Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Preprosto dekle.

Preprosto dekle.

Naj povem na kratko, ampak vseeno jasno, v nekaj vrsticah.
Alora, sem samski, kar ne pomeni, da bi skočil na vrat na nos v prvo zvezo, ki bi se mi ponudila. Predvsem ne iščem lenih žensk. Saj včasih ja, je dobro poležavanje in delanje nič, ampak bodi vsaj malo aktivna, pojdiva peš, na sprehod, s kolesom… Ne bodi vsekana na morje, dopust se da preživeti tudi drugače. In ne bodi nekdo, ki te bom moral 100x slikat za na instagram.

Videz mi ni preveč pomemben, prijetno na pogled je povsem okej. Pomembneje mi je, da imaš izumirajoče vrline, kot so poštenost, iskrenost, prijaznost.

Če si samska in iščeš prijatelja, druženje in z možnostjo kasneje tudi kaj več, se javi 38 letnemu Primorcu.

Stara sem 30 let. Samska, s tehničnim doktoratom in dobro plačano službo. S svojim stanovanjem. S prostim časom. Veliko prijateljev in prijateljic. Tudi triatlon je moj prijatelj, pred tem 18 let aktivno balet, zdaj samo še tedenski treningi. Veliko potujem, ne samo službeno. Se družim. Se učim novih jezikov. Ko se mi da, se ukvarjam z nečakoma. Ko se mi ne da, berem.
Ne iščem stalnega tipa, ker sem zaljubljena v življenje. Imam veze, nočem pa se vezati. Življenje je predragoceno.

Od kje si? Si izobražen/zaposlen/preskrbljen?

Lahko se mi javiš na privat. Izobražen sem, službo imam, streho nad glavo tudi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close