Zacetek spolnosti pri 25 letniku
Ker sm neizkusen me zanima kje in kako naj si iscem sex. Zveze niti ne iscem ker to ni pametna odlicitev cetudi sem ze v teh letih ko se ljudje ustaljujejo. Sem najbolj zaprt vase od vseh ljudi ki jih poznam ali sem jih poznal in nimam veliko za povedat sm tih, zelo lahko sem isramocen in strah me vodi v vecini situacijah. Se trudim spremenit na bolje tako telesno in pod streho urejam. Do zdaj sem hotel si najt lepo punco in velik punc se je zanimalo zame samo kaj ko ne upam niti odpret ust ali jih pogledat. Ampak sem ugotovil da je zame in za druge najboljs da ostane samo pri seksu ce ze. Sem ektremni primer maminega sincka in zivim med 4 stenami. Punc moje starosti ne spoznavam. Prjatliv nimam in nism meu razn sosedou v mladosti pa se to so bli nesramni do mene tako da nimam z njimi kaj in se zdaj so. Alkohola ne pijem razen kadar kuham vino redko pivo. Ven ne hodim, sel se pa na rok koncert ker pac sem hotel it ne da bi spoznal ljudi. Do zdaj se nism bil na nobeni veselici, partyu klubu ali baru. U bistvu do zdaj v zivljenju sem imel samo dvakrat namen punco ven povabit. Eno na avtobusu ker se je skos vsedla poleg mene in noro privlacno sodelavko ki je mocno flirtala. Nimam niti osnov socialne interakcije in poguma ki jih pridobis v 0-4 leta starosti. V vsakdanjih situacijah so punce ki se zanimajo ampak ker sem pikca ne upam. Recimo vceraj me je blagjnicarka pogledala v oci in pozdravla “cau”. Ali punca nalasc gre proti meni v leklerku in gleda na isti polici. Men pa mozgani zmrznejo in se prebrat etikete ne morem. Cas mine ona vzame eno cokolado in gre stran. Saj pol je se gledala kje sm hh. Lahko se stvari napisem ce vas zanima sam tiste travmaticne bom spustil razn ce res koga zanima, so kar socne ;p. Kar je je in se trudim zivet v sedanjosti.
Kakor je vidim na tem forumu navada me lahko zasujete z prikolco zaljivk ponizevanja sam to mi ne pomaga in nima nobenega namena razn ce je usaj resnicno in zdraven date kaksen nasvet. Hvala za vas cas.
… kak predlog, kako pristopiti k dekletu v trgovini?
Pristopi in povej kaj smesnega o izdelkih na ist polici al njeni kosarici al pa kaj. Ce se bojis dejansko hodit do tam, pac se ustavis karkoli ze delas. Obrni se proti njej in naredi mali korak. Drugi vodo velik lazjim. Sam ce je obojestransko spogledovanje mas zeleno luc in enostavno reces zivjo in jo pogledas. Tud ce zabluzis ali zablokiras kar je mozno, se ve zakaj si tam.
Na cesti, na busni, na busu, pred rdecim semaforjem, je lazje. Priporocam tromostovje, zdaj bo sezona. Evo dons sm eno ogovoru. Zelo nerodno ampak zacetek je, usak zacetek je itak fail 😉
Po tem, kar si napisal, je gotovo morje žensk, ki bi hotele seksati s tabo.
Mogoče je pa res, saj ženske imajo na splošno rade optimiste 🙂
S temle opisom si skoraj opisal še mene,le da sem malo mlajši.Ni fajn ta “strah”,saj ko si sam naštudiraš vse,ko bi mogel kaj povedat in nekaj naredit je pa block :S
Bolj kot iščem rešitve manj jih imam…
počaki še 5 let – takrt ti bo testosteron tok padu, d boš razmišlu čist o drugh stvareh.
druga varjanta – plači kšni “prijateljici noči”, da se da dol s tabo.
