ZADNJIH 50 LET MOŠKI POSTAJAJO ČEDALJE BOLJŠI, ŽENSKE PA ČEDALJE BOLJ AROGANTNE, PREPOTENTNE, PRIMITIVNE IN KORISTOLJUBN
Tukajle imamo en slaboumen članek o tem, kako naj se moški čim lepše obnašamo do žensk.
Glede na to, da nam skozi trobijo enakopravnost.
Zakaj ni isti članek z naslovom:
Hči, najdi si fanta, ki je boljši od tebe!
In bi govoril o tem, kako se mora ženska lepo obnašati do moškega. Glede na to, da moški na zahodu že vsaj 50 let delajo na sebi in so v odnosih do sveta in sočloveka čedalje boljši.
Ženske pa postajajo čedalje bolj arogantne, prepotentne, primitivne in koristoljubne.
Kdaj bomo začeli učiti ženske, da bi bilo smiselno, če tudi one začnejo postajati boljše?
“Sin, najdi si dekle, ki je boljše od tebe!”
https://style.over.net/sin-najdi-dekle-ki-je-boljse-od-tebe/
“Ljubezen je potrpežljiva in dobra, se ne hvali, ni zavistna, ni arogantna, je prijetna, ne prezira. Ljubezen se veseli resnice.”
V današnjem času tehnologije in vedno bolj pogostega virtualnega komuniciranja, ki je zelo razširjeno in priljubljeno, mnogim olajša vzpostavljanje odnosov, vendar te v resnici slabijo naše odnose, predvsem z našimi ljubljenimi osebami in tako pozabimo na male stvari, ki so v življenju še kako velike in pomembne.
Oče je napisal pismo svojemu sinu, da bi ga naučil, kako najti pravo ljubezen in jo obdržati. Pismo je viralno zaokrožilo po svetovnem spletu in prepričani smo, da se bo dotaknilo tudi vas.
Dragi sin,
Zdi se mi, da je še do včeraj bila edina ženska, ki ti ni bila grozna, tvoja mati. Kdaj se je stikalo aktiviralo? Ko so ti dekleta postala všeč? Ni pomembno. Pomembno je, da veš, kaj iščeš. In še bolj važno je, da veš, kako se obnašati, da bi našel pravo. Vem, da imaš 20 let in najverjetneje bodo minila leta, preden boš našel pravo. A zakaj se ne bi učil od najboljšega in se izmaknil napakam, ki sem jih naredil sam? Tukaj je spisek stvari, ki so mi pomagala obdržati tvojo mamo.
Najdi dekle, ki je boljše od tebe. Išči osebo, ki ti ne bo všeč samo zaradi lepote, temveč tudi zaradi pameti in odnosa, ki ga ima do družine in prijateljev. Ko boš našel dekle, ki je boljše od tebe, boš tudi sam želel biti boljši človek. Ni pomemben njen status v družbi, niti njeni prijatelji niti njena vera. Vprašaj se, ali si zaradi nje boljši. Če si odgovoril pritrdilno, si s pravim dekletom. Bodi gentleman. Viteštvo še ni izumrlo. So stvari, ki jih neprestano poslušaš: pridrži ji vrata, pomagaj ji nesti težke stvari, pridrži ji stol preden sede, posodi ji svoj pulover, kadar ji je hladno. So stvari, o katerih bi morala tvoja generacija moških vedeti več.
V restavraciji naj ona prva naroči hrano in obvezno počakaj, da prinesejo še njen krožnik, preden začneš jesti. Zmeraj ji povej, kako je lepa. Spoštuj njene starše in ne pogovarjaj se z njimi, kot da ste prijatelji. Preseneti jo brez razloga. S tem ne mislim zapisa na Facebooku, temveč cvetje, prinesi ji pravo cvetje. Zmeraj poskrbi, da varno pride domov. Bodi ti tisti, ki hodi ob cesti. S tem ji boš pokazal, da nočeš, da bi se ji kaj pripetilo. Ne govori ji o svojih podvigih. Če ti ni jasno, kaj mislim, se bova o tem še pogovorila. Nasmej jo. Vsak dan. Obstajajo stvari, ki so še bolj pomembne od vsega naštetega. Opogumljaj jo, da bo še boljša – v šoli, pri športu, v službi. Navdihuj jo, da bo poskusila nove stvari, ki bodo iz nje naredile še boljšo osebo.
