Laganje in zveza
Lep pozdrav vsem skupaj,
zanimajo me mnenja glede naslednjega:
Kako bi vi odreagirali? Sem neupravičeno ponorela?
No da opišem situacijo.. fant dela na firmi kjer je kar precej kadra (mesano – moski in zenske). No pred kratkim sem ostala dobesedno odprtih ust. Oglasil se mi je moz od sodelavke, ki dela z mojim fantom. In me uprasa kje je pa moj dragi danes bil da njegove zene tudi ni bilo doma. Noo in jst lepo izvem da je moj predragi mi lagal in sel s to zensko na pijaco. Ga poklicem, sprasujem, po ovinkih.. na koncu mi le pove in argumentira laganje na ta nacin da bi jaz norela in komplicirala. Imam 22 let fant pa nekaj vec. Ta zenska jih steje okoli 40. Sama sem normalno razgledana. Ne moti me ce gre s kom na pijaco samo se mi zdi posteno da usaj vem s kom. Nimam predsodkov, menim da kjer je ljubezen ni varanja. No moj fant je drugi pol v tem smislu. Ne zaupa tudi ce za to nima razloga. Vedno me zaslisuje, zeli use vedet, velikokrat sem bila delezna obtozb v smislu da sigurno imam se nekoga za “zraven” in podobno. Ironija vsega omenjenega je da ga je ta zenska vabila v posteljo. On naj bi sicer ponudbo zavrnil, ni pa bil toliko posten da bi mi povedal ces da bi jaz delala paniko brezveze. Se vam zdi to res brezveze? Da gre z zensko na pijaco ki ga vabi v posteljo (ona + on + njen moz)? No na koncu zgodbe sem najbol grda in nesramna ker sem ponorela.. upraviceno.. ko sem mogla izvedet take neumnosti od nekoga drugega!? Totalno sem izgubila zaupanje. Mislim da ga z moje strani ne bo vec. On pa si se kar misli da to pa res ni taka rec. Ce bi jaz kaj takega naredila bi mojo nezvestobo opevali se vrabci.. ker je pa on.. bomo verjetno pometli pod preprogo.
Naj omenim se da je fant pri tej zenski izredno zazeljen. Ponudbo za seks v troje ji je predstavil njen partner ker se mu je zazdelo da ji je moj dragi prevec usec (na ta nacin je zelel izvedeti ali bi bila ona za).. in ocitno mu je uspelo
Naj ti na kratko odgovorim.
Glede na opisano stanje imaš problem varanja. Njemu se očitno dopadejo starejše ženske kar je dokaj normalno, saj mlajši moški hrepeniko po seksu z izkušeno. Kar se pa tiče trojčka mu je pa mogoče tudi nekje v podzavesti tlelo upanje na kaj takega. Tebe ne želi deliti z drugimi, ti bi pa mogla, kar ni vredu. Če je že tako, ga vprašaj in potipaj kaj si misli, da bi bili vsi štirje na eni postelji in da bi zamenjali partnerje. Če te pa preveč žre pa enostavno odidi stran od njega, si daj duška in čez kakšno leto najdi resnega partnerja.
Zelo star človeški – civilizacijski pregovor pravi: Zabava in posel naj bosta ločena!
Ce drži, da je starejši par že ponudil trojčka za vašega partnerja.. potem je tudi klic moža iz tega naslova.
Če vaju staerjši uspe spreti, bo toliko lažje zaželjenega v trojčku dobiti v posteljo… naj si bo zato, ker sta vidva skregana.. ali zato, ker sta se razšla. Dobiček tretji ima – t.j. starejši par dobi svojo novo posteljno igračko. Dokler jima ne postane dolgčas in bosta potrebovala tretjo?
cenzorirani lev – je pa pravilno stvari izenačil na tehtnici. Če imajo vsi enako svobodo, bi to pomenilo Swinganje.. a tudi pri swingaju so mora biti vseh 4 ljudi (ali več) VŠEČ!
Glede na to, da se je ŽE začelo z intrigo, všečnosti verjetno ne bo moč kar priklicati nazaj.
Plus že v osnovi ni pametno s sodelavci početi kaj podobnega.. če že, se potem išče izven lastnega kroga poznanstev.
Drugače se lahko hitro zakomplicira in dokaj globoko.
Forum je zaprt za komentiranje.