Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Njegovo vedenje do mene

Njegovo vedenje do mene

Ne znam si razložiti njegovega vedenja do mene. Sva prijatelja že iz mladosti, sva oba poročena in imava otroke. Iz najinega druženja in zaupanja drug drugemu, je prišlo do seksa. On mi je zaupal, da doma ne dobi dovolj seksa, jaz pa da si želim avanture. Tako, sva postala poleg prijateljstva še intimna. Seksava bolj poredko, ker on nima veliko časa, saj je ves čas zaposlen s svojo firmo. Ko se dobiva je najin seks res fenomenalen. Veliko se pogovarjava preko telefona in večrkat greva na kavo. Ampak pobudnica za seks sem vedno jaz. Velikokrat pravi, da ne more, ker ima v službi veliko dela. Potem, ko končno reče, da si bo vzel čas, pa se zelo potrudi pri seksu. Ampak jaz bi z njim seksala vsak dan, če bi lahko. Seksava pa le dvakrat na teden, če imam srečo mogoče trikrat! Nisva zaljubljena, ampak želim si samo več seksa z njim. Zakaj mi on nikoli ne reče za seks? Pa nisem grda, sem kar privlačna ženska, saj imam več oboževalcev, ki se mi ponujajo, ampak ti me ne zanimajo. Ko sem prijetelju rekla, da je bolje, da prenehava z intimo in da sva samo prijatelja, kot prej, pa tega on ne želi. Rekel je, da hoče še naprej seksat z mano. Ne razumem zakaj mi noče pošiljati nobenih vročih slik in sporočil, zakaj ne da pobude za seks. Ampak seksat pa vseeno gre z mano in takrat da vse od sebe. Sam pravi vedno, da ne ve zakaj je tako……

Dodala bi še naslednje: smo tudi družinski prijatelji. To pomeni, da se družimo skupaj z njegovo ženo, njegovimi otroci in mojim možem in otroci. Se obiskujemo na domovih…. In takrat on vedno izkoristi vsako priložnost, da se me dotika, na skrivaj, se dregne vame s svojim premoženjem, me prime za rit, pod mizo me drgne s stopalom po moji nogo in mojim mednožjem, ko vsi štirje sedimo za mizo…. tudi poljubil me je že pri njemu doma. Ko sem prišla z wcja je stal pred vrati in čakal, da pridem ven…..in me na hitro poljubil. Ne razumem, zakaj to počne, ko pa mu rečem, da bi se zvečer lahko dobila pa nima časa…. Ne vem ali pa si enostavno ne upa od doma zvečer…. Pojma nimam.

Ko sem bral ….sem postal zaspan

In kaj pričakuješ od nas?

Joj joj kurvetino jefno..zdaj pa se napisi, da je potocen s slepo in gluho ter manj razvito zensko.. Ti mas sam cespljo med nogami in enga revcka za moza. Ce bi bila moja bi te s ketno ovencal.

Če bi jaz bil sodnik, ki bi sodil tvojemu možu po tem ko te je ubil, bi ga oprostil.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close