Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj je poroka za moskega neumna poteza

Zakaj je poroka za moskega neumna poteza

Vaš link

Knjiga zenske avtorice, ki lepo opise zakaj se moski kot sem sam vec ne gremo tradicionalne pravno-formalne resne zveze, niti imamo otroke.

Feministicni hipokriti zenske, ki ne zelijo igrati tradicionalne vloge imenujejo mocne zenske, female power, itd. Moske podobnega obnasanja pa pateticna hipokriticna druzba le zali.

Dr. Smith concisely describes how American society has become anti-male. As a result, men are opting for non-participation. A stand-out chapter is “Why Does Dad Stay in the Basement?” (pages 95-118), which posits that too many women view men as “perverts, predators, and goofballs.” This chapter brings to mind the TV and radio commercials with dumb husbands being put in their place by their rude, condescending wives. Usually a callow male says or does something stupid, and then the wife sneers, “Slow down there, champ! Time to grow up and stop being a moron!” Imagine the outrage if the roles were reversed.

In 2005 Harvard President Lawrence H. Summers spoke at a conference on women and other minorities in the science and engineering workforce. Summers said that POSSIBLE explanations for the underrepresentation of women in the upper echelons of these professions MIGHT include upbringing, genetics, and time spent on child rearing. He clearly stated that he made these comments to be provocative. Listening to the presentation, MIT biologist Nancy Hopkins said, “I felt I was going to be sick. My heart was pounding and my breath was shallow. I was extremely upset.” She wasn’t the only one. A firestorm of male and female outrage engulfed Harvard for months.

Has any man out there ever felt sick when he saw a portrayal of us as perverts, predators, and goofballs? Have our hearts started pounding and our breathing become shallow? Now, just imagine if you could press a button and instantly change all those thousands of commercials from women calling their husbands idiots to men telling their wives to calm down, grow up, and stop being so stupid. Pause and think of the global hysteria. All double standards are enraging, but one of the worst is, “I am woman hear me roar, but I’m just a girl, so stop being mean to me.”

Yet Dr. Smith is optimistic. Her book functions as a cogent identifier of the problem, a handbook of solutions, and an unflinching statement of principles. It’s thoroughly footnoted, with an index and a selection of resources for men. Very worthwhile and a fast, thought-provoking read

Only a vicious feminist would hate this book because it exposes the feminist movement for what it truly is, the emasculation and diminishing of Men, yes there are some creeps out there of the male gender, and I have met a few myself, but for every creep there are numerous good men who want nothing more than to be what God meant us to be the hunter, gatherer and protector of our wives and children, I for one have seen misandry in my own family, which resulted in divorce and 1 parent (usually mother) home and how lives have been forced to drastically be altered. Mrs Helen Smith you are the most wonderful author I have read, and I look forward to reading more from you and your clear and concise vision. By the way I am one of the men you described in this wonderful book as quiet and introspective, although I am married to a wonderful woman I myself have found myself arguing about spending rights and the like, but we are at least coming to an agreement, slowly but surely. I read this book in almost 1 sitting, it took me 2 days because when i started reading it got late and I had to get to bed. Thank you Mrs Smith, if you are married your husband is a lucky man and if you have any children they will certainly grow up, if not already adults, into well adjusted men and women.

I think marriage and family are probably the best things you could possibly have in life. Having said that, why am I single and childless? Too risky. Divorce rate is too high. Households headed by married adults are now in the minority. The rate of increase in female perpetrated crime continues to skyrocket. Jobs are scarce. A large percentage of well educated women don’t want kids or want them late in life. There are fatherless kids all over the place. One slip up with a woman and your life could be ruined.

I’m one of the many `on strike’, which is wise considering the potential consequences and all that I might come up against in today’s legal and economic climate. I’m well educated, have a great career, my own home, yada…yada…yada. No way am I betting all that on the flip of a coin. I can’t even fathom how families with children handle divorce. Must be the most soul crushing thing in life for all involved. I consider what I’m doing to be identical to what women have done over the past 40+ years. I’m opting out of the traditional way of life.

This is an ‘early an age as they can handle it’ must read for all males. This book should be the start of a men’s studies course in college. Just imagine the talk after that school paper announcement! HA!

The other day, a friend of mine told me that his girlfriend dialed 911 during an argument. I was rendered speechless. A chill ran down my spine. It is painfully simple to ruin someone’s life with a phone call these days./i]

Pa sej ti luba duša nihče nič noče, če se nočeš poročiti.
Jaz sem itak mnenja (in precej ljudi, ki jih poznam), da je poroka danes brez veze. In mladi se dejansko zelo malo poročajo. Če se pa že poročijo, se jih pa polovica loči.

Če pa pridejo otroci, si pa dolžan poskrbeti zanje, kot narekujeta osnovna človečnost in človeškost.

Kdo gre plavat tam kjer se ve, da 50% ljudi potone? Ignorantni bedak.

Točno tako.
Tudi če vzameš rokavčke, se lahko kaj zgodi.

a izpit za avto imaš – in voziš avto, si udeleženec v cestnem prometu…
jo kateri norec si potlej – le kako to počneš ko pa veš,da se vsak dan dogajajo nesreče?

lepo čiči in čakaj doma in se ne makni nikamor :)))

Optimisti. JIh je več kot bi človek mislil. Dokler ne ogrožajo ostalih, večinoma niso problematični.

Odvisno za katerega moškega.

