Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Razgledana mlada zenska si zeli spoznati nekoga za resno zvezo

Razgledana mlada zenska si zeli spoznati nekoga za resno zvezo

Pozdravljeni,

Rada berem clanke in tako sem zasledila tudi ta forum. Pa da vidimo ali se tukaj da najti kak inteligenten privlacen moski.

Sem mlada, 32 let stara zenska. Inteligentna, izobrazena, samostojna. V resnici sem srecna s svojim zivljenjem…imam sincka, trdne prijatelje. Ne iscem nekoga, da bi me osrecil; iscem nekoga, ki ve, da bi skupaj bila srecnejsa. Izpopolnjuje me globok, pristen odnos s partnerjem, kjer ni lazi in pretvarjanj. Zelela bi si torej spoznati nekoga, s katerim lahko osebnostno rastem, s katerim res cutim. Ni lepsega obcutka kakor, ko se v objemu nekoga dobesedno izgubis in cutis popoln notranji mir.

Sem privlacnega videza, lepa…zato bi rada nasla nekoga, ki tudi zase to ve. Ki ve, da je odnos delo in ki se ne boji mocnih zensk in globoke intime.

Ker ne zahajam v klube, diskoteke in podobno sem se tokrat odlocila, da poskusim na ta nacin najdi nekoga s katerim bi delila zivljenje.

Moj kontakt: [email protected]

Lp

… Zvezdana Mlakar?

“Sem ženskaaa, sem čustvenaaa …”, sem lepaaa.

Vse o.k.. Ti verjamem, da si samooklicano lepa. Sam inteligentna pa res ne izpadeš.

Klasičen clickbite.

Napiše se clickbait, tudi ti nisi izpadel preveč pametno

Spoznatise, škoda, zelo privlačna predstava. Sem pa vezan. Vse najboljše želim. Lp

32 ni mlado, sploh pa za žensko (ki ima povrh še otroka).

Mlado za moške (z razrešenim Ojdipovim kompleksom) je med 16 – 23-im letom. 25 maks. Mladost predstavlja čistost, lepoto in plodnost. Čeprav v današnjem času prvo ne nujno več. Telegonija se širi in poglablja.

https://www.returnofkings.com/84026/5-reasons-you-should-never-date-a-single-mother

Sicer se bodo zmeraj našle spolno sestradane scuckane bete, ki bodo z veseljem druge otroke vzgajali, samo kaj ko se tudi pri nas “Rdeča Tabletka” čedalje bolj prijemlje.

Briga me.

Po pravici nimaš kaj izbirat.

Glavni problem zensk iz uvodnega opisa je otrok. Moski, ki da nekaj nase, se s taksno ne bo resno zapletal. Vsekakor ne tako globoko, da se bo kakorkoli ukvarjati z otrokom. Se pravi, da v postev pride vikend avantura, skupni dopust (brez otroka, seveda), in obcasni seks. Pod pogojem, da vse to laufa kot da zenska nima otrok. Zato so, logicno, zenske z vec otroci se toliko manj zanimive. In to za karkoli. Ker to ni teorije, da karkoli laufa kot, da nima otrok. Izjema so zenske z odraslimi ”otroci”. Kolikor so seveda se uzitne. Se pravi, primerne bolj za upokojence. In seveda razno obcasnistvo.

Ironija pa je, da se zenske tega niti pod razno ne zelijo zavedati. Tipicno je slisati besede, da je otrok nekaj najlepsega kar se je ženski “zgodilo”. Skratka, sanja se ji ne kako absurdno ji je v oceh vecine moske populacije padla vrednost. Postala je skart roba. Nivo hitre prehrane. cloveski Mc Donalds. S tem seveda povprecno monovko zadanem v sam zivec in jasno kaj sledi. Ampak, ce vam jaz resnice ne povem, vam jo feminizirani loleki vsekakor ne bodo.
S tem, da sem sploh nisem spuscal v to, da je za tako zensko ze mocno zavozena zveza skozi katero je dokazala vec kot prevec tega s cemer se moski raje ne ukvarja, ce mu ni treba.

