ČIST PO PRAVICI…
IMATE RES RADE TANGICE? ČISTO PO PRAVICI MI POVEJTE PROSIM. KER TEŽKO VERJAMEM, DA NAM LAHKO PAŠE NEKAJ KAR NAM LEZE V RIT IN NAS ŽULI… Jaz jih res ne maram. Imam jih en cel kup, oblečem jih le redko. Prosim za iskrene odgovore.
ne maram in jih tudi ne nosim
JS JIH NA ZAČETKU NISEM MARALA, VSE MI JE NEKAM LEZLO ITD.
ZDAJ SEM SE PA FULL NAVADLA NA NJIH IN ME ČISTO NIČ NE MOTI.
DRUGA KOT TANGICE ZDAJ SPLOH NE NOSIM VEČ.
VEDNO IMAM TANGICE-TUD ZA SPAT! :))
lp
ALenka
Po pravici povedano me velikrat motijo, ker mi zlezejo tudi v tamalo in me žulijo,ampak jih vseeno nosim:))…ja za lepoto je treba potrpeti:))…oziroma za modo:))….in Alenka dobra si, da lahko z njimi še spiš…:)
Nosim jih zarad sebe, ne zarad drugih, men druge vrste hlačk ne ustrezajo. Čist nič zarad tega, da bi se moški naslajali. Ker se itak tud zarad npr velkega dekolteja, al pa karkol, niso zdej tangice tiste, ki odločajo. Sicer pa mam raj, da moški opazijo kaj druga, kot pa mojo rit pa druge obline.
Vsak dan tangice, me čisto nič ne motijo (očitno je res, da se moraš samo navadit).
Nič mi ne leze v rit, ker je že notri in tudi nič me ne žuli. Dosti hujše mi je bilo prej pri navadnih gatah, da ti cel šop blaga zleze v rit, tisto mi je pa šlo na živce.
Ju-hu-hu- HURA ZA TANGICE!!
mene nč ne motijo razen če imajo predebelo “špago” zadaj :o)
motle pa so me prej gate kot je rekla mandarina ko ti cel kup blaga zleze u rit. ponoči pa sm veeno rada komot in nosim boksarce…najrajši moške :o))
Jaz se sploh ne spomnim, kdaj sem imela nazadnje oblečene navadne sp. hlačke… menda še v osnovni šoli… :)))
Tangice brez debate, pa zaradi sebe, ker so mi všeč, sploh me ne motijo, sem navajena že tolko na njih, da ni problema.
Pa res ne razumem tega- če kero motijo, jih pač naj ne nosi.
Čist po pravici: najboljše so bombažne tangice in tudi jaz ne nosim več navadnih spodnjic.
Ponoči pa le privoščite “ta malim” malo zraka – priporočljivo spanje brez spodnjega perila.
Zakaj pa jih imaš cel kup, če so ti že ta prve zlezle med ritnice 🙂
Jaz jih ne maram. Moja dupenčica se čist dobr počut v staromodnih gatkih.
Jaz pa ne prenesem navadnih gat. Mogoce kak model. Je pa ful grdo, ce vidis eno zensko v hlacah, pa spodaj zarisan rob od gat. Al pa pod kavbojkami isto.
Jaz jih nosim čisto vsak dan in me nič ne motijo, celo ponoči. Bolj me motijo hlačke navadne ker če le te zlezejo v ritko je veliko več materiala notri kot pa samo štrikec od tangic. Ne smejo pa biti preveč ozke ker potem režejo in morajo biti bombažne tako kot ves sp. perilo, drugače pa iskreno povedano ne morem več brez njih.
No, očitno sem z drugega planeta. Nikoli še nisem oblekla tangic in jih tudi ne nameravam, ker se mi zdi neumno, da bi si tlačila v rit špagico samo zato, ker je to pač moderno ali pa zato, ker se nekaterim zdi grdo, da se pod hlačami riše rob od spodnjih hlačk. Veste, kaj se meni zdi grdo? To, da ženska sedi ali pa počepne, potem ji pa izza hlač, ki so v zadnjem času itak vse spuščene na bokih, pogleda rit (če en že skoraj cela, pa vsaj pol) in tista špagica. Imam pa že raje, da pogledajo izza hlač lepe spodnje hlačke, ki pokrivajo tisto, kar pač mora biti pokrito.
vse k noste tangice in trdite, da so ful kul, vam povem da niso ful kul in tud higienične niso.