Nikakor ne bom brala vsega, ampak po nekaj vrsticah branja ti pač povem – ni panike, samo zjasni se na prvi kavi, da hočeš ostat sam. Sem poročena, soliden zakon za dolžino staža, ampak če se kdaj zgodi, da bom sama, se bom na enak način vezala in obvezala še enkrat. Jih je zadosti, ki jim tradicionalnost pomeni dovolj.

Tole ctivo je pa tipicna emaskulacija. Enako kakor implikacija:

Moski je po “moski naravi”, ce uporabim analogijo tvojega izraza tisti, ki bo tvegal. Ignorantni bedak[/url], kot pravite feministke.

Pri tem pa vztrajno zamizite na obe ocesi, da gre ravno tej pripravljenosti na tveganje zahvala, da danes za ceno ene Pizze poletite v London in ste tam v dobri uri, ne da bi pomislili na tveganje (financno, kakor zivljenjsko) bratov Wright.

Ta pripravljenost na tveganje je tisto, kar dela t.i. “placno razliko”. Psiholoska kastracija, o kateri govorijo neo-freudisti je v principu ravno to, ko moskemu odvzamemo moznost prevzamanja odgovornosti za tveganje.

Ampak… veselo po vasi poti. Brez tveganja. Brez odgovornosti. A ne pricakujte priznanja moskosti. Ker to pritice zgolj onim, ki tvegajo… in prezivijo. Je-bi-ga… prej omenjena placna razlika in njena simbolika.

😉

________________________________________________________________________________________________________ » Respect My Existence or Expect My Resistance! «

… pa da nadaljujem po isti logiki, kot jo ti štepaš za poroko in ustvarjanje družine –
na šiht tud najbrž ne hodiš, ker je brezveze se zaposliti, ker je prevelika verjetnost,da firma propade in ostaneš na cesti… šole najbrž tudi nisi vpisal, ker ni zagotovila ob vpisu ,da jo narediš, torej bolje sploh ne hoditi tja …
in tako dalje za vsako stvar…
taki ljudje tipi ste mehkužci, strahopetci –

za nič v življenju nimaš 100% garancije, razen da umremo – torej vmes ti, ko čakaš na tvoj čas za nič nimaš 100% garancije, ampak živiš , poskušaš, doživljaš, se učiš, rasteš, dobivaš izkušnje in živiš – temu se reče življenje…

zate avtor se sprašujem zakaj živiš, če je vse v življenju do smrti tvegano? kot rečeno zgoraj – očitno je zate življenje samo to, da čepiš doma in se ne makneš, ker je vse preveč tvegano, in tako stacioniran čakaš na smrt.

Optimisti. JIh je več kot bi človek mislil. Dokler ne ogrožajo ostalih, večinoma niso problematični.
[/quote]
Veliko jih je. In prav ponosno so na to, da jih krokodil se ni pojedu. Skocili bi, pa ceprav bi jih 90% riknilo. Vsekakor ji ni za ocitati pomanjkanje hrabrosti. 🙂

Zato, ker si natakne tole.
[img]https://mmc.bolha.com/1/image/189505/190475/kravji-komat-in-2-jermica-trinkelca-_551a7c01e6003.jpg[/img]

Slucanjo nekaj vem o upravljanju tveganj. Tako da se lahko s svojim osnovno solskim znanjem in shaming tactiko samo spokas. V knjiznico. Pa se jaci cez par let. Bos razumelo o cem govorim. 😉

Slucanjo nekaj vem o upravljanju tveganj. Tako da se lahko s svojim osnovno solskim znanjem in shaming tactiko samo spokas. V knjiznico. Pa se jaci cez par let. Bos razumelo o cem govorim. 😉
[/quote]
če bi vedel, potem ne bi odpiral takih tem s takimi temami… ker če smo pri obvladovanju tveganj je tvoja moč, vpliv da zmanjšaš tveganje za razpad zakona neprimerno večja, kot npr. tvoja moč in vpliv na npr. propad podjetja, če si v njem zgolj zaposlen (in ne lastnik, direktor).
Tako,da ne smeši se in raje sebe zaničevalno nazivaj z ono 🙂

Failure loves company.

:-))

:-))
[/quote]

Zdaj bi bilo zanimivo vedeti, kako si razlagate povedano.

MISERY loves company – če se že gremo.

ampak vidim, da se ti kokoške veselo nasmihajo, karkoli izjaviš, no, jaz te bom pa popravila, ko se boš zmotil.

če bi vedel, potem ne bi odpiral takih tem s takimi temami… ker če smo pri obvladovanju tveganj je tvoja moč, vpliv da zmanjšaš tveganje za razpad zakona neprimerno večja, kot npr. tvoja moč in vpliv na npr. propad podjetja, če si v njem zgolj zaposlen (in ne lastnik, direktor).
Tako,da ne smeši se in raje sebe zaničevalno nazivaj z ono 🙂
[/quote]
Edina, ki se tu smesi si ti. Samo kaj ko s svojih osnovnosolskih znanjem tega se ne ves.

Zdaj bi bilo zanimivo vedeti, kako si razlagate povedano.
[/quote]

Če že zavoziš življenje, ga vsaj v dvoje?
Pa ne me vikat.

MISERY loves company – če se že gremo.

ampak vidim, da se ti kokoške veselo nasmihajo, karkoli izjaviš, no, jaz te bom pa popravila, ko se boš zmotil.
[/quote]

Proaktivnost mi je všeč.

Če že zavoziš življenje, ga vsaj v dvoje?
Pa ne me vikat.
[/quote]

Tudi to je možna interpretacija (zanimiva), a v mislih sem imel nekaj drugega. Navezuje se na ljudi, ki niso uspeli in bi radi ostale potegnili za seboj.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close