Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Bivša je žurerka

Bivša je žurerka

Z bivšo sva bila skupaj 6 let, na začetku sva se imela resnično lepo, pol pa je ona začutila potrebo po žuranju, kot je to počela, ko je bila mlada. Ona je stara 34, jaz 38. To, da ženska pri njenih letih popiva do jutranjih ur, pač ni normalno. Vem, da je takšnih žensk nažalost kar precej. Hvala bogu, da sva sedaj končno narazen, ker me je to že dolgo motilo in upam, da bom našel normalno partnerko, ki se obnaša svojim letom primerno.

Bod srečen, da si se je znebu. Takšnih bab je ogromno, to je za podelat, ne pa za doma met. Men ko zapaše, grem tud mal pogledat naokol, večinoma pijane al pa zadete, vedno pa kaka pade. Ne bi pa nikol karkol druzga mel s tako babo, kot res zgolj samo to, da jo povaljam, pa še to obvezno z zaščito. Ta scena je pa res polna raznoraznih pizdarij, da pol rabiš, v najboljšem primeru antibiotike

Ja kriza ker one bi še kakšnega probale. Pa ajd da so samo samske, maš kup poročenih z otroci in možem, one se pa gonjo po wcjih, kot takrat ko so bile mlade.

Enako je tudi pri moških! Moj bivši je še vedno totalen luzer, on bi samo žural pa travo kadil, jaz pa naj bi bila vesela, da sem lahko z njim. On misli, da ker pač res precej dobro izgleda, da bodo ženske vesele, da so lahko z njim. Življenje ni takšno, je pač realno. On je vedno govoril, da je važno le, da se imava rada. No, jaz od življenja pričakujem več, kot pa to, da sem z nekom v totalni bedi in vedno brez denarja. Ko sem ga zapustila, je pa videl, da očitno pa le nobena noče biti z njim, vsaj ne za dolgo. Jaz sem vesela, da sem spoznala normalnega partnerja in skupaj ustvarjava.

Take lajdre smo tud mi po WCjih gonil 🙂 zdej se mi pa take babe res sam še gabijo, tam 30+ pa takšno obnašanje, gravž.

Ma to je jot učasih. Samo takrat so se bolj skrivale.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close