Ocitno rabis trening realnega zivljenja, saj mislis, da so punce nekaj posebnega. Pac ljudje so. Nekateri moski gledajo na zenske kot drugorazredna bitja, nekateri pa kot da so kraljice. Oboje je nesmiselno. Problem normalnega komuniciranja pa je nastane zato (tako sem opazil pri nekaterih prijateljih v mojem zivljenju, ki so podobne starosti kot ti), ker mislijo da ko dobijo punco in se bodo zaljubili bo vse super in vredu in bodo imeli velicastno zivljenje. itd. To miselnost je zelo tezko spremeniti. Ce zelis najti punco za seksualni odnos, vzemi telefon, nalozi aplikacijo TINDER in postani zmagovalec.
jaz bi ti svetoval, da gres v mesto in vsak dan govoris s npr 5 puncami tvojih let. Pac vprasas jih, kje je to, koliko je uro itd. Ne razmisljas kaj bo in zakaj MORAS naresti vse perfektno. V zivljenju morata oba narediti vtis na drug drugega. Ce so to prijatelji, znanci ali pa 99 zena, ki jih ima sultan zakljenjene v kleti. Khm.
Moje mnenje. Nisi mamim sincek. Sicer odrascanje ni lahko, vendar konec koncev, je najbolje da se nikoli ne neha in da vsi ljudje osebnostno rasejo. Pojdi na dogodivscino in se pogovori z nekom. Vprasaj tako neumna vprasanja da te bo sram spomniti o tem cez 5 minut. Sprosti se. Ali pac bodi v strahu in trpi zaradi stvari ki sploh niso problemi. Clovek ne rabi poguma, vendar strah sploh ni prijeten.
Ce te je res strah, in noces da bi te bilo, pojdi nekam, SAM, v tujino, za mesec ali 14 dni. V evropo, najbolje. Malo potuj. To utrdi cloveka in se malo razvije. No, konec koncev je tvoje zivljenje in tvoja odgovornost.
No malo sem se razpisal, sedaj pa bom zaprl tale forum za naslednjo leto.
Tinder/Badoo/Twoo ne deluje. En zmenk v ~ 1 letu.
Potem me je hotla kot frenda ker pač nimam nč za povedat. Nizek udarc. Skoraj po jajcih dobr da jih nimam 😀
Ja dejansko bol da sam punce za dol se dajet iščem. Kakšen nasvet?
Ona-on tudi tako dela, da sami ustvarjajo lažne profile, zato da folk klika, plačuje nekaj… isto za ostale portale.
https://med.over.net/forum5/viewtopic.php?t=11059480
Saj če pogledaš to oddajo “Zmenki” (na TV3 ?) lahko vidiš, da se punce tam kot priceske pojavljajo v naslednji oddaji “Izberi ali poberi” kot angeli…
https://med.over.net/forum5/viewtopic.php?t=11088095
Živimo v fantaziji fejk njuz…
Nisi ti kriv, da je prišlo do take situacije, ampak družba, ki te je obravnavala tako, da si se začel zapirati vse. Jaz ne verjamem, da si “mamin sinček”, niti to ni pravilen izraz, ker to so moški, katerim je na prvem mestu mati, punca pa šele na drugem. Ti si samo pozabil živeti življenje – preveč si se bal obsojanja ljudi. V glavnem ta družba ti je delno uničila življenje (tega pa noben pravno ne kaznuje…), ti bi se moral sam izogniti taki družbi in si najti kolege, ki so ti podobni, razlika pa je, da so tebi podobni tudi nonstop doma… Verjetno lahko živiš povsem samostojno, glede na to, da imaš službo, (Mogoče je tudi kariera še eden od vzrokov za pomanjkanje socialnih veščin?), ne izkoriščaj staršev, poskušaj sam zaživeti, pa to ne pomeni, da se moraš odseliti, ampak prevzemi odgovornosti.
Torej najprej si poskusi oprostiti, če boš imel zamero do ljudi, potem bo spet težko, vendar pa od sedaj naprej spuščaj v svoj krog samo ljudi, s katerimi se ujameš. Poskušaj najprej vzpostaviti kontakte, brez da se zapičiš v neko iskanje spolnosti…
Zelo težko boš vzpostavil stik z današnjimi ženskami, vse na tebi se jim bo zdelo narobe in odbijajoče, ker v večini primerov so ženske bolj socialna bitja in jim bo ves tvoj strah in ne obvladovanje situacije čuden. Ampak si še mlad, izkoristi prosti čas. Kot kaže si tudi simpatičen, glede na to, da prejemaš odzive od punc. Ne išči samo seks, ker je možno, da boš na taki način naredil več škode kot pa dobrega. Katera bo videla v tebi potencial ji verjetno ne bo težko sprejeti teh nekaj negativnih dejstev. kot kaže si se pa itak pripravljen spremeniti in to je tisto, kar lahko veliko doprinese njej in tebi.
