovanje in stroške), zaradi fajn skupnih počitnic in prostega časa, pa še zaradi denarja, saj dobro zaslužim. In jaz imam njega zaradi približno istega.

Moški imajo ženske samo zaradi seksa in pa da se ne počutijo izločene v družbe

Sploh ni res. Kakšne tudi dobro kuhajo, pa še po bajti pospravijo. Ženska je vsestranko uporabno bitje.

Ženska sem in dala ti bom prav glede ene trditve, da bi vsak moški imel rad več žensk. Res je, marsikateri moški je takšen, da bi podrl vsako, ki mu je vizualno všeč.

Moški so varalice!

Moški so varalice!
[/quote]
S kom pa varajo?

De omnibus disputandum..

Pa v vsaki skupini osebkov se najdejo izjeme…

Marš u pi*ku materinu.

Iz dneva v dan dokazujete kako ste nekateri jadni v svojih glavah.
Vam mora bit vaša koža tako pretesna, da res nihče od nas ne bi zamenjal z vami.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close