Kaj pomeni MGTOW?
Večkrat sem na raznih forumih zasledil kratico MGTOW, pa ne vem natančno kaj pomeni. Vem da je to v angleščini ” Men go their own way” oz. “Moški gredo po svoji lastni poti”, če prevedemo. Vem, da se to nanaša na nekaj v odnosu do žensk, kaj več pa ne vem, zatio vljudno prosim za vaša pojasnila. Hvala!
Eh, to je cela filozofija, ne da se mi tukaj razlagat. Gre za red-pill moške oz. manosfero, torej moške, ki so ugotovili, da je najboljše, če se izogibajo vsakršnim romantičnim razmerjem z ženskami, posebej poroke, ker je današnja družba ginocentrična = bolj naklonjena ženskam kot je fer. Pač moški naj bi imeli ženske za seks in nič drugega, jih menjavali, ker ne obstajajo več ženske, ki bi se jih splačalo poročit. Če zasledite na tujejezičnih forumih si valda lahko pogledate na tujejezično wikipedijo, če ne drugega?
MGTOW – Men Going Their Own Way. Tipčki, ki jih celo patriarhalni svet sesuje do solz. Jokavčki, ki se raje zavlečejo v šotor sredi divjine, kot da bi imeli karkoli opraviti z ženskami.
Neo-Viktoriijanski moški, ki gojijo raje bromance (čustvene, a aseksualne, vezi z moškimi), ženske se pa ne dotikajo oz. izogibajo, kjerkoli hočejo.
Glavni izgovor je: feminizem, ki si ga seveda razlagajo v obliki matriarhata in ne kot borbo za enakopravnost.
Ker pa svetu v 99% družb vlada patriarhat je koncept nekoliko zgrešen. Lahko pa seveda takšen pogled apliciraš na osebne izkušnje in posledično preneseš vso “krivdo” na drugi spol: ženske, feminizem.. tako se nikoli ne potrebuješ soočiti sam s seboj, uspešno igraš vlogo uboge žrtve, praktičn device Orleanske, ki se bori za “čisti” cilj pravice moškega, da se ženske ne vtikajo v njega, ne tožijo za preživnino.. skratka, tako kot v starih časih ali današnjih časih Islama, Hinduizma: vse pravice moškim. Ženske itak ne vedo kaj bi v resnici z njimi.. in če jim jih daš, potem samo izkoriščajo nedolžne uboščke, ki so sicer hoteli biti beli princi, a so sedaj nategnjeni in razčetverjeno užaljeni.. v skupini jokavčkov preko You Tuba udrihajo po vsem tistim, ki jim ne dovolijo biti uboščki, kot si to srčno želijo.
Svet je feminiziran, šolski sistem je itak prilagojen deklicam, univerze ženskam.. zato svetu vladajo ženske. In je seveda laž, da je 80% vseh CEO, politikov moških.
V resnici na skrivaj vladajo ženske, kjer potem zmešajo pravosodje različnih držav tako, da je potem res moški najbolj ubogi.
Najbolj jamrajo američani, ki pa itak imajo koncept predporočne pogodbe, ki pa jo noben Lolek od Mgotwčkov ne spravi skupaj in potem jamrajo, kako je pravosodni sistem namenjen ženskam.. zgolj zato, ker ni bilo vse po njihovo.
MGTOW na kratko: Ali je vse po moje, ali se pa ne grem.
Pri čemer pa ne spišejo pravil vnparej, ali vsaj predporočne.. in vsi državni sistemi, ki potem začuda ne jemljejo njihovih želja, kot ukaz.. so potem sfeminizirani.
Užaljeni reinkarnirani kraljeviči, ki so za tisočletje sfalili časovnico.
Cucek, če ti se megla spodaj ne dvigne, zakaj zganjaš nevoščljivost tukaj?
A ni bolje, da se v lukno zavlečeš. Se vsaj tresel ne boš. Cucek..
Jaz ne, vprašaj pa cucka zgoraj, spušča mu nos, mora pleničke nositi, ritka ga peče.
Njet, mi polepša cucek dan, zgleda, da se je v svojo jamo zavlekel. Žal, sedaj sem takoo hudo razočaran.
dva cucka z butaro ahahahaha
Haha, jaz sem tudi dva zgoraj naštel, ahaha
Stepni volk je lepo napisal.
Kar gre meni na jetra je to, da ves čas trdijo, da jih ženske ne zanimajo, da se ne ukvarjajo z ženskami, da so samozadostni, ponosni blabla – ampak v reali pa 99,9 % svojega časa namenjajo šinfanju žensk in jamranju čez ženske.
Jokanje, stokanje, metanje po tleh, tuljenje v luno, vse so jim drugi (ženske) krivi, ene same samcate konstrultivne ideje, ustvarjalnega prebliska, doktrine, ideje – nič. Samo en jamr furt na furt.
I
Za take obstaja samo en izraz, cucki. Je par kapitalnih tukaj gor. Meni vedno izvajajo nasmeh, ko začnejo lajati……
Yep. Cucki je kar dobra beseda. Samo da večinoma cvilijo in ne lajajo.
Se oproščam, imaš prav. Cvilijo, mahajo z repom in hkrati se še polulajo.
Yep. Cucki je kar dobra beseda. Samo da večinoma cvilijo in ne lajajo.
[/quote]
Malo mšešaš. Ti cucki cvileči so tovji klasiki, ki modrujejo ob piru, kakšne so babe. Ampak ja, te štekam, tebi se dopade dec samo kot zamennljivi zjamran idiot, ki s eneskončno trudi za tvojo pozornost, čeprav še sam ne ve zakaj.
Cucek, daj slinček okrog vratu, vidiš da ti slina na tipkovnico kaplja, potem pa nisi sposoben pravilno pisat. Cucek.
Se zavedaš, da mi po forumu slediš kot malo ščene? Kdo je potem cucek?
Itak si pa samo nevarni pedofil in če ne boš nehal, te bom prijavil policiji, ker si nekoč zavajal 13-letnico. Sam se odloči.
Cucek, meni delaš tako gromozansko veselje, da razmišljam, da si enega takega omislim.
Veselje dela, ko se ti vrti med nogami. Samo lulal pa ne bo kot ti.
Boš imel ti veselje, ko boš policiji pojasnjeval, kaj si pri 20-ih delal 13-letnici.
Tolk z moje strani, mojega potrpljenja je konec, ne rabiš več delati idiopta iz sebe in mi na vse pisati, da sem cucek, s tabo sem nekako zaključil.
Cucek moj, veselje moje, daj hitro nosek obriš!
Pozabil sem ti svetovati za tvoje težave. Daj si kakšen tamponček v rito porinil, da ne boš povsod sam kakal.
Forum je zaprt za komentiranje.