Ker diskriminira moške
Jaz po prepričanju nisem feministka. Hm, se je sploh že kakšen normalen moški ali ženska opredelil za kaj takšnega? Mislim, da ne.
Občudujem žensko in moško neodvisnost, všeč so mi značajsko močni moški pa tudi ženske, finančno neodvisni, ki so presekali primitiven prastari vidik, da ženska ali moški mora nujno imeti družino.
Večina žensk je otročjih, primitivnih in nedoraslih. Primerjajte samske 30-letnike in samske 30-letnice. Kakšne interese imajo eni ali drugi, se ti interesi sploh kje poklopijo? Kaj naj si visoko izobražen samski moški, ki denimo rad hodi v gledališče, se ukvarja s športom, potuje, počne s 30-letnico, ki se ji interesi končajo pri čevljih, torbici in večeru s prijateljicami? Bodimo realni, kaj?
Ženske je feminizem uničil, moške pa v bistvu potisnil v brezno, saj je razgrnil duhovno bedo in nesposobnost povprečne ženske.
Ženske so bile stoletja obravnavane kot drugorazredna bitja, zdaj so enakopravne, kako vnovčijo svojo enakopravnost? S potrošništvom.
Ko jim je bila zaupana odgovornejša naloga oz. so bili stari predsodki zavrženi, so se izkazale za nedorasle. Določenih poklicev niso sposobne opravljati. Ko pridejo v službo, se nemalokrat razjočejo ker ne zmorejo.
Sposoben moški težko dobi žensko, ker večina žensk ni na njegovem nivoju, zato se je prisiljen naučiti samskega življenja z občasnimi sexualnimi srečanji. Ženske luzerke so pa tudi pred zadrego, saj samskosti niso sposobne, zato morajo iskati le bogate neumne moške, da jih okradejo z otrokom in ločitvijo. Takih pa je na zahodu vedno manj.
Sem mnenja, da je ženske na zahodu čas zapeljal v slepo ulico. Torbice, čevlji in večer s prijateljicami jim ne prinaša sreče, pravih moških pa tudi zaradi napadov feministk, ne zanimajo.
Če bi se posvetili eni sami besedi, pogledali, kaj pravzaprav pomeni, bi bil ves ta nepovezan niz besed odveč.
Feminizem, je boj za enakopravnost ženski in moških. V pretežno patriarhalnem svetu težka naloga.
Če feminizem zagovarja kakršnokoli diskriminacijo zoper drugi spol, potem ni govora o feminizmu, temveč nekem drugem pojmu: matriarhat.
Feminizem že dolgo ni več boj za enakopravnost žensk.
Je boj za prevlado žensk. Zato se vse normalne ženske in moški odvarčajo od feminizma in njegove toksične ideologije.
Če mi ženska reče, da je feministka izgubim vsako spoštovanje do nje. Pomeni, da se oklepa neke prastare ideologije in ne razmišlja.
Če mi moški reče, da je feminist. Vem, da ima težave in da ni pravi moški.
A uspesni intelektualni samski moski se pa nerad lepo oblece? Firmice pa to. V gledališče hodi v kavbojkah in Hugo Boss srajci is Bosne? Mislim da cisto prevec posplosujes in enostransko gledas.
Ne vem kje najdes take bejbe, ki si lahko privoscijo zapravljati po stacunah, ocitno imajo dobro sluzbo, za kar so morale trdono studirati. Na klepetu s prijateljicami pa se prav lahko pogovarjajo o politiki, druzbenih spremenbah, fiziki, namesto da bi visele po druzabnih omrezjih in pasivno lajkale objave drugih.
Zdaj je pa situacija kar precej drugacna, ne? Manjka ti perspektive, moznost videti sirso sliko.
Forum je zaprt za komentiranje.