Kako se "sladko" maščevati ženskarju?
Pozdravljeni! Tipa sem imela nadvse rada, zanj sem bila pripravljena narediti vse. Živiva vsak s svojimi otroki. Po enoletni “zvezi” sem le prepoznala znake in dojela, da v njegovem življenju nisem edina (ženske se mu nenehno nastavljajo in ne izpušča prilik), sem pa edina, s katero se rad pokaže v javnosti (izgled, ugled, premoženje itd.). Dojela sem, da je materialist, ki se z mano predvsem postavlja pred drugimi. Bivša žena mu je namreč odšla z 10 let mlajšim od sebe! Sprevidela sem tudi to, da laže. Sem popolnoma iz sebe, stvar me je dotolkla. Njemu se vse to niti ne sanja. Ima me za totalno glupo kuro, ki dejansko naseda vsaki njegovi zgodbi. Če bom z njim takoj končala, bom trpela kot pes. Nikoli se nisem še nikomur maščevala. Tokrat pa se želim “sladko” maščevati. Nimam v mislih tega, da mu kondom namažem s sekundnim lepilom, da se razumemo! Sicer pa v postelji ni nekaj, pa ne bom o tem. V mislih imam torej to, da zadevo vlečem še kak mesec, se delam skrajno nevedno, mu piham na dušo, kako sem vesela, da ga imam, da mu lahko zaupam glede zvestobe in vsega, kaj vse počno eni itd. Se z njim dobim, a ne seksava, ker imam menstruacijo. Greva na izlet, a pripeljem svoje punce zraven, ker je pač v zadnjem trenutku prišlo do spremembe plana itd. Take finte, da bo sprva malo v dilemi, če ga j* ali je to slučajno. In ker sem glupa, bo še nekaj časa mislil, da je slučajno. Potem pa me bo itak nogiral. Šele takrat mu bom lepo (povsem mirno) sporočila, da sem mu hvaležna za izkušnjo. In da sem še malo zavlačevala zato, ker sem se hotela naučiti oz. prepoznati to, kako ljudje lažejo v fris brez kančka slabe vesti. Se torej učiti, kaj vse so eni zmožni delati brez težav. Govorim torej v tem smislu. Na tak način, ko ga bom gledala, kako mi laže, se spreneveda itd., ga bom lažje “spustila”. Mora se mi dokončno zasrati. Torej, poudarjam: govorim o blagi obliki maščevanja, o finem j***nju. In prosim, ne me obsojati, ne pišem zato. Prosim, oglasite se tisti oz. tiste, ki boste dale kak nasvet, kaj početi takemu tipu. Aja, še to: da bi ga zvabila v zlatarno oz. drag butik in kaj iztržila, odpade. Za take stvari ima on mene :(. Izkoristil me je v nulo. In tipi, prosim, ne začeti s forami, kdo sem in kje sem. Zdaj bom nekaj časa na pavzi :). Vsem, ki pa boste podali kompetentne nasvete, se že vnaprej najlepše zahvaljujem! Lep pozdrav.
Se zmenita za kavo nekje njemu čim bolj od rok in “pozabiš”.
Ga povabiš na večerjo in “pozabiš” denarnico.
Poveš mu, da si mu kupila neki drag viski ali karkoli že ima rad, pride ves navdušen k tebi, pa rečeš čisto skrušeno, da ti je flaša padla in se razbila.
Sredi seksa ti nenadoma “postane slabo”, tisti dan si bila v kitajski/ribji, zgleda, da si nekaj čudnega pojedla.
Se zmenita, da boš kuhala pri njem in ti po nesreči pade steklenica z oljem na tla, da se ga ful razlije, po možnosti tudi malo med elementi.
V kopalnici mu lahko pokvariš kotliček (če znaš).
Res da je težko,v mislih se poraja to in ono, a vedi da je najbolj sladko, ko obrneš mu hrbet in ga čisto pri miru pustiš, ter se v težki situaciji sebi posvetiš. Lahko poizkusiš,a vedi da na koncu vsak nadaljni dan z njim, ti najbolj trpiš.
Če imaš otroke se ukvarjaj sa njimi.Maščevanje je za neresne ženske.
Najboljše maščevanje je imeti se dovolj rad, da se ga ne poslužuješ (ker te s tem zvleče nazaj v isti krog nizke samopodobe). S tem si zgolj dovoljujete, ponovno privolite, da vas ponovno prizadenejo.
[img]http://rishikajain.com/wp-content/uploads/2010/11/Nobody-can-Hurt-you-.jpg[/img]
Če pa že moraš.. imajo italijani tule cel niz “idej”: TV oddaje o varanju – Alta infedeltà
Z odmikom, popolnim ignoriranjem. Kot da ti je tujec in kot da bi priletela strela z jasnega neba. Najbolj jih boli pomanjkanje pozornosti in ostalih koristi. To je za njih pravo maščevanje, vse ostalo pa smešenje sebe in pokazatelj, da ti je (bilo) precej mar.
