Rabim nasvet
Pozdravljeni!
Velikokrat prebiram kaj na tem forumu, a sodelovala pri raznih temah še nisem.
Nekateri odgovarjajo hudomušno, drugi sarkastično, nekateri pa iskreno od srca pomagajo tistemu, ki potrebuje nasvet.
Zato se danes tudi obračam na vse vas, da mi svetujete po najboljših močeh.
Nimam neke resne težave, a vseeno si želim vaša iskrena mnenja in da mi pomagate izboljšati moje razmerje. Namreč “Več glav več ve!”
S fantom sva oba zelo zaposlena s študijem. Pa vendar sva kar veliko skupaj.
Kadar pa nisva skupaj mu pošljem kakšen SMS. Tu pa se začnejo moje težave.
Karkoli mu napišem, mi odpošlje samo kakšnega smajlija ali pa sploh ničesar. Sploh mi več ničesar ne pošlje sam od sebe, razen takrat ko me kam povabi.
Saj nikoli ni bil takšen, da bi mi veliko pisal a vseeno je bil malo bolj aktiven glede tega.
Ne pričakujem, da se bo ukvarjal samo z menoj pa vseeno si želim tudi več pozornosti preko telefona.
Včasih me s tem, ko mi nič ne odpiše spravi tako daleč, da mu napišem, da je konec in naj si poišče drugo punco, če je še nima. In ko se vidiva, reče samo, da naj mu ne pišem neumnosti.
Drugače čas, ki ga preživiva skupaj je res enkraten.
Vse drugo je dobro, le občutek imam, da mu s sporočili težim. Pa čeprav mu samo tu in tam kdaj napišem, ampak ne njemu je težko odpisati. A na Facebooku pa ima čas biti in za kolege ima tudi čas.
Želim si, da bi me kdaj spet sam od sebe poklical ali napisal SMS in me povprašal kako mi gre.
Kako naj ga pripravim do tega, da mi bo naklonil vsaj malo pozornosti preko telefona, kadar se ne vidiva?
Kako naj se kontroliram glede sporočil, da ne bi prišlo do tega, da bi mu z njimi res začela težiti?
Samo z iskrenim pogovorom. Iz sebe, o sebi, brez obtoževanj.
Torej mu rečeš kaj si želiš in poveš kako se počutiš, ker tega ni.
Razmisli tudi sama zakaj se tako počutiš, česa te je strah?
Vsakršno ovinkarjenje ali obtoževanje kaj bi on moral, kako bi moral ipd., ti ne bo prineslo nobenih izboljšav v vajinem odnosu..
Samo z iskrenim pogovorom. Iz sebe, o sebi, brez obtoževanj.
Torej mu rečeš kaj si želiš in poveš kako se počutiš, ker tega ni.
Razmisli tudi sama zakaj se tako počutiš, česa te je strah?
Vsakršno ovinkarjenje ali obtoževanje kaj bi on moral, kako bi moral ipd., ti ne bo prineslo nobenih izboljšav v vajinem odnosu..
[/quote]
Se strinjam, če po kakšnem resnem vprašanju samo trmi, je tiho ali pa menja temo, potem ni razčistil njegove preteklosti in je niti noče. Ljudje nimamo sosobnosti spreminjati drugih, sami se moramo/morajo.
Poglej na vajin odnos s perspektive 3. osebe. Koliko kateri da in koliko vzame.
Ne se selit skupaj (vsaj ne dokler ga res ne spoznaš) in ne planirajta na veliko (kredit, avto, hiša, otroki ipd.)
Iskreno se vama zahvaljujem, da sta si vzela čas in mi napisala svoje iskreno mnenje.
Nikoli ga ne obtožujem ali mu očitam. Vedno mu iskreno povem, da si želim, da bi mi tudi tako izkazal pozornost. Saj mi ne rabi vsak dan po cele dneve pisati, le tu in tam pa bi lahko kaj poslal. On pa reče, da se njemu to ne da, a kolegom pa piše in jih kliče.
Sem pomislila, da je z menoj kaj narobe pa sem ugotovila, da si prijatelji in prijateljice skozi nekaj pišejo. Prijatelj je celo rekel, da mora punci obvezno zaželeti dobro jutro in lahko noč, ker mu drugače nekaj manjka.
