Izkusnje starejsih s tinderjem
Torej, pred dnevi sedim s prijateljico na kavi in pogovor nanese na seks, ki mi ga trenutno konkretno primanjkuje (sem samska v 30ih) in mi predlaga aplikacijo Tinder. Najprej sem itak mislila, da to koristijo sam mladi in da “stara koka” blizu 40ih ne bo nasla nic pa moram reci da sem bila kar presenecena koliko normalnih moskih se najde..no in pol za foro nastavim leta na 23-45 in dobim nekaj matchev tudi s 15 let mlajsimi :))))
Se najdejo sicer tudi taksni, kjer ze namesto zdravo bleknejo kaj neumnega ali pa kar vprasajo za seks ampak taksne pac ignoriras in se posvetis normalnim. No in ker vem kako je, ko ti manjka seksa vam priporocam da poizkusite Tinder..ampak treba je vedet, da je to bolj aplikacija za obcasen seks kot iskanje resnega partnerja, sploh ce dobite match z 10 ali 15 mlajsim moskim.
Zanimajo me vase izkusnje s Tinderjem (predvem zensk nad 30), pozitivne, negativne? Ste se s kom dobile? Kako je bilo?
Prjavla si se na Tinder, ker si že stoletje brez seksa, zdej pa odganjaš stran tiste, ki te sprašujejo, če si za akcijo, ker so potrebni in nenormalni? Pejt si ti mau glavo pregledat.
To da hočem seks še ne pomeni da nimam standardov. Če nisi sposoben niti pozdraviti ampak je tvoj prvi stik z menoj: js bi te fuku, potem me žal ne zanimaš.
Mogoce sicer delam komu krivico..Vseeno pa sem videla gor od kolegice tipa, 2 znanca od kolega od katerih je en ostareli jebach, en je moten, sodelavca od kolegice, ki ima napisano kje dela in je kao resen pa isce eno da ji naredi otroka. Ker imajo vsi njegovi prijatelji otroke. Za zensko ga pa briga. Zato mu je tudi zadnja usla. Dobro preverite ljudi. Tudi pri kaki bivsi. Vse to v kategoriji med 30 in 37 let. Ker nobenemu vse to nebi pripisale na prvi pogled.
Kaj pa te mlajse si iskala kaj? Jih je kar nekaj zanimivih in vrocih 🙂 Pa se skrbi nimas, da bi unicila kaksno vezo.
S tinderjem imam nekaj izkušenj. Spoznala sem dva tipa, prvi mi ni bil všeč, drugi psihič totalen pri 40ih brez otrok in on bi ga imel takoj! Katastrofa od katastrofe.
Ja, tudi sama ugotavljam da so ti okrog 40 bolj kot ne cudaki. Sicer se se nisem dobila ampak vidim ze po dopisovanju, oni bi kar neke veze kot da je veza nekaj brez custev za kar se samo odlocis.
Sem se pa vceraj zvecer dobila s tipom 10let mlajsim na pijacki, sma se kar ujela in sem rekla zakaj pa ne..in je bilo super, danes kar cvetim :))) ahhh sem potrebovala ta filing spodaj po dolgem casu ☺️
Pozdravljeni.
Prav zanimivo tole temo prebirat…
Prav podobno se sprašujem jaz kot Tina124.
Je že tako, da različna razmerja v zakonih, ali pa samskih postrežejo z različnimi poteki. Nekateri ljudje se spremenijo,(spremenimo) zaradi tempa življenja, pehanja za delom, da ne naštevam naprej. Velikokrat potem ni več časa za romantiko, seks,…, nekateri še za otroke ne in njihovo skrb.
Sam sem poročen in me je tudi pripeljalo do tega, da sem raziskoval po različnih portailh, da bi našel kako za občasno druženje. Seveda diskretno, ker ne bi rad razdiral zakona. Pač doma se je vse ohladilo… Na portalih dobiš občutek, da so tam nekateri samo zaradi dolgčasa, da nimajo kaj početi, vsaj veliko je takih. Neglede da si olikan, da pozdraviš in da pričneš normalen klepet. Verjamem da so tudi taki vmes ki navalijo z vsem mogočim in vulgarnimi besedami. To se tudi meni ne zdi primerno, pa čeprav ima ženska napisano da išče samo seks. En korekten odnos mora biti. Na nekaterih portalih pa so celo nastavljene lažne ženske z lažnimi profili, samo da izvabljajo denar od strank. Tudi o tem je bilo že kje kaj napisano. Ljudje so pač preveč naivni in nasedajo, vsaj dokler sami ne spoznajo prevare.