V tem pa res ni nobenega smisla, saj se boš le spustila na njegovo raven- raven manipulatorja, ki se igra s čustvi drugih, da pride do svojega cilja. Pezdetki skratka.
Zdaj je na tebi- ali boš poštena in se tega sranja ne boš šla in zaključila z njim ali pa si agonijo povečuješ še naprej.
Kr mascuj se mu gnoju.
Ce hodis k njemu dam.
Mu nujno daj v lonec z rozo. Crknjeno ribo… Ker ma upan najbrz sam male loncnice. Kup sardelco malo.
Zakoplji v loncek.
Ko zacne cez cas smrdet je ubitacno.
Vse bo preisku bse okol obrnu. Nasel ne bo kr tak.
Ce nima roze mu jo kupi. Kako tako k ne rab met dela znjo in mu jo not nastimi.
Ce nima rad roz.
Fukn kako skoljko za omaro.
Cel mesec bod sladka ko med najboljsa na svetu.
Da bo vidu pol kaj je zgubu
V torbico v vrecko vzam k njemu domov. Pasji drek in ko ne bo pozoren mu namaz cevelj .kot da je stopu gor.
ko si bo suh spucu in sel v avto. Prizgal avto pohodu sklopko ,naj zagrezne na drek spet. Pod sklopko mu nastimej.
Po netu se mu predstav kot ena druga. Vse kar ma rad si ti.
Da se bo kreten zaljubu prek neta.
Slike mu posilji od kake lepe zenske s tem da zakrijes fris.
Pol pa ves kako naprej ne.
Se zmenis kake 2uri od doma in naj se pelje tok dalec.in to poskus zvecer ob 8
Pol mu sporoc da ti zamuja. In ga nateguj. Kupi test in na okncka narisi z modrim flokijem sv modrim dve crtice.
Naj se govno trese
A nimaš trohice samospoštovanja?
Ne glede na to, kako močna je želja po sladkem maščevanju, dvigni glavo in enostavno odidi stran. Ni vredno.
PS: včasih se lahko tako maščevanje grdo obrne proti tebi: dotični ne bo dojel poante, grda boš izpadla pa ti. Ni vredno.
Uh, kolk res krutih idej! Si moram kaj zapomnit, za vsak slučaj.
Glavo gor lahko daš tudi po maščevanju.
A tisto z mlekom v zračnike pri avtu še velja?
Kar ne morem verjeti, koliko želje imate nekateri po maščevanju in še bolj ne morem verjeti, koliko časa ste pripravljeni za to porabiti. Naj bom kratek. Torej, če ga pustiš na hitro, boš trpela, praviš in to je slišati nekako tako, kot da če zavlačuješ še en mesec in ga potem pustiš, potem ne bo trpljenja. A veš, kao.
Na tvojem mestu se ne bi obremenjeval. Bilo je nekaj primerov, ko so tudi mene izrabljali, jaz pa sem bil prepričan, da je to velika filmska ljubezen, pa je bil bolj kurac od ovce, se pardoniram izrazu. Na neki točki moraš postaviti sebe na prvo mesto, vedeti moraš, kaj si želiš, s kom želiš preživljati čas. Tip je glup, čeprav se sam sebi zdi pameten. Zdaj pa bodi pametna ti, čeprav se boš njemu zdela glupa.
Pojdi. Nekaj dni se mu ne javljaj na klice, ne odgovarjaj na sporočila, bodi nedosegljiva. Čez kak teden se mu le javi in mu povej nekaj v stilu, da si spoznala nekoga, četudi ga nisi. Naj ga žre, naj objokuje izgubo. Ker vse ostalo, realno, bi bilo zapravljanje časa.
Dragi MON-ovci,
iskrena hvala vsem, ki ste se odzvali. Vsak odgovor mi je dal misliti.
Ohranila sem svoje dostojanstvo. Med drugim sem mu povedala, da mu bom olajšala izbiro tako, da se odstranim iz njegovega seznama občasnih možnosti. In da mu ne bo več treba biti nemiren, imeti krive vesti zato, ker bo z mano, ko bi “moral” biti kje drugje. No, tole o vesti je verjetno bolj brca v temo, ker dvomim, da jo ima. Priznal itak ni ničesar.
To je z moje strani vse. Hvala še enkrat.
Lp
In ko mu boš ti to naredila, ti bo on lepo rekel, da je itak vedel, samo te je pač malo pustil, da ti da še malo veselja, medtem ko je on s tremi drugimi šmiral. Ne bodi no naivna še naprej.
spoznaj me pa bova kaj že izumala kako se maščevati
Kura neumna, kako zgubljaš čas?
Ne morem verjeti, da so ženske tako neumne!?
Forum je zaprt za komentiranje.