Iščem samskega moškega za resno zvezo
Pozdravljeni.
Pravijo, da poskusiti ni greh.. Pa da vidimo 🙂 Torej, stara sem 37 let, prihajam iz Goriške regije in želim spoznati samskega moškega za resno zvezo. Sem visoko izobražena z redno službo in po odzivu okolja sodeč, privlačnega videza. Ko spoznavam ljudi, je marsikodo presenečen, ko povem, da sem samska. Za sabo imam nekaj resnih zvez, ki pa so imele rok trajanja. Rada bi spoznala resnega, moškega, ki ve kaj hoče in ima podobne cilje kot jaz. Pa smo pri ciljih.. Kakšni so moji? Med drugim si želim najti nekoga, s katerim si bom lahko ustvarila skupno življenje, delila zabavne in manjzabavne trenutke življenja… Nenazadnje pa se želim nekega dne poročiti in ustvariti družino, saj otrok še nimam. Pri moških cenim tudi iskrenost, razgledanost in zanesljivost.
Če se v napisanem prepoznaš se javi na: [email protected].
Do 37. leta sem uspela dokazati, da nisem sposobna izbrati partnerja s katerim bi bila pripravljena dolgoročno vztrajati. Vseeno pa si pri 40ih želim otroka z moškim podobnega kova. Naivni kandidati, ki se še ne zavedate usode, ki vas čaka, prosim postavite se v vrsto, da ocenim, če me je kateri vreden.
Zanimivo razmišljanje, ampak vsaka zgodba je drugačna in ne gre posploševati. Morda imate vi res takšno mnenje, vendar sem prepričana, da vsak tega ne vidi tako, saj smo si različni in poleg tega življenje ni črno-belo. Pa lep prvi dan novega leta še naprej…
Smem vprasati kaj si kot visoko izobrazena do 37 leta uspela ustvariti? Na primer:
– Živiš v lastnem gospodinjstvu? Kako daleč od staršev?
– Si krepko v plusu, če morebitne kredite odsteješ od vrednosti morebitnih lastnih premicnin in nepremičnin?
– Si karierno dosegla (precej) več od slovenskega povprečja? Kot družboslovka ali naravoslovka? Koliko let delovno dobe imaš?
– Po čem, poleg izobrazbe, sodiš nivo svoje razgledanosti? Koliko bereš, potuješ, poskušaš kaj novega? Kdo so tvoji prijatelji? Hobiji?
Pa še o starših:
– So tudi tvoja starša visoko izobražena?
– Sta še poročena ali…?
– Se lahko nadejaš kakšnega dedovanja ali se ti obeta skrb za prednike?
Pretekle zveze:
– So se tvoje vrednote pred kratkim spremenile ali se je izražena želja po otrocih pojavila iznenada? Če ne, zakaj je do sedaj še nisi realizirala z nobenim resnim partnerjem iz svoje preteklosti?
– Zakaj se je še vsaka tvoja pretekla zveza svižila? Si fante zapuščala ti ali oni tebe? Zakaj?
– S koliko partnerji si že živela v skupnem gospodinjstvu? Si se vselila k njim, na gotovo, ali…?
In osebno:
– Si se v življenju ukvarjala s kakšnim športom?
– Si usklajene postave ali imaš npr. prsa A, rit in stegna pa debela ali kaj podobnega?
– Si kolikor toliko zdrava ali imaš diagnosticirano kakšno bolezen, hormonsko neravnovesje, psihično motnjo osebnosti, itd? Jemlješ kakšna zdravila?
Zakaj vsa ta vprašanja? Zato, ker morebitni kvalificiran kandidat ve, da ljudje radi marsikaj zamolčijo. S povedanim pa bralca predvsem zavedejo. Namreč, zadnje kar si moški pri 40ih želi je problematičen partner.
Hvala!