Pošteno bi bilo, da če je forum namenjen nečemu, kar naj bi služilo temu namenu, da to tudi nudi. Pa ne mislim razpravljat z nekaterimi, kje naj si poišče žensko za seks ali obratno. Ali pa celo kaj da poročeni tam delajo. Vsak ima svoj razlog in sam se je odločil in spustil v to.
Glede na vse skupaj imam res bolj slabo splošno mnenje o teh portalih. Morda res prej kaj najdeš če greš nekam na zabavo.
Naj izrabim to priložnost, mogoče kaka s slabimi izkušnjami to probere.
Če si želi prijateljstva, mogoče tudi kaj več s korektnim, spoštljivem zrelem moškim. Vse odvisno od medsebojne simpatije…, naj se mi javi.
Sem bil na Tinderju, par mesecev, star sem pa toliko kot avtorica teme. In res na Tinderju prevladujejo fantje in dekleta stari do 30 let. Če sem nastavil na iskano 25-40 let, je bilo nekaj “ponudbe”m čem sem poviašl spodnjo starost, je ponudba močno padla.
Kar poznam prijateljev, ki so na Tinderju, ravno oni največ žensk tudi v realnem svetu spoznajo, to je le dodatna opcija.
Tako je, vecina mladih s tinderja nima tezav s puncami, vsaj glede na to kar sama vidim. Tiste, ki jih imajo pa itak opazis ze po par minutkah chatanja in taksne pac unmatcham oz. izbrisem.
Je pa, kot pravim, vse odvisno od tega kar iscete, dvomim da najdes kaj za resno zvezo, ker kot pravim starejsi moski na tinderju znajo biti hecni. Jz tinder priporocam predvsem tistim sovrstnicam 30-45, ki jim primanjkuje seksa kot meni in se ne bi branile avanture s fantom od recimo 22-30, ker lahko najdejo in dobijo marsikaj dobrega. In kar je se fajn pri tinderju je to, da ti lahko pisejo samo tisti s katerimi imas match in si jih sama vseckala, tako da ti ostali ne tezijo 🙂
Sem tvojih let, očitno bom moral po enem letu nazaj na Tinder pogledat :D.
[/quote]
Blizu 40 si?
Kaksna je pa izbira za vas moske v teh letih pa ti zal ne znam povedat 🙂 za zenske je pa vedno in povsod dovolj izbire pa tudi mlajsi fantje norijo za tako imenovanimi “milf” starejsimi zenskami, medtem ko na vaso zalost tega v obratni smeri ni 🙂 ampak poizkusi zakaj pa ne, izgubiti nimas nicesar lahko samo pridobis! Porocaj ce se najde kaj zanimivega
Jst sm jih velik spoznal nn tinderju:-)
Tinder ni plačljiv, slika (vsaj ena) je pa obvezna. Profilov brez slik itak noben ne mara, včasih najdeš kakšen profil kjer si za sliko postavijo npr. sončni zahod ampak v čem je point, če potem ne dobiš matcha..mislim jaz sigurno ne bi všečkal profila brez slike in potem ugotavljal in prosil za slike, če je toliko drugih normalnih. Če se pa bojiš da bi te videla soseda/sosed/sodelavka/sodelavec pa je itak vzajemno, on je videl tebe ti pa njega 🙂
No, ko se pa prijaviš si pa nastaviš range starosti, ki te zanima in ti išče ljudi ti pa všečkaš ali zavračaš. In če je match (če se oba všečkata) se lahko pogovarjata drugače ne. Je pa tako, da vidiš samo ljudi iz svojega nastavljenega rangea – torej če nastaviš leta na 30-40 boš videl samo profile med 30-40 in tudi tvoj profil bo viden samo tistim med 30-40.
Imaš samo plačljivo opcijo, ki ti omogoča neomejene všečke (ki jih je itak že v osnovi dovolj) in pa vidiš lahko kdo te je všečkal. Ampak s tem plačilom dobiš samo dodatne benefite, ki jih pa itak ne rabiš in jih tudi malo kdo ima, tako da praktično nisi za nič prikrajšan brez tega plačila.
Ahaha lej pametnajkovica:-)) a na tinderju dobus kej?:))
Forum je zaprt za komentiranje.