In tako pridemo do vprasanja kaj je za taksno zensko sploh primerno. Feminiziran lole. Lesen. Naiven. Ki do zenske pride le s tezko muko, po se pa se naporih. In na sreco zensk iz uvodnega opisa je taksnih vec kot dovolj. Sicer bosta sla slej kot prej narazen. Ampak vecini zenska serijska monogamija tako ustreza. Na poti do tja pa se bo del pozenscenih naivnezev vsaj delno streznil.

Mi je upadlo zanimanje pri “… imam sinčka”. Kaj čem s tabo, ko bo v vsaki krizi ki bi nastala otrok na prvem mestu, ne pa jaz kot partner. Čemu tratit čas s tabo? Poleg tega, “inteligentna in samostojna” je zelo ohlapna in široka definicija. Za začetek je že vprašanje če si naravno inteligentna pa imaš narejeno SŠ, ali inteligentna z doktoratom iz FDV ali pa doktoratom iz FS? Razlike, razlike…

Razmišljam drugače.
Moje mnenje je, da je ženska, ki je sposobna poleg sama zase skrbeti še za svojega otroka odgovorna, sposobna in zrela.
Skratka daleč od tega, da bi bila “damaged goods”.
Skrbi zase in za svojega otroka…hkrati pa išče nekoga za resno zvezo, da bo življenje lažje, bolj zabavno in bolj smiselno.
Moški, ki išče partnerko za resno zvezo in skupno življenje zna ceniti takšne atribute in mu otrok ne predstavlja deal brakerja.
Rekel bi, da se problem skriva v egu in čustveni inteligenci.
Za moške na splošno velja, da imamo prvega preveč, drugega pa premalo in zdi se mi da za večino ta kar velja.

Bravo za napisano!

Samozavestna, močna. Skrbi za svojega sina. To pa je za mene pozitivno!

"Mediocre minds usually dismiss anything which reaches beyond their own understanding."

Bravo za napisano!
[/quote]
Kako si zenske pumpate ego… lol

…ce mu otrok ni ovira? … lol

Dajmo lepo razcistit…
“Samohranilka” je vec ali manj ze dokazala, da ima en kup nezazeljenih lastnosti. Bore malo je scenarijev, da to ne velja. Nadalje, za karkoli “resnega” se tipu obeta se pa se prilagajanja. In to zenski s kupom dodatnih obveznosti, omejitev in bog si ga vedi kaksnimi se problemi. Morda z bivsim, zagotovo z vsem kar je vezano na vzgojo otroka, itd. Obeta se mu en kup dodatnih stroskov. In vse to za otroka, ki sploh ni njegov, lol. Pa se sploh nisem dotaknil tega s cem sem zacel, da je zenska skoraj gotovo ze dokazala en kup negativnih lastnosti. O teh wow lastnostih kobajagi skrbne mame, ki si jih domisljave kokosi, ki se znate zgolj poistovetiti z njeno situacijo, kot tudi razni feminizirani loleki, pa lahko le ugibate. Ce bi bila tako oh in sploh, bi bil v zgodbi sevedno oce.

Kor receno, s tako se lahko tip lep cas igra. Ni pa v tem dolgorocnega kruha, ce clovek zacne razmisljati. Seveda pa je racunica nekoliko drugacna, ce je tudi tip v podobni situaciji in ima ze od prej en kup otrok ali pac bolje ne more dobiti.

Pa da ne bo pomote, imam tudi jaz eno (med vecimi, seveda), s podobnim opisom, situacijo. In dokler ne bo kompliciranja in vmesavanja otroka, se lahko imamo cisto cool. Se kdaj lahko prezivimo kak honeymoon, smo frendi, itd. Ampak v to, da bi se spuscal v karkoli kjer bi otrok zacel igrati omembe vredno vlogo, se niti pod razno ne mislim spuscati. Dobro vem, da se vecina tipov v taksnih zvezah mocno opece. Kaj mi je tega treba?? Resno! A je edina zenska na tem svetu? Sorry, ampak gre za nepotrebno kompliciranje zivljenja. Ce zelis otroke, vsaj skrbe za svoje. Ce ne, pa se ti je se manj treba spuscati v zvezo kjer bos igral oceta otroku drugega tipa. Tipi, nimate nic ponosa? Zdrave pameti?