Sama pa ne rabim, da bi mi fant skozi nekaj pošiljal, vsaj enkrat na teden mi naj pošlje brezvezen SMS, pa četudi me pošlje v 3 p.m.
Mogoče pa nisem vredna, da bi on kdaj pomislil name.
mlada in naivna. drugi ti nočejo povedat direkt ti bom jaz kot moški. njega boli ku.r.a.c zate, ti si njemu sperm kanta in to je to, ko sta skupaj še nekaj da iz sebe da se to ne opazi, drgač je pa to to ker si mlada tega ne opaziš in zaštekaš moškim ste ženske zanimive dokler ste mlade lepe in dokler je vaša vagina mokra. vse ostalo je blef in laž. če bi bilo njemu kaj do tebe, bi ti sigurno odpisal nazaj in še marsikaj, z jegovega stališča mu težiš in te ima povn k.u.r.a.c seveda ko so jajaca polna pa prid ek tebi da se sprazni. sprijazni se ali si najdi drugega. če rabiš še kak nasvet pa pusti mail
mlada in naivna. drugi ti nočejo povedat direkt ti bom jaz kot moški. njega boli ku.r.a.c zate, ti si njemu sperm kanta in to je to, ko sta skupaj še nekaj da iz sebe da se to ne opazi, drgač je pa to to ker si mlada tega ne opaziš in zaštekaš moškim ste ženske zanimive dokler ste mlade lepe in dokler je vaša vagina mokra. vse ostalo je blef in laž. če bi bilo njemu kaj do tebe, bi ti sigurno odpisal nazaj in še marsikaj, z jegovega stališča mu težiš in te ima povn k.u.r.a.c seveda ko so jajaca polna pa prid ek tebi da se sprazni. sprijazni se ali si najdi drugega. če rabiš še kak nasvet pa pusti mail
[/quote]
Torej, naj ga pošljem v 3.p.m. in naj se pretvarjam, da ga nimam rada.
Kako ti je všeč moj načrt? Najprej bom poskrbela, da se bo lepo sprostil in nato mu bom rekla. Hvala lepa moj dragi, poiskala si bom drugega, ker ti si itak bolj tko. Hvala, ker si me imel tako rad, da si mi venomer izkazoval ljubezen in spoštovanje. Zdaj pa se lahko pobereš!
Kaj praviš na to???
Torej, naj ga pošljem v 3.p.m. in naj se pretvarjam, da ga nimam rada.
Kako ti je všeč moj načrt? Najprej bom poskrbela, da se bo lepo sprostil in nato mu bom rekla. Hvala lepa moj dragi, poiskala si bom drugega, ker ti si itak bolj tko. Hvala, ker si me imel tako rad, da si mi venomer izkazoval ljubezen in spoštovanje. Zdaj pa se lahko pobereš!
Kaj praviš na to???
[/quote]problem je ker ti ne razumeš da te ni imel rad in da te nima rad, ti kar nekaj fantaziraš, s čim ti je pa pokazal da te ima rad, da si je spraznil jajca vate ko je imel polna, mlada pa naivna si še kakšno spotšovanje ti je izkazoval daj mi to napiši, če ti še enga sms ja ni napisal kakašno spoštovanje je to
Si ti tista, ki da vedno tudi pobudo, da se dobita?
No, v tem primeru jo enostavno nehaj dajat, ne kliči ne piši več.
Nič se ne rabiš pretvarjat da ga nimaš rada, le na mestu je, da imaš rada sebe in spoznaš, da tipu pač ni do tebe. Kajti v njegovem obnašanju, ko ti ne more en kliničev sms napisat medtem ko vsem ostalim ga res ni ne spoštovanja ne ljubezni… ti je moški zgoraj čisto konkretno povedal tako kot je.
Poslušaj svoj občutek. Če imaš občutek, da mu težiš, zmanjšaj. Iz mojega vidika si precej negotova sama vase. Da ti fant nič ne odgovori, je malo žalostno, vendar se mi tu zdi pomembno, kaj mu sploh pišeš in kaj nazaj pričakuješ. Če pišeš kar nekaj iz dolgčasa, da dobiš neko potrditev, da je vse ok, zna biti da on to čuti in se ne zna prav odzvati ali pa mu je res nadležno, pa ti noče reči, da ne bi stvari še poslabšal. To je začaran krog.
Forum je zaprt za komentiranje.