Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Iščem sopotnico/ka za vožnjo v službo

Iščem sopotnico/ka za vožnjo v službo

Dobro jutro,

mogoče mi boste na tem vsesplošnem in zelo obiskanem forumu lahko kaj pomagali. Situacija je sledeča: vsak dan se vozim sama v službo iz okolice Žužemberka v LJ. Sedaj pa iščem kakšno sopotnico, ki se prav tako vozi sama (ali dve), da bi se zmenile in s tem prišparale kakšen euro in avtomobilu kakšen kilometer. Če poznate koga, mi prosim javite (se bom danes registrirala in lahko pošljete tudi ZS). Delam pa od 7.00 (do 7.30) pa do 15.30 in sicer v LJ-Moste (bolj natačno UKC). Sopotnica je lahko iz Žužemberka, Zagradca, Straže, Soteske ali pa tudi iz Črnomlja, Metlike,….

Pa lep dan

Še vedno iščemo sopotnico/ka na relaciji Celje-Ljubljana center in nazaj.
Odhod iz Celja cca 5.50, iz Ljubljane cca 15:15.
Več informacij na [email protected]

Se kdo vozi z Jesenic ali okolice v Celovec?

Živjo,

nekaj časa nazaj sem že pisal, ampak bom poskusil še enkrat…

Iščem sopotnika/sopotnico za prevoz v službo. Relacija Postojna – Ljubljana (Vič) in nazaj. Odhod iz PO nekje 7:30, odhod iz LJ okrog 16:00. Tele ure lahko še prilagodim, če koga ovirajo.

LP, U.

[email protected]

Iščem sopotnike na relaciji Kamnik – Ljubljana (Litijska cesta), vsak dan ob 5 grem in se vračam okoli 14.30.

Iščem sopotnike na relaciji Črnomelj-Žužemberk-Lj Šiška/Stegne. Zjutraj odhod 5:15, popoldne iz LJ okrog 14:15

Iščem sopotnika za vsakdonevno vožnjo na relaciji Šempeter (Žalec) – Ljubljana Zaloška (Klinični center).
Odhod iz Šempetra 06.45, odhod iz Ljubljane 15.30.

[email protected]

Vsak dan Šentrupert – Ljubljana. Ob 5.00 iz Šentruperta, vračam se ob 14.00.

lp

vozi vsak delavnik
Jesenice 6:20 – Ljubljana 6:50
Ljubljana 15:30 – Jesenice 16:00
[email protected]

iščem koga, ki se vsak dan med tednom vozi iz LJ (Bežigrad) v Trebnje ali bolj točno izvoz Bič. odhod iz Lj okoli 7.30. odhod iz biča ob 16h.

Da še jaz poizkusim srečo 🙂

Iščem sopotnico/sopotnika za vožnjo v službo na relaciji Zagorje-Litija-Ljubljana BTC
Pridoh v Ljubljano zjutraj med 6:00 in 7:00
Odhod iz Ljubljane med 14:30 in 15:30

Če je kdo zainteresiran naj piše na ZS
Lp

Vse ok, dokler do česa ne pride…Potem pa sopotnica/sopotnik veselo kasira in si po možnosti pozdravi še stare bolezni…
Sem izkusila na svoji koži…pa ni bila ena sopotnica, ki bi jo ,,pobrala,, na forumu, ampak dobra kolegica, ki me je globooooko razočarala…od takrat pa dobro premislim, koga vzamem v avto…čeprav nikoli ne veš, saj človeka, na žalost, spoznaš šele v nesreči…
Tako da, ljudje, pamet v glavo…,,po nesreči je zvoniti prepozno,,…zavedajte se, da ko nekoga kot sopotnika vzamete v avto, ste zanj popolnoma odgovorni, tudi odškodninsko. Se bo kdo našel, pa rekel, da je zavarovano…to je res…in ni v tem problem…najbolj boli, ko vidiš, kako potem oškodovanka/oškodovanec goljufa, si izmišljuje, se laže, samo, da bi čimveč potegnil…sploh če je dobra kolegica/dober kolega, sodelavka/sodelavec…

Zato še enkrat, ljudje, pamet v glavo, prej je treba mislit, potem je prepozno…Pa Bog ne daj…

Zato se ims urejeno zavarovanje, potem se na meni z zavarovalnico, ne s tabo. Odgovoren je pa potrebno bit!

Uf, kako naivno. Tako razmišlja samo nekdo, ki še kaj takega ni dal skozi…

Še kdo išče sopotnike za MB – LJ (Šiška)?

Šla bi za sopotnico na relaciji Komenda-Ljubljana-center ali do postaje LPP-ja, ki je najbližje centru in bi tam prestopila. Je kdo zainteresiran za delitev stroškov?

Pozdravljeni,

ali se morda kdo vozi iz Cerknice v LJ ob 5:15?
in nazaj ob 14?

hvala in lp

Dober dan

Vsak dan se vozim v službo Celje – Ljubljana in nazaj.Odhod iz Celja en teden ob 06:00 in drugi teden ob 07:45.
V Ljubljani peljem na Rudnik.

Če je kdo interesent, prosim za info.

Lp

Pozdravljeni,
iščemo sopotnika za dnevno vožnjo v službo iz Maribora v Ljubljano.
Odhod je ob cca. 5.55 iz Slivnice, stojimo še v Sl.Bistrici ob 6.05.
V Lj odlagamo po Kranjčevi in Dunajski (do Bavarca).
Odhod iz Lj je ob cca. 16.10. uri.
Od vas se pričakuje, da lahko vsaj 1 x tedensko vozite.

Lp

Še popravek: delovni čas cca 7 – 15.30

vsako nedeljo zvecer vozim iz Polzele ( Sempetra ) hcerko v dijaski dom v Ljubljano. Imam prostora za 3 sopotnike. ce koga zanima naj se mi javi.

lp, Matej

[email protected]

Ojla,

jeseni se s partnerjem seliva skupaj v Postojno. Ker sem sama zaposlena v Kopru, partner pa na drugem koncu Slovenije in ker žal nimam in ne morem imeti vozniškega izpita, bi bila zelo vesela, če bi se našla kakšna oseba ,ki se vsakodnevno vozi v službo na relacijji Postojna-Koper-Postojna.

Prihod v službo imam med 7. in 8. uro zjutraj, odhod med 15. in 16. uro popoldne. Tudi, če bi šel kdo prej, se prilagodim.

Prosim, če pišete na mail: [email protected]

Hvala.

Pozdravljeni,

se kdo vozi iz Borovnice v Ljubljano?

moj meil: [email protected]

Iščem sopotnika-co za vožnjo v službo na relaciji Cerknica-Lj-Cerknica. odhod iz Cerknice 6:50, odhod iz LJ 14.40 ali po dogovoru. Ciljne lokacije šiška, Šentvid, Vižmarje. Iz postonjske smeri možnost vstopa na priključku AC Unec.

lp

Dva se voziva iz Cerknice ob 6:50 in iz Lj nazaj ob 14:40, prosta še dva sedeža, če ti morda odgovarja.
lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close