Kako si zenske pumpate ego… lol

…ce mu otrok ni ovira? … lol

Dajmo lepo razcistit…
“Samohranilka” je vec ali manj ze dokazala, da ima en kup nezazeljenih lastnosti. Bore malo je scenarijev, da to ne velja. Nadalje, za karkoli “resnega” se tipu obeta se pa se prilagajanja. In to zenski s kupom dodatnih obveznosti, omejitev in bog si ga vedi kaksnimi se problemi. Morda z bivsim, zagotovo z vsem kar je vezano na vzgojo otroka, itd. Obeta se mu en kup dodatnih stroskov. In vse to za otroka, ki sploh ni njegov, lol. Pa se sploh nisem dotaknil tega s cem sem zacel, da je zenska skoraj gotovo ze dokazala en kup negativnih lastnosti. O teh wow lastnostih kobajagi skrbne mame, ki si jih domisljave kokosi, ki se znate zgolj poistovetiti z njeno situacijo, kot tudi razni feminizirani loleki, pa lahko le ugibate. Ce bi bila tako oh in sploh, bi bil v zgodbi sevedno oce.

Kor receno, s tako se lahko tip lep cas igra. Ni pa v tem dolgorocnega kruha, ce clovek zacne razmisljati. Seveda pa je racunica nekoliko drugacna, ce je tudi tip v podobni situaciji in ima ze od prej en kup otrok ali pac bolje ne more dobiti.

Pa da ne bo pomote, imam tudi jaz eno (med vecimi, seveda), s podobnim opisom, situacijo. In dokler ne bo kompliciranja in vmesavanja otroka, se lahko imamo cisto cool. Se kdaj lahko prezivimo kak honeymoon, smo frendi, itd. Ampak v to, da bi se spuscal v karkoli kjer bi otrok zacel igrati omembe vredno vlogo, se niti pod razno ne mislim spuscati. Dobro vem, da se vecina tipov v taksnih zvezah mocno opece. Kaj mi je tega treba?? Resno! A je edina zenska na tem svetu? Sorry, ampak gre za nepotrebno kompliciranje zivljenja. Ce zelis otroke, vsaj skrbe za svoje. Ce ne, pa se ti je se manj treba spuscati v zvezo kjer bos igral oceta otroku drugega tipa. Tipi, nimate nic ponosa? Zdrave pameti?
[/quote]

Ti si pesimist, ki si se odločil vse ženske zmetati v isti koš. Kje pa piše, da smo vse iste in mogoče podobne tvoji bivši. Veš ene znamo pošteno zaslužiti svoj denar, poskrbeti za svoje otroke, ki jim ne iščemo nadomestnega očeta, na kraj pameti nam niti pod razno ne pade, da bi jih kdo drug preživljal. Vse jasno do tu?!

Recimo, da ene iščemo nekoga za kakšno kavo, klepet, nasvet, mogoče kaj skupaj skuhat, se it kam potepat, skupaj preživet praznike in ja, upati, da bo oseba naklonjena tudi otrokom, ki niso krivi, če eden od staršev ostane sam iz kakršnihkoli razlogov.

Za konec še tole. Če v neki vezi, kakršnikoli, obstaja beseda “spoštovanje”, je vse mogoče, tudi prilagajanje. Sicer pa, vsak ve zase. Ti si se na podlagi slabih izkušenj odločil, da ostaneš sam. Vso srečo, ti želim.

Ti si pesimist, ki si se odločil vse ženske zmetati v isti koš. Kje pa piše, da smo vse iste in mogoče podobne tvoji bivši. Veš ene znamo pošteno zaslužiti svoj denar, poskrbeti za svoje otroke, ki jim ne iščemo nadomestnega očeta, na kraj pameti nam niti pod razno ne pade, da bi jih kdo drug preživljal. Vse jasno do tu?!