Hehe, si me pa nasmejal. No, tudi jaz bi lahko postavila podobna vprašanja, tudi jaz si ne želim problematičnega partnerja. 😉
Hehe, si me pa nasmejal. No, tudi jaz bi lahko postavila podobna vprašanja, tudi jaz si ne želim problematičnega partnerja. 😉
[/quote]
Samo toliko, da v vednost odpišem kako sem interpretiral repliko. Iskreni odgovori na zastavljena vprašanja bi razgalili preveč okostjakov. In namesto, da bi te pokazali v pozitivni luči, bi razkrili zakaj je stanje takšno kot je. In, da je za morebitnega novega kandidata še najbolje, če takšno tudi ostane. Lp
Samo toliko, da v vednost odpišem kako sem interpretiral repliko. Iskreni odgovori na zastavljena vprašanja bi razgalili preveč okostjakov. In namesto, da bi te pokazali v pozitivni luči, bi razkrili zakaj je stanje takšno kot je. In, da je za morebitnega novega kandidata še najbolje, če takšno tudi ostane. Lp
[/quote]
Vidim, da imaš smisel za humor 😀 Lp
PopolniKandidat,
ko sem iskreno odgovorila na vsa vprašanja, sem se (spet) iskreno vprašala, kako je sploh mogoče, da sem v dolgoletni zvezi. Da sem bila kadarkoli komurkoli sploh lahko všeč.
Dober človek je dober človek. Ni potrebno, da je popoln, da bi bil vreden partnerske zveze in ljubezni.
Po opisu sodeč te muči biološka ura in iščeš bolj kvalitetnega oplojevalca kot moškega za resno vezo.
Po opisu sodeč te muči biološka ura in iščeš bolj kvalitetnega oplojevalca kot moškega za resno vezo.
[/quote]
Brez zamere, ampak ne razumem in se hkrati čudim od kje se jemljete vsi “pametnjakoviči” ki človeka prečitate na podlagi 10-ih zapisanih vrstic. Forum je resda javen, vendar bi takšne burne odzive, ki so večinoma žaljivi in očitna posledica avtorjevih lastnih frustracij, kazalo moderirati.
Pa lep večer.
Če pop viti ni odveč, se lahko javi samskemu fantu podobne starosti, torej meni… na zasebno, da ne bom ustvarjal email naslova, v katerem ni navedeno moje ime.
Zakaj si me blokirala???!!!
sporoči mi samo začetnico imena in priimka in ti povem resnico o tebi oz.kaj in kako je s teboj v resnici.
Lepo te pozdravlja Primož mam 41 rad bi spoznal resno punco za skupno življenje
Kako naj te kontaktiramo, če dobimo povratni mail:
Address not found
Your message wasn’t delivered to [email protected] because the address couldn’t be found, or is unable to receive mail.
Pop_vita tukaj. Mail sem ukinila, res je. Zainteresirani napišite vaš e-naslov, pa vas jaz kontaktiram.
A še vedno niste nič našli?
…naj vemo, da si res ti avtorica teme?
Naivni bedak, ki se zaradi nedojebanosti spusca v druzinski projekt s 40-letnico polno okostnjakov, si seveda zada zivljenski avtogol. Ampak nic bat, se vedno jih ne manjka.
Odstotek zensk v tej kategoriji seveda iz leta v leto strmo raste. Konzumiranje feministicne propagande jenaredilo svoje. Zenske so se polne samih sebe v mladosti pac izzivele brez, da bi se tega sploh zavedale. Razen morebitne po vecini tako nekoristne izobrazbe si do prakticno 40. leta niso ustvarile nic. Seveda pa se imajo za sila razgledane. Kar v praksi pomeni predvsem to, da so nadute indoktrinirane ovce s katerimi se zares razgledan clovek ze med prvim odkritim pogovorom lahko kvecjemu skrega.