Jaz imam podoben problem, ampak ne iščem seksa, kot cilj ampak dejansko zvezo. Imam 26 let, pa še nisem imel punce. Zdaj imel sem različna odbdobja, ko sem bil več mesecev zaprt v svojo sobo, pa tudi takšna ko sem se ves čas družil z enimi frendi pa smo lurkali naokoli iz pijače na pijačo.
Trenutno sem po depresivnem poletju ponovno našel družbo in celo redno službo.
Razlog zakaj nisem bil še v zvezi je takšen, da se preprosto neznam pogovarjat s puncami in da preprosto nisem imel kaj dosti kontakta z njimi. Sem bolj tak gamerski tip, ki si praktično nima kaj dosti povedat.
Zdaj en frend ki je imel kar nekaj zvez za seboj mi svetuje, da zunaj sploh naj ne iščem, ampak raje probam online dating sceno.
Če si lj, ti mogoče tinder prav pride.
Meni ni.
Sm bil simpatičen ja. Samo kaj ko ne spim in zaradi živcev(delam na tem) in se mi je faca iznakazila, predvsem oči kar so bile leto nazaj lepe, zdaj čedalje bolj mrtvaške, gube, povešena mrtva koža… In to mi tolče na samozavest…predstavljaj si da se zbudiš jutri vizualno 10 let starejši…pekel na zemlji. To mi je res zadnji klic mladosti…
Se trudim… se bom potrudil.
Ce je problem s strahom pred zensko druzbo oz komunikacijo, najbolje da se prijavitE na tecaj, kjer je le ta potrebna. Najbolje da tecaj zacetnika plesne narava. Lahko kak tecaj jezika, borilne vescine (pri meni je vedno bilo par punc) ce zelite iti na bolj mehko verjanto.
Ce je problem s spanjem, videzom. Obvezno zaceti z veliko sporta. Najbolje da je tudi tecaj, saj pri fitnesu oz samo vaji je izjemno lahko obupati ko clovek pride do “zida”.
Pri malih problemih je najbolje da se vzame korak nazaj in razmisli. Tako punce kot fantje v teh letih (do 30 let, odvisno kdaj kdo “odraste”) je negotov, sramezljiv, se iscejo. Ne vsi, vendar gre za velik del. Najdti partnerja (za resno zvezo ali pac fling), vseekakor nikoli ni bil problem. rabis samo cas in nekaj malega denarja (ter seveda osebno higijeno).
Imejte radi zivljenje. To privlaci zivljenje. Dobra volja, pozitivna naravnanost, ter tako dalje. To privlaci ljudi.
To da imata sluzbo (ter samozavest ki pride s tem) je zelo velika prednost. Namesto da se ozirata na pomankljivosti se pogleda na prednost. naredita male korake pa bo. Mislim da sem res dosti napisal, imata dovolj moznosti, tudi ce nimata poguma za drzne stvari (tak je moj prijatelj, ki je malo starejsi od vaju) imata dovolj poguma za male korake. Naredita jih, ne razmisljati prevec (kar vidim da delata), zamotita se s kaksnim “side project”, ki vzame veliko casa. In stvar bo pocasi sla. ce ne takoj pa cez kako leto.
Glede na to,da sta naredila vsaj 25 let (kar so zelo lepa leta za zacetek neke resne prve zveze) lahko si vzameta teh 1/25 dosedanjega zivljenja in poslusata neke dobre in dobronamerne nasvete in pac poskusata. Ce bo pa fail, pac imata nova znanja ki jih prej nista imeta in dobro izkusnjo ter prigode ko bo potrebno pripovedati zgodbo)
se neka misel. Mislim, da bi vaju kar presenetilo, ce bi vedela, koliko (21-25 let) punc, se ni imelo zveze. kar je ubistvu vajina ciljna skupina. Je pa tudi res, da je to pri bolj izobrazenih puncah, ki si zelijo resne zveze (tam sem pac jaz iskal, drugih tipov ne poznam).
No, sedaj pa mislim da je bilo cisto dovolj nasvetov s moje strani.
btw kolega, za zadnji klic mladosti si pri 25 letih VSAJ 10 let premlad. Sprosti se. 🙂
zadnja stvar, ki sem jo mogoce pozabil omeniti.