Sm jih sam enkrat oblekla in jih ne bom nikoli več.Zakaj? Zato, ker te špagce ne pokrijejo naših luknjic v celoti in ko sem šla na stranišče, sem se šele zavedla, da bom imela kavbojke popackane od….Ja drage moje, spodnje hlačke so tudi zato, da ščitijo kavbojke pred umazanijo tam spodaj.V službi se ne morte umit po vsakem lulanju in kakanju, ane.
Tko da morte vedet in se zavedat, da so tangice kar se higiene tiče eno veliko SRANJE!!
To sploh ni res,
sej ti ni treba imeti tangic z najtanjšo špagco kar jih je.
Mene pozimi zebe, zato nosim večinoma bokserice,
vendar pa ko imam ozke hlače, krilo ipd, pa oblečem
tangice(bombažne, malo širše in verjemi da pokrijejo
čisto vse luknjice!!!!!!!)
Poleti oz. ko je topleje pa nosim tudi tiste s čisto tanko vrvico,
saj se poleti tuširam tudi večkrat na dan, tako da ni nič umazano
in takrat tudi ne nosim nevem kako debelih in oprijetih hlač, tudi
jeans je za poletje ponavadi tanjši.
Se pa strinjam s Šeril, da nekatera dekleta, punce, žene ipd pretiravajo s
spuščenimi hlačami in krili in komaj čakajo da se nagnejo naprej da jim tangice pogledajo ven, pa po možnosti še kaka tetovaža na hrbtu.
Ampak to je stvar vsakega posameznika, če komu ni všeč naj
jih pač ne gleda a ne? :)))))
JA PA JA DE !!
Tangice so svinjarija pa amen !
Kr pejt pogledat na post o DNEVNI VLOŽKI, pa boš vidla.
Jaz osebno jih tui ne maram (nimam nič proti njim, sam udobne mi niso), oblečem pa jih res ob zelo posebnih priložnostih……pod kake zeli elegantne hlače, kilklo itd…..torej na vsake sto let enkrat 😉
Jih ne nosim – in jih ne bom!! Jih nimam za kam, elegantno se ne oblačim- ker mam rajši športni slog, ko grem pa v hribe se mi pa zdi da kombinacija prešvicane majce, gojzarjev in tangic ne bi ganila nobenega tipa.
hihihihihihihihhiihihi, tale je dobra, jaaaa
Kaj res ne more ostat samo pri tem, da nekatere jih nosimo, nekatere pa ne?
Ne vem, zakaj vedno pride do tega, da je to nehigienično in ne vem, kaj vse. Mislim, da je higiena odvisna od vsakega posameznika in ne od oblike spodnjega perila!
Nekaterim se pač tangice ne zdijo v redu in jih ne nosijo, dobro. Tukaj se lahko končna, ni razloga, da potem terjate dalje, da smo me ostale packe,ker nosimo tangice.
Se strinjam z Ajšo.
Muca, nikar ne skrbi za našo higieno
Ampak res!!!!!
Ni mi jasno zakaj nekateri mislijo
da je samo njihovo mišljenje pravilno?????
Jaz pa raje nosim vložke od tamponov(tampone redko),
pa zaradi tega ne bom prepričevala
ves ostali ženski svet da so tamponi
umazani in nehigienični in da so ženske
ki jih uporabljajo(pol sveta) packe, saj so packe
lahko tudi tiste ki uporabljajo vložke.
Nima smisla.
še enkrat se strinjam…
100 ljudi – 100 čudi…
Jaz jih tudi ne maram, se ne počutim udobno, kar je pri meni najbolj važno.
Zanima pa me nekaj: kako se umivate in preoblačite na daljšem potovanju npr. ko se voziš z avtobusom ves dan in nimaš možnosti, da bi se stuširal in preoblekel. Mora biti grozno! – Samo malo štrikcev pa kavbojke ali kilco..
Je pa le boljše če imaš primerne bombažne hlačke? Kako je v takem primeru? Pozimi mora biti pa sploh neudobno? Samo zanima me res, ne bi jih pa vseeno nosila.
Obstajajo wc-ji, kjer se spreoblečeš. Očistiš se pa z intimnimi robčki. Tako bi naredila jaz. Sicer pa z avtobusom ne potujem (nazadnje pred 9-imi leti, ko še nisem nosila tangic) več dni.
En nesporazum: vse, ki ste proti tangicam sklepate, da je to neudobno – to je vaša izkušnja. Tudi meni udobje pomeni največ. Obstajajo tangice, s katerimi bi ponorela (sintetika, res tanki štrikci,..).Sama uporabljam BOMBAŽNE – predvsem IZ UDOBJA, ne zaradi modne muhe.
Forum je zaprt za komentiranje.