Zivijo iz meseca v mesec, od ene do druge brezvezne place. Vozijo brezvezen avto na leasing. Ce imajo “svoje” stanovanje so ga podedovale ali pac potrebujejo “partnerja”, da jim pomaga odplacati nevzdrzen kredit v svicarskih frankih. Pa se ta “cast” mu bo prodana kot usluga.
V zvezo se podajajo z nizom zamolcanih ali se ne cisto diagnosticiranih zdravstvenih problemov. Pod to kategorijo seveda spada tudi kaksna motnja osebnosti, katere se tako niti same ne zavedajo, kar prica kako slabo se poznajo in kako tuje jim je “delo na sebi”. Se manj se zavedajo, da so na pragu menopavze in kaj zaena norisnica se nic hudega slutecemu naivnezu od bodocega partnerja sele obeta.
Za njimi je niz avantur in propadlih zvez, ki so jih praviloma same zakljucile. Namrec, “veleuspesnice” so bile prepricane, da je zanje le naj-naj tip dovolj dober. Saj ne, da so se iz preteklosti kaj naucile. Ravno toliko, da bodo po nizu frajerjev “resnega” a dolgocasnega in nic kaj fukis strojnika globoko v sebi tako dozivljale kot tolazilno nagrado. Logicno, da se slednjemu po oploditvi in par skupnih letih obeta locitev in desetletja nakazovanja financ “mocni samohranilki”.
To, da si zenska na pragu 40ih isce partnerja za ustvariti druzino, je ze samo po sebi pokazatelj za kako zblojeno butaro z glavo v oblakih gre. To, da na pragu menopavze pride v paketu z dolgim nizom osebnostnih, zdravstvenih, financnih, druzinskih, … problemov, bi moralo zatreti vsako zeljo moskega, da bi jo imel za karkoli drugega kot obcasno praznenje jajc, ce to. Ampak, kot receno, naivnih nedojebanih pozenscenih tipov je ravno tako iz leta v leto vse vec. In tudi tajsne butare uspevajo najti svoj štil.
DXB, ti bi moral it z enmu tipčkom ven.;)
Haha, vztrajen pa si, prav imaš, ne daš se. Pogrešam pa, poleg večnih opozoril, malinovcem, kako bi jim svetoval, da se lotijo iskanja ženske. Takih nasvetov, veliko manjka za nedojebane fante, moške. Tu jim pomagaj.
kaj pa vem, kje je razlog. jaz sem se tudi trudil, pa ni slo, na koncu sem p ugotovil, da se ujamem boljse z ene 3-4 leta starejsimi. lah je pa kej drugega. lah greva na drink, pa ti jst povem, kaj me pri tebi (potencialno) moti, ti pa meni (samo, da ne bo zamer). drugace pa 32, 7.2 stopnja, videz ok, postava tudi blablablablabla . uporabnik87 afna gmx pika com
DXB:
Čestitam, zelo modro si opisal današnjo situacijo v Sloveniji in tudi v srednje/severno EU.
Mi rabimo spet bolj moški svet, zato treba začeti doma pri vzgoji! Dokler samo ženske vzgajajo doma, v šolah, dostikrat tudi šefice v službah, ne bo boljše. Moški morajo bolj skupaj držati, v skupinah/družinah, da izrinemo take feministke iz družbe. Saj včasih je bilo to normalno, ženske ki niso se podredile “moškim svetom/družini” so ostale čist same. brez varne hiše, raznih feminističnih organizacij, države ipd. ki na žalost danes obstajajo.
In antibaby-tabletke in kondomi so zlo za moč moškega.
Kot že v bibliji piše, ženska (Eva) je moškega (Adama) vpeljala v greh. Moški naj ne posluša ženski, razen če se ženska izkaže kot modra žena/mama.
Amen.
Zasledil sem oglas da isčeš moškega za resno zvezo pa me zanima si ga že najdla ali ne ali še iščes ali ne več .Če ga še potem bi se ti malo opisi in predstavil protegnila si me z tem kaj si napisala lp
Forum je zaprt za komentiranje.