Cilj tecajev ni veza. Cilj je prijateljstvo, s katerim si siris mrezo (samskih) deklet s katerimi se bo mogoce kaj pokazalo. Vama najbolj manjka prijateljstvo s neznejsim spolom ( pac rabite socialne punce, s katerimi se bo mozno pogovarjati in si s tem sirita mrezo poznanstev kakor tudi izkusenj.
To je zelo pametna poteza ko se isce zvezo, pa ce je to prvic ali pa enkrat po resnejsi dolgotrajnesi zvezi ko se stiki prekinejo.
Pac ne pricakovati CESARKOLI. Ljudje to cutijo, ce se zacne prijateljstvo z nekim pricakovanjem ali izkoriscanjem. Lahko sta iskrena, kaj isceta, ce bo potrebno… Glavno je da vzpostavita stik s zenskim spolom. Ce je pac prisoten neki irracionalen strah. Potem ko premagata ta strah pa nadaljujeta s naslednjo stopnjo (romanticen stik oz. iskanje punc za spolnost- lahko preko tinderja)
Imata tudi dogodke za samske, sam sicer nisem bil (se), vendar lahko tudi to poskusita.
V sveta je toliko opcij, toliko ljudi, da je potrebno samo iti malo na dogodivscino in uzivati v tem. Casa je vec kot dovolj.
(za tinder- pomoje je treba kar nekih stikov, tega ne poznam tako dobro, nisem probaval. Vseekakor pa mislim da je potrebno graditi na samozavesti, potem pa iti v te vode. Ljudje ki niso samozavestni so takoj zaznani s strani samic. Nazalost :((((
Še kdo od vas spremlja temo? Imam podobne probleme (sem pa punca)
Razpiši se. 🙂
Tudi js sm star 25 in še zmeraj devičnik, pred kratkim končaj nekajmesečno “avanturo”. Punco sm spoznal na Tinderju in začela sma se pogovarjat. Res izjemno sma se ujela in po nekaj dneh pogovora je predlagala, da bi se mogoče dobila v živo. Sam nisem imel nikakršnih izkušenj s puncami, ker še nikoli nisem bil v zvezi ali v kaki avanturi, niti poljubljal se še nisem, zato sm s srečanjem zmeraj zavlačeval. No in po 1 mesecu sm se končno opogumil in pristal na srečanje. Bil sem zelo živčen že nekaj dni pred zmenkom. Pride dan zmenka in js totalno zablokiram na začetku ampak več časa ko sm preživel z njo, manj živčen sem bil. Po končanem zmenku sem ji mislil dati poljub ampak si nisem upal, kar sem si kasneje zelo očital. Pogovor sma nadaljevala in se kmalu spet dogovorila za naslednji zmenek. Na drugem zmenku sem že bil kar lepo sproščen in na koncu sem bil deležen prvega poljuba in to pri 25 letih. Kmalu zatem me povabi k sebi domov. Pridem k njej vesel, sproščen in me povabi v svojo posteljo, da si pogledama film. To so bili najlepši občutki v mojem življenju. Rahlo sma božala drug drugega, in se začela mečkat. Js sm bil v hlačah ceu trd ampak enostavno nisem upal narediti koraka naprej. Čakal sem na neki znak, nevem, da mi sleče majico al pa neki ampak do sexa ni prišlo. Ura je bila že pozna in naslednji dan je imela službo zato sma se poslovila in si dala še en poljub. Na poti domov sem ogromno premleval kakšno priložnost sem zapravil, da bi se končno znebil te devičnosti ampak sem si mislil ok za prvič v postelji s punco sem se vsaj prvič konkretno mečkal. V naslednjih dneh sma se še parkrat videla ampak ni bilo več tistega žara. Po 3 mesecih sma prišla do zaključka, da pač boma ostala samo prijatelja. Bil sem rahlo razočaran (še danes sem) ampak sem storil vsaj nek napredek, glede mojega intimnega življenja. Izjemno pa sem vesel, da sm jo imel priložnost spoznat in sem ji zelo hvaležen. Tako da Tinder je super stvar. Pač pri meni osebno je zelo pripomogel k dvigu samozavesti in bom drugič zagotovo lažje pristopu do punce.
Forum je zaprt za komentiranje.