Recimo, da ene iščemo nekoga za kakšno kavo, klepet, nasvet, mogoče kaj skupaj skuhat, se it kam potepat, skupaj preživet praznike in ja, upati, da bo oseba naklonjena tudi otrokom, ki niso krivi, če eden od staršev ostane sam iz kakršnihkoli razlogov.

Za konec še tole. Če v neki vezi, kakršnikoli, obstaja beseda “spoštovanje”, je vse mogoče, tudi prilagajanje. Sicer pa, vsak ve zase. Ti si se na podlagi slabih izkušenj odločil, da ostaneš sam. Vso srečo, ti želim.
[/quote]
Napisal sem le surovo resnico. Nima to veze s kaksnimi osebnima zamerami ali cem ze.

Meni je kristalno jasno, da si tudi “samohranilke” zelijo vse to kar nastevas. Pravim le, da zaradi specificnosti svoje situacije niso dobra izbira za razmisljujocega moskega, ki ima opcije. In to, ce si moski zeli otrok ali ne. Lahko pa so cisto primerna izbira za locenca s tremi otroki iz prejsnjega zakona, I guess.

Prevečkrat se uporablja otroke kot sredstvo za izsiljevanje, zato me take že na začetku odbijajo. Sem že dovoljkrat to doživel, pa ni bilo niti treba biti s temi ženskami v katerikoli zvezi.

Najbolj me je pritegnilo to, da skrbiš za svojega otroka. Ne opis lepote, samostojnosti.. ampak dejstvo, da omenjaš otroka. Tudi sam sem samohranilec in vem, kaj pomeni otrok v našem življenju. Nato me je pritegnil opis, da iščeš moškega, ki se ne boji močnih žensk in globoke intime. Večina moških se boji žensk, ki vedo kaj hočejo in intime, ki je globlja od njihovih čustev. Vendar to ni stvar karakterja temveč stvar zrelosti. Sem dosti starejši od tebe, situiran, zrel in nič mi ne manjka, razen tople sorodne duše in tistih pogledov, ki sem jih že skoraj pozabil….. In zato te razumem, kako težko je to najti. Ne vem, če si že našla koga in želim ti, da bi ga ker iz tvojega opisa čutim globoko in lepo dušo.

Lepo si to napisal. Ko preberem kaj takega vem, da je upanje tudi zame, da najdem sorodno dušo.

Pozdravljena,

če si na teh straneh z namenom spoznati nekoga za resno zvezo, se mi lahko tukaj oglasiš, brez agencij.

Sem 43-letnik, umirjen, komunikativen, ločen.

Kakšen opis. Dekle, a ima 32 let. Pa otroka. Naprej pa škoda besed.
Naj se postavi na realna tla.

Si mamica in tako se predstavi.

Naj se mami spusti na realo. Mene odbije kup nakladanja, samozavestna, mlada…
Reala bodi mama otroku ne iskat enega da vaju bo financiral.
Drugo kar me zanima kje je mož, oče otroka.

Je fino po drugih blatit? Gotovo ste strasno zadovoljni v svojem zivljenju. Za razsvetlitev: zenska s tem, ko rodi, ne neha obstajati kot zenska. Mama je le ena izmed vlog, ki jih ima.

Upam, da bos nasla kaksnega, mene je zmotilo edino to, avtorica, da si v istem stavku napisala da si lepa in da zelis moskega, ki se tega zaveda in da si s tem lepim moskim zelis ustvariti globok odnos… lepota je relativna in vsake oci imajo svojega malarja.

Oprosti samo čeprav sem star 42 let se te po tem opisu nebi želel.
Zakaj, ker si nekje v oblakih.
Bodi mama otroku in ne išči drugega moškega.

Zmores bolje, multi nick.

Nevem kaj hoče povedat. Po sedanjih izkušnjah če ženska mora iskati partnerja po internetu in ne v živo je nekaj narobe z njo. Tukaj pa že na kilometer seka. Tako da obvoz.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close