Iscem resno zensko za prijateljevanje in sex
Moski v zgodnjih 30-ih, iscem zensko, ki ve kaj hoce in isce podobno, kot iscem sam.
Kaj iscem?
Zensko, ki je v fazi ko si zeli povrsinskega odnosa. V smislu sexa, intime, lahko tudi bolj “navadno” druzenje, ipd; Vendar ne resne zveze, vsaj ne trenutno.
Zanimajo me predvsem zenske 30+, saj mi lastne izkusnje govorijo, da so veliko bolj zrele in imajo fokus na to kaj si zelijo.
Skrakta, ne iscem zenkse, ki isce partnerja za resno zvezo in za grajenje skupne prihodnosti. Ceprav clovek nikoli ne ve. Mogoce pa se ujameva v vseh vidikih in se lahkoiz vsega splete tudi kaj vec (ampak še enkrat, tega trenutno ne iscem).
Na hitro o meni…
V zgodnjih 30-ih, 179 cm (sam sebi lazem, da imam 180), normalne postave. Vecina zensk s katerimi sem v stiku (ne govorim o zvezah) me je do zdaj oznacilo za atraktivnega, sam se ne bi zelel ocenjevati 🙂
Rad imam inteligentne in razgledane ljudi, ne maram bullshita in dram. Financno sem stabilen in preskrbljen, tako da ne iscem financno “stabilne” zenske, oziroma mi je to popolnoma vseeno.
Nisem bil v veliko zvezah, ker se nisem nikoli zaletaval, zadnja zveza se je koncala konec prejsnjega leta. Bila je v redu punca, nobenih zamer, pac se ni izslo.
Ce vas še kaj podrobneje zanima, pa sem le klik stran.
P.S. Lahko si tudi mamica (sem ze bil v eni zvezi s samsko mamico)
P.S.#2 Ceprav iscem trenutno nekaj povrsinkega, sem do zensk vedno pravi kavalir
P.S.# Pricakujem veliko zaljivih in posmehujocih komentarjev, a ce se najdeva tukaj z eno “pravo”, bo vredno tega 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.