Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Fantaziram o ljubici, imel bi jo :/

Fantaziram o ljubici, imel bi jo :/

Pozdravljeni,
Vem, da bo objava naletela na odpor in zgražanja pa vendarle. Star sem 31.let z dokaj dobro službo, partnerko s katero sma skupaj od 18.leta in imava otroka starega 3.leta ter živima v manjšem kraju v neposredni bližini Slovenske Bistrice.
Pred petimi leti je moja parterica imela 7.mesecev trajajočo afero s sodelavcem iz priznanega Bisterškega podjetja. Za afero mi je priznala sama in nemudoma zapustila podjetje iz “osebnih” razlogov, No čez vso bolečino in trpljenje in kesanje sma nekako se uspela prebiti v roku dveh let, a vendar morda preboliš, pozabit pa nemoreš. No in sedaj kar je najbolj smešno, da kljub vsej bolečini in trpljenju se je začelo “luštat” tudi meni in to zelooooo. Čeprav nebi po vsem tem rad dal družine sedaj še jaz na preizkušnjo, si pa gloooboko v sebi sam želim izkusit kaj takšnega. Prav fantaziram o pogledu na drugo žensko, ko pogledam kakšno sodelavko se mi tako zahoče še kaj drugega z njo počet kot pa delat. Ampak zarad položaja v službi si tega niti nebi dovolil, in v službah se hitro izve. Želel bi ljubico s katero nebi užival samo v spolnih fantazijah, ampak začutil tudi tiste skrivne dotike, poljube, pogovore… ahhhh, saj pravim prav bolan sem že od te želje. Rad bi razumel, izkusil, prebil monotonost, z drugo. Nimam pa želje po swinganju itd kot bi kakšen prijatelj predlagal.
Strokovnjaki bodo rekli usmerite želje pozornost partnerki, pogovorita se. Že že, razumem to, ampak želja je tako močna. Hjuuuuj. Na nek način bi bilo bolje da ostane samo fantazija, na drug način si želim sam izkusit, na tretji način pa tudi če bi še nevem kako rad izkusil nemoreš iti kar po ulici in nagovarjat dekleta, če ma katera iste želje. Že tako je čist adijo svet.
No toliko o fantaziji… 😉

da fantaziraš še naprej. Tako mlad si še in že zdaj imaš probleme sam s seboj in s svojimi potrebami. Se ti zdi pravično, da bi mladi ženski uničeval življenje in ji dajal neke upe, spat pa hodil domov k svoji dragi, ki ti je nekoč že nataknila rogove.
Skuliraj se in si uredi življenje!

Priporočam svetovanje za pare ali pa individualno srečanje s psihologom, za tvoje oz. vajino dobro.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close