Moški na družbenih omrežjih
Kaj si mislite o moških (mlajših, starejših), ki po omrežjih pišejo vsaki punci? Je to vredu ali ne? Bi imeli s takim moškim resno razmerje (čeprav ste ga spoznale v drugačnih okoliščinah)? Kaj pa komentiranje slik puncam, katerih sploh ne poznajo – ali jih le tako preko omrežij?
Prek neta sem.nasla enga ki mu je bivsa noseca pobegnila iz bajte in se nikdar vrnila- kasneje ugotovim da je drogeras redno kadi travo.
Drugi me je htel napizdit za 200 do 300e za avto. Mel je cez pol leta drazbo zaradi neplacila mobitelu so mu zasegli avto.
Eden je mel gnile crne zobe.
Potem en ki je z deco delo na glasbeni soli – nezdravljen shizofrenik brez pedagoskih znanj in strokovnega izpita
v solstvu bil je pa ljubljencek ravnatelja. Lepo da jaz ki imam vse pogoje za solstvo samo vip vez ne in ne psihicnih bolezni dela ne dobim!
Potem en ki je sexo okol doma mel
noseco.
In najlepse da sprasujejo po 5minutah kolk mam kesa in kje delam? Wtf? Ste fukjeni? Raje kes na vrtu zakopljem ko da dam propalici ki me vprasa kolk mam kesa 1 cent.
Prek neta sem.nasla enga ki mu je bivsa noseca pobegnila iz bajte in se nikdar vrnila- kasneje ugotovim da je drogeras redno kadi travo.
Drugi me je htel napizdit za 200 do 300e za avto. Mel je cez pol leta drazbo zaradi neplacila mobitelu so mu zasegli avto.
Eden je mel gnile crne zobe.
Potem en ki je z deco delo na glasbeni soli – nezdravljen shizofrenik brez pedagoskih znanj in strokovnega izpita
v solstvu bil je pa ljubljencek ravnatelja. Lepo da jaz ki imam vse pogoje za solstvo samo vip vez ne in ne psihicnih bolezni dela ne dobim!
Potem en ki je sexo okol doma mel
noseco.
In najlepse da sprasujejo po 5minutah kolk mam kesa in kje delam? Wtf? Ste fukjeni? Raje kes na vrtu zakopljem ko da dam propalici ki me vprasa kolk mam kesa 1 cent.
[/quote]
Pismo res ne vem kje sam na take nabašete. Jaz recimo sem tudi malo aktiven na teh omrezjih. Nasprotje zgoraj naštetega, bi rekel normalen, samo taki pa spet nismo zanimivi ženskam oz. dekletom.
Kljub moji starosti imam lepe zobe, široka ramena in globok glas. Kar velik. Dal sem svoj fb eni lepi diklini tukaj na forumu in je bila kar presenečena.
Zdaj mojega fbja ni več, ker me res ne interesirajo 50+ letnice…..(vrstnice al pa nekaj let več, ni problem).
bi moral prvo vedet kak forum je ali kako je zgrajen, da vsaki punci ali ženski pišeš.
maš portale, ki jasno vidiš iz profila, katerega ali katero si želi nekdo. pol pa maš tak portal,
ki je zgolj z nickom, pa ne veš od kot, ne veš kolk stara, kaj hoče kaj išče, tam pa je pol logično da vsaki pišeš, ker pač potipaš, kaj bi rad(a) oz želi/želela
tak da ne bi rekel da povsod na portalih vsak vsaki ali vsaka vsakamu piše
Če je samski, sploh to ni problem. Pač išče sorodno dušo. Problem je, ko išče in piše še po tem, ko je “kao” že v vezi. Takšnih se je za bati.
Forum je zaprt za komentiranje.