Zmeraj spoštuj njene odločitve. Če ti bo uspelo 80 odstotkov naštetega, te bo ljubila. Če ti bo uspelo vse, boš imel njeno ljubezen in spoštovanje. In so stvari, ki jih v nobenem primeru ne smeš početi. Zlonamerne šale. Ne razumem, kako se lahko kdo zlonamerno šali z dekletom samo zato, da bi nasmejal samega sebe. Vem, da je you tube poln takšnih posnetkov in da jih vsi gledajo. To mi samo pove, da je na svetu veliko ljudi, ki nimajo pravih partnerjev. Ne želiš biti ena od teh oseb, verjemi mi. Vulgarnost. Ne govori ji grdih stvari. Enako velja za njene starše in prijatelje. Na ta način izkazuješ nespoštovanje. Nikoli je ne izdaj. Če ji nekaj obljubiš, to tudi naredi. Dekleta imajo rada moške in ne fantkov, moški pa zmeraj držijo svojo besedo.
Ne glej ves čas v telefon. Ne pošiljaj ji sporočil, temveč se pogovarjajta. Če si z njo, jo glej v oči in ne v ekran telefona. Ne laži. Če narediš napako, jo priznaj. Spremeni se, poboljšaj se in pojdi dalje. Če boš delal na sebi, ti bo oprostila vsako napako, ki jo boš morda naredil. Če bo ona naredila napako, ji oprosti. Nikoli je ne zasramuj zaradi tega in nikoli je ne omalovažuj. Ne opravljaj. Če ona to počne, jo poslušaj, vendar ne sodeluj. Ne reči ji, naj tega ne počne, samo poslušaj jo. Morda te bo na začetku s tem spravljala ob živce, dolgoročno pa si boš na tak način zaslužil njeno spoštovanje. To dekle morda nikoli ne bo postalo tvoja žena. Vseeno, če se boš držal teh nasvetov, boš zgradil prijateljstvo za celo življenje. Morda bo postala podobna tvoji mami.
Ljubezen je potrpežljiva in dobra, se ne hvali, ni zavistna, ni arogantna, je prijetna, ne prezira. Ljubezen se veseli resnice.
Rad te imam, oče
Haha fotr.
To je nasvet kako dobiti žensko prijateljico ki te izkorišča samo za pozornost ali pa ženo ki ti bo pobrala vse po ene 3 letih.
Bucman, ženske nočejo takih brezjajčnikov ampak samozavestne, dominantne moške ki jim izkazujejo le minimalno pozornost in za katerega se morajo one potrudit.
To kar vidiš v filmih in kar promovirajo razne revije je laž.
Zenskega poželenja ne sprožijo rože in pogovor ampak samozavest in bmk odnos
Bedni nasveti. Naj se vsak nauci najprej sebe ljubiti, ne pa napajati to iluzijo, ki ga bo po vsej verjetnosti pustila na cedilu, samega in z obcutkom manjvrednosti…
Absolutno res.
Ženske večinoma ne delajo več na sebi. Notranja rast za njih praktično ne obstaja. Razen v službi narcisizma. Cilj so torbice in čevlji, materialne dobrine. Če se primitivno obnaša je pa to borba za enakost. 😉 Zanimivo, da se marsikatere ženske enačijo z najslabšimi možnimi moškimi.
[/quote]
Doklar bo moska populacija tudi taksnim zenskam masovno lezta v rit, ne bodo imele najmanjse motivacije, da karkoli spreminjajo.
Saj jim ne leze več. Za priložnostni f*k jih imajo, gledat in plačevat jih pa noben več noče.
