pomoč pri nakupu sedežne
Z dragim kupujema sedežno.
Njemu je všeč usnjena in sicer sestavljena iz troseda in dveh enosedov, je črne barve in iz usnja. Sedežna je bolj fansy, trosed je majhen je pa tak naret, da se, ko se vsedeš, lahko nazaj nasloniš in reguliraš naklon, v ledvenem predelu je pojštrček, tudi enoseda sta takšna. Ležat oz. razkomotit se ravno ne moreš, lahko sediš al pa se iz sedečega položaja nastaviš v polležečega. Cena: 320000 sit.
Meni je všeč sedežna iz umetnega usnja, kotna, kar široka s pojštri, je prešita tam ko sediš, v glevnem lahko komot gor dva ležita. Cena: 200000 sit.
To je ta sedežna: http://www.lesnina.si/Akcija/Default.aspx?id=1612598290100
s tem da je ta na sliki (pariška noč) usnjena, iz umetnega usnja je pa cenejša.
Imava nemško dogo, ki rada steguje tace in kremplje in ravno sva postala starša.
On noče iz umetnega usnja, ker pravi, da če si bo kupil sedežno si jo bo za kupil za lep čas, kar je res, meni pa se zdi škoda take fansy sedežne, glede na to, da jo lahko pes strga…
Kaj pravite vi? Je življenjska doba umetnega usnja res tak kratka oz. se ne splača kupovati sedežne iz umetnega usnja? Za katero opcijo bi se odločili vi?
usnje je hladno. Alkantara je zakon
na vajinem mestu bi kupila sedežno za malo denarja,
dala čez kakšno pralno prevleko ipd.
za nekaj let dokler je otrok majhen.
ker drugače boš vedno živčna kadar bo hodil okoli sedežne.
čez par let pa se kupi takšno kot je treba.
alkantara.
Pa saj alkantara prenese vse, od kulija, do vina, ipd. Torej ima že sedaj lahko dober kavč.
Meni usnje ni všeč. Hladno je in tudi ne “paše” v vsako stanovanje.
kupita cenejšo varianto, ker je otrok majhen
SAMO NE KUPUJTA SEDEŽNE IZ UMETNEGA USNJA!
iz prve roke vam lahko povem, da se začne že po pol leta umetno usnje dobesedno luščit in tako je sedežna zanič!
Alkantara je res super, samo cena….
———————-
Forum je zaprt za komentiranje.