Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kje najti punce iz kmetije

Kje najti punce iz kmetije

Živjo, sem fant star 20 let, prihajam iz okolice malo večjega mesta na Gorenjskem in res bi rad spoznal punco ki imajo doma kmetijo. V preteklosti sem že imel eno resno punco iz kmetije, bila je zelo vredu, sonček največji, odlična družina ampak se nama žal ni izšlo. Pri njej sem se res navadil delati, saj je na kmetiji vsak dan delo in ni mi boljšega ko sem jim pomagal grabiti, obračati in pospravljati seno, delo v štali… Delo na kmetiji me sprosti saj sem pod velikim stresom, ker se doma ne razumemo najbolje in ni mi lepšega kot to da s punco leživa skupaj na pokošenem travniku, gozdu kjerkoli v naravi saj mislim da je to najbolsa terapija (meni ustreza). Zakaj hočem punco iz kmetije? Zato ker vem da so punce iz kmetov res pridne, pametne, lepe in marljive

Poskus s spletnimi stranmi za zmenke. Gor je en kup žensk ki iščejo resne zveze. Izstopal boš, ker moški po drugi strani si profil naredijo le za zabavo.

P.s. pa ne povej tiste zgodbice o bivši iz kmetije, ker bo vsaka dobila občutek, da iščeš le nadomestek za bivšo. Ti pač omen, da nisi mestna srajca, in iščeš podeželska dekleta

res si zmeden, zato se ti tudi ni izšlo, torej pusti raje zdrave kmečke dekline pravim klenim Slovencem, sam pa poišči neko ćobanico, tista bo zate, bosta ležala v travi in ovce pasla.

Jaka hvala za nepotreben komentar, ful mi pomagaš hvala ti!

na netu ženske odpišejo samo lepim. če zgleda povprečno, ne bo nič izstopal.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close