žigolo
Si želiš doživeti nekaj posebnega,javi se moškem,ki te bo očaral. [email protected] prepustim se ti in izpolnim vse fantazije. Nepotrebne komentarje ne prebiram.
Kako boš pa vedel, da je komentar neprimeren, če ga ne boš prebral? :))))
Sicer pa mimogrede, kaj pa si Majda ali Ivan? :))))
Ja kje je pa to,da bi prišla a masaže erotične imate.
Vsemu ustrežem tudi erotična masaža je seveda,izpolnjujem pa tudi razne fetiše.
Jaz mam fetiš da gledam kako ti ga ovca vleče…bi šlo?
.9 JA ČE IMATE OVCO GRE,VSE GRE,TUDI TO:)
Sem vam pisala in ni odgovora!Čakam.
V poslovnem svetu velja, da je ponudniku kakršnikoli storitev modro dati na voljo 24 ur za odgovor. Razen seveda, če ne oglašujejo hitrejše odzivnosti na povpraševanje.
V poslovnem svetu velja, da je ponudniku kakršnikoli storitev modro dati na voljo 24 ur za odgovor. Razen seveda, če ne oglašujejo hitrejše odzivnosti na povpraševanje.[/quote]
Sem takoj dobila povraten mail. In sem tudi bila na masazi,se mi je splačalo.:):):)
NORCI !!!!!!
norci! A zato ker smo ostale samske zarad nesramnih moskih,zdaj pa ko si neznosti zazelimo smo nore. Je neobvezen odnos,in poleg tega se moski tipi top.:)
Majči, kaj pa je vse počel? Ali sta počela? Si plačala za to??
norci! A zato ker smo ostale samske zarad nesramnih moskih,zdaj pa ko si neznosti zazelimo smo nore. Je neobvezen odnos,in poleg tega se moski tipi top.:)[/quote]
Bi fotografiral:):):) Fotograf! Rabila sem masažo,in poleg tega me je nežnost prevzela in sem se malo sprostila,boljše to kot pa iskat avanturiste,ki jih je tak kot mravelj. Ja plačala sem in to celo 20evrov. Pa z mojim denarjem.:):)
Aha, torej je samo masaža to, kolko razumem..Kaj pa je Majda delala zraven? Predvidevam, da te je Ivan “obdeloval” 😉
Ja 🙂 Majde pa nisem videla:):) sem pozabla vprašat:):)
Pa ta Ivan dobro zgleda? Podžge? 😉
Ni ivan:):) to je problem. Sem bla razočarana,ko sem zvedla ,da ni Ivan.:):)Ja super je kdor zna zna:):):)
veš, kateri so nepotrebni in kteri potrebni?:::::::::::::))))))))))))
Ha ha ha ha
Le kakšna ženska mora plačati za seks? samo kakšna res zelo grda, stara ali kaj podobnega.
Povprečna ženska dobi seks kjer hoče, če želi.Zastonj. Pa zraven še pijačo, večerjo..
Mogoče pa SM ne dobi vsepovsod…
Povsod se dobi ja:):) Ampak moji letniki pri 40 katastrofa,poleg tega pa sem vsaj zadovoljna,ne pa da bi nekaj preko neta iskala,potem pa ko se srecam pa katastrofa,pametni moški ste pa tak zasedeni:):):)
Povsod se dobi ja:):) Ampak moji letniki pri 40 katastrofa,poleg tega pa sem vsaj zadovoljna,ne pa da bi nekaj preko neta iskala,potem pa ko se srecam pa katastrofa,pametni moški ste pa tak zasedeni:):):)[/quote]
……….pametni moški so pa tak zasedeni:)
Ampak DDDR in Spider sta prosta.
Povsod se dobi ja:):) Ampak moji letniki pri 40 katastrofa,poleg tega pa sem vsaj zadovoljna,ne pa da bi nekaj preko neta iskala,potem pa ko se srecam pa katastrofa,pametni moški ste pa tak zasedeni:):):)[/quote]
Ampak DDDR in Spider sta prosta.[/quote]
ja verjamem samo vprašanje Zakaj? :):):) sta samska:):) veš kaj pravijo da moški so kot wc školjke keri so vredu so zasedeni takoj,kteri pa ne pa itak smrdijo.
Zasedeni , ko se enkrat zaserjejo, spustijo vodo in umijejo roke ….in so spet frej…v bistvu še boljša klasa…
Ampak DDDR in Spider sta prosta.[/quote]
ja verjamem samo vprašanje Zakaj? :):):) sta samska:):) veš kaj pravijo da moški so kot wc školjke keri so vredu so zasedeni takoj,kteri pa ne pa itak smrdijo.[/quote]
Velja isto za samske ženske?
Forum je zaprt za komentiranje.