Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Lepe ruskinje

Lepe ruskinje

[img]http://i.hurimg.com/i/hurriyet/75/590×0/5989aeb0c03c0e4f0048ee8d.jpg[/img]

Rusinje rusinje rusinje rusinje rusinje

kaj je tu lepega?

Lepe so res, ampak povečini zapite in debilne. Lene in požrtne na denar, v bistvu lepa fasada, zadaj pa vse gnilo. Pa še čudne so, kot Rusi nasploh. Komunikacija z njimi je prav težavna. Si ne predstavljam met tak šus doma.

Stopnišče ?

Stopnišče ?
[/quote]

za pajkice

Lepe. RUSINJE.
Hrvaški forumi so tukaj: http://www.index.hr/indexforum/

Če združiš obraz ene in postavo druge, bi mogoče še šlo, tako sta pa oba paketa povprečna roba

Ampak ne mores verjet, kako so lahko Rusinje tako lepe, napeta koža in ritka, majhen nos, suha postava in mocni dolgi lasje, precudovite oci.

Ampak ne mores verjet, kako so lahko Rusinje tako lepe, napeta koža in ritka, majhen nos, suha postava in mocni dolgi lasje, precudovite oci.
[/quote]

Se strinjam.

Desna je bomba!

Ne samo ritka, tudi obraz, izraz na obrazu, lasje.

V mednarodnem eskortu taka brez problema zasluži 1000-1500 evrov na noč…

Naše, slovenske “bombe”, polne same sebe, neokusno napravljene, pri seksu pa hlodi, pa mislijo, da bodo dobile po 200 na uro…
Delajo pa “samo” masažo. In to z levo roko, slabo, brez energije.

Tako pač je, če si iz zelo majhne države (dosti manj konkurence), poleg tega pa še misliš, da si najboljši na svetu…

Tale z ravnimi lasmi je res lepa, ampak je bolj otrok kot ženska

https://www.24ur.com/novice/svet/mati-iz-pekla-v-stanovanje-prekrito-z-odpadki-zaklenila-5-letno-hcerko.html

Spet fovšljive babe tolčejo čez mlajšo konkurenco :))

Lani ko sem bil na Djerbi je blo tričetrt folka rusov. Rusinje niti malo niso ble podobne temu kar ti navajaš avtor. Majhne, okrogle z zalitimi lici, niti malo simpatične. Pač tipične ruske babuške. Je 1% ruskih lepotic (ponavadi dolgonoge manekenke), ostalo pa babuške. Vsaka država ima nekaj lepotic, ampak rusija definitivno ne izstopa.

Pri 30-ih bo imela 80 kil 😉

Spet fovšljive babe tolčejo čez mlajšo konkurenco :))
[/quote]

itak :))) že če se oglasiš si foušljiv.
Sej sem napisala, da mi je lepa!
Sicer pa jaz pri svojih 20 nisem zgledala tako dobro, tako da jih ne smatram za mlajšo konkurenco, ker nisem bila sama nikoli v tej ligi. Happy? :)))

itak :))) že če se oglasiš si foušljiv.
Sej sem napisala, da mi je lepa!
Sicer pa jaz pri svojih 20 nisem zgledala tako dobro, tako da jih ne smatram za mlajšo konkurenco, ker nisem bila sama nikoli v tej ligi. Happy? :)))
[/quote]
Immensely :))

Slika z zanimivim ozadjem…

Tisti, ki jih hvalite, še nikoli niste bili v Rusiji.
Kar skače po netu, je fejk, to se menda ve.

1. ☺

Napiše se RUSINJE in ne rusKINJe.
Kaj ti nuca, sej te ne bo imela. Še slovenka ne, še sklanjat ne znaš.

To ni sklanjanje, ampak pravopis :))

Dragi moj…idi lepo malo po svetu, pa boš imel pravo sliko.

Včasih so tudi vsi mislili, da so američanke vse kot Pamela in druge bejbe iz Bay watch. pa vemo kako je stanje tam, a ne?

Malo ušlo na srpski. Ljepotice 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close