Zato potem razlagajo, kako je “uspešnim” ženskam težko najti moškega. Pravijo da zato, ker se jih bojijo.
hahahahaha
Ne zato, ker so arogantne, koristoljubne, prepotentne in primitivne, ampak zato, ker se o uspešne jih moški ne marajo.
In potem svizec zavije čokolado… Bruhoho
Jebeš. Lepo je napisano. Jaz bi se z veseljem obnašal tako kot piše do svoje partnerke.
In sem se, na začetku. Če bi partnerka vračala z enakim, bi se nadaljevalo in bi lahko živela srednjeveško romantično pravljico. Ker pa živimo v svetu, kot ga imamo, kjer so ljudje taki kot so, in se izkorišča vse po spisku, s pristopom, ki je opisan, najebeš na suho. Prej ko ugotoviš, da na lep način ne boš dosegel ničesar na dolgi rok, bolje je zate.
Pridržati vrata, nasmehniti se, dati kompliment, vse to deluje v praksi in deluje zelo dobro. Vendar le na kratki rok. Investiraš, tvegaš nekaj prijaznosti, ker se ti povrne. Ljudje čutijo obligacijo vrniti prijaznost. Kakršna koli konkretna investicija na dolgi rok pa je hudičevo rizkantna zadeva. V veliki večini se dajanje ne bo vrnilo, ker se oseba, ki prejema, navadi in ne čuti več, da mora karkoli recipročno vrniti.
Za vse tiste, ki mislite, da ste prijazni do svoje in vas ne jebe pet posto: začnite se fokusirati nase, na svoje interese in se manj ukvarjati z njo, brez da ste zateženi ali pa nesramni. Boste videli razliko.
…a je ta post napisala (preoblečena) feministka (z jajci)
vse lepo in prav…:))……kje pa je pismo matere hčeri?!?
…a je to neka podružnica dunajjske šole napisala?
….jst sem sem vsega tega držal,sprovedel,pa še marsikaj bi lahko napisal…..
dobil pa sem orkan,orkan…..katrina…:)
Mogoče je res čas, da moški postanemo tako preračunljivi in koristoljubni kot ženske.
V okoljih, ki jih zahodno pranje glave s feministicno propagando se ni doseglo, je samska ali locena zenska z otrokom popolnoma neprimerna za kakrsnokoli zvezo. Tipa, ki bi se v kaj takega vseeno podal, pa bi druzina vec ali manj izlocila, v druzbi bi zgubil na ugledu, itd.
Na feminiziranem zahodu pa se “samohranilke” vsestransko povelicuje, financira in zakonsko sciti na racun moskih. Med tem pa se moskim pere glave kaksne muskarcine so, ce zivijo tuje otroke. Tiste, ki povedo karkoli cez te neumnosti, pa se zali z neresnezi, ki jih nobena noce.
Ni cudno, da so zahodnjakinje postale prepotentne. In, ja, za to je zasluzna feminizacija druzbe.
Ce te prau razumem, si postal feget? Dobr, bo vec rib za nas, ostale moske, ostal. Veselo napikovanje zelim pa na vazelin ne pozabit. Mogoce bo svinjska mast zadostovala.
Saj vsi vemo, da je z ločenko 95 % nekaj narobe. Rablena roba, prežvečena in odvržena z razlogom. Kakšen se še najde, ki bi jo, tako za sproti.
Za kaj resnega pa niti slučajno.
Zakaj? A rabim probleme? A rabim se z njenim pamžem ukvarjat? Malim centrom vesolja?
Feget je ženska.
In tole je tipičen odgovor. Če moški noče prežvečene matke je pa feget.
Saj za kaksen seks ste še pogojno uporabne. Kaj več pa kar pozabite. 😉
Leave, and take that bucket with you. 😉
Ženske so iz dneva v dan večji poden. Mislim, da jih več kot pol ni več vrednih niti kave, kaj šele, kaj daljšega. Zmedene, lene, zadirčne, zagrenjene. Vesel sem, da moja ni taka.
Če bi jo izgubil, sem raje sam, ali pa si nabavim psa.
Forum je zaprt za komentiranje.