Iscem zensko za sex
Iscem diskretno ljubimko, tja do 48 let… iz lj in okolice proti gorenjski…. imam 37 let sem iz okolice kranja… najraje vezano… ni pa nujno… tako da ce isces diskretnega ljubimca ki zna poskrbet da bos zadovoljna in zadovoljena se javi pa se najdeva…
Pisi na [email protected]
Tudi sama iščem nekaj podobnega, edina stvar ki jo pri tem želim je, da imaš velik k***c – 18-20cm. Če že delam to želim da je boljše in predvsem drugače od tistega doma 🙂
Vezan visok blondinec, 34 let, če si želiš občasnega luksuznega razvajanja in 22cm piši mail. Sem z 07, čez teden v LJ. Srečanja možna ob petkih.
Iščem nekoga za krajšanje vikenda
Ja klikni me na gregorri321afnagmailpikacom
sem 56 iz gorenjske rad bi spoznal damo od 60 pa do 75 let za nežnosti sem resen030315802
Hej punce! Je kera za sex veckrat in obcasno… ni vazno ce si v vezi ali ne… jaz sem v vezi… ce si zelis porednosti kjekoli in kadarkoli se mi javi… leta niso pomembna… vazno da boma uzivala… cakam te😁
Če katera išče resnega tipa, ki ni čudaški nakladač kot večina tukaj, se mi javi na mail. Iščem žensko družbo, ne samo seks, ampak morda tudi druženje brez nekih obveznosti in pričakovanj.
[email protected]
Sem samski, 34/182/110/14, osrednja Slovenija.
Ce te zanima se lahko ujameva
Zdravo poklici 040 318 202 imam 18 cm
Iščem družbo za FKK: [email protected]
Ce zelis dogovor za seks pisi na 040847122
Še za??
Ce se zelis nocoj druziti z lepim in simpaticnim fantom, ki te zeli spraviti v se boljso voljo, sem tukaj prav zato. Vprasaj me za kaj vec o meni..
Iščem damo srednjih let. Sem višje rasti sem iz dolenjske in sem mobilen. Pisi mi na [email protected]
Kaj mi plačaš. .ne bo ti zal..ponujam vse
Ja lahko te placam 50 ali 100 euro za.seks
070999811
Me zanima, zakaj vas je večina vezanih in hočete avanturo? Kaj manjka vašemu partnerju, če pa ste še vedno skupaj?
Forum je zaprt za komentiranje.