Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ljubosumnost po dveh letih skupaj

Ljubosumnost po dveh letih skupaj

Skupaj sva leto in pol ( študenta) in sedaj se je z puncine strani pojavila ljubosumnost na vsako ki me ogovori ali pa pozdravi. Lepo sem ji povedal da sem samo z njo in da me druge ne zanimajo. Ampak ne pomaga, še vedno je ljubosumna in sedaj je začela že napeljevat da s kolikimi sem seksal pred njo in podobne.

No je pa še ena stvar. Ker delam fleksibilen delavnik- domov gremo ko je končano me dostikrat kliče kdaj pridem in kje sem, parkrat sem dobil občutek da me preverja kje sem da gre ona po svoje ala da me vara in da iz kukaj izhaja njeno ljubosumnje.Da je ona ta ki vara.

Mogoče se motim. Vaše mnenje in izkušnje.

E tu ti padejo notri njene izkušnje sa bivšima. Nema samozavesti a ak ti pravi instikt da nekaj ne štima…

Tri vrste ljubosumja so lahko:
1.) zaradi prenizke samozavesti tistega, ki je ljubosumen (to lahko vključuje tudi slabe izkušnje), zato se lahko pretirana previdnost, nadzor nad partnerjem spremeni v obsedenost in ljubosumje, ki nima več nobene veze z realnostjo in početjem drugega.
2.) zaradi lastne nezvestobe preslika ljubosumje na drugega (to kar sami sumite, da se dogaja).
3.) upravičena “zdrava”ljubosumnost, ker je drug nezvest, se obnaša nespoštljivo, partnerja namenoma postavlja v situacije, kjer se ta počuti slabo..

V katero skupino ljubosumnih spada vaša punca, je na vas da ugotovite..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close