Res tako grda?
Sem se prijavila na ona-on, kupido in še par podobnih strani. Fantov kolikor hočeš. Ponavadi kar v prvem pismu hočejo sliko, če pa ne v prvem pa je par mailov prijetnih in potem seveda hočejo sliko. Vedno, ko pošljem sliko, je konec dogovarjanj. Prej kakšen sili za kakšen izlet, zmenek, potem ne več. Večina pa potem sploh ne odgovarja več. Sem res tako grda, da vse fante odbije že moja slika? Pa ne reči, da je to pač par primerov. Takih primerov je bilo že malo morje, kakih 100. Pa vedno po opisu zbiram oz. se pustim izbrati takim, ki delujejo OK, ki se nimajo za frajerje, ki ne popivajo in ki naj bi imeli podobne hobije kot jaz.
Rezultat je tak, da sem pri skoraj 29 še vedno samska. Še nikoli nisem imela fanta. Veliko se ukvarjam s športom pa mi ni nikoli uspelo koga spoznta za kaj več. Poskusila sem tole prek neta pa je stanje še hujše. Sem vztrajala, ampak v najboljšem primeru je prišlo le do enega srečanja, če seveda nisem poslala prej slike. Če pošljem sliko, ne pride do srečanja. Med pošiljanjem mailov pa so vsi tako prijazani in jim je tako všeč moj stil pisanja, življenja in sploh sem oh in sploh, dokler ne vidijo slike. Pošljem pa različne slike in ne vedno eno in isto.
Sem res tako grda, da me nikoli ne bo noben maral?
Pošl sliko, da vidmo…
Joj ne se obremenjevat zarad takih, ki gledajo sam na izgled, ker če bi bli oni res tok lepi in oh in sploh verjetno tud ne bi iskal prek spleta punce a ni tko?
To so sami primitivci, veliko se ijh pa prjavi tud za zabijanje časa in zafrkavanje folka.
Ne obupaj in se še naprej ukvarjaj s športom, pravi bo zihr pršu!
Draga samska28!
Te čisto razumem, se je tudi meni dogajalo podobno. Sicer sem mlajša od tebe ampak vseeno. Vedno so bili navdušeni nad mojim pisanjem, kak sem oh in sploh vredu, dostikrat se je zalomilo pri sliki… Sem tudi že doživela, da mi je kdo rekel da sem grda. Seveda, da sem bila potrta tako kot si zdaj ti. Sem pa enkrat spoznala fanta, s katerim nisem nikoli nameravala nič imeti, tu pa tam sva se menla prek msnja, nikoli se nisva srečala. Ko sva se pa enkrat dobila je preskočila iskrica in sva zdaj ze 2 leti srečna. Nebom zdaj rekla da se bo tebi zgodilo kaj podobnega.
Ampak vseeno verjamem, da te bo nekdo cenil tako kot si, brez, da bi te že sodil po tvojem videzu.
Če bi pa rada še kaj več zvedla, ali samo kakšno spodbudno besedo, pa se lahko slišive prek maila…
LP
Živjo,
Pred okoli sedmimi leti, ko je bil še aktualen irc in ni blo raznih ona-on in drugih strani sem se tudi sama enkrat zmenila z enim fantom in moram povedati da ga sploh nisem prepoznala v resnici, ker mi je poslal sliko na kateri je zgledal “dober” v resnici je bil pa čisto nasprotje..Tko da rajši grem ven z nekom, ki je mogoče “manj fotogeničen” in npr. simpatičen, komunikativen, se ukvarja s športom itd…
Tako da ne se zaradi tega “obremenjevat” ali kar koli druzga, ker nihče ni popolen in fantje pri tvoji starosti bi lahko “že vedeli” da videz ni vse…videz je kot mobitel, ki te pritegne potem se ga pa naveličaš:)
Tako da za vsacga “obstaja” nekdo, sam ne ga iskat, ker te bo že on;)
Lep pozdravček
Samska 28, meni osebno noben človek ni grd, le nekateri so malo manj lepi. To je dejstvo, imajo pa zato neke druge kvalitete, ki lahko človeka prevzamejo, recimo duhovitost, ljubeznivost,…
Si morda pomislila tudi na to da mogoče nimaš prave frizurce, ki bi pasala k tvojemu obrazu, mogoče kanček make upa, kakšni zanimivi uhani,… vse te malenkosti lahko človeka spremenijo za 100%. Dotikrat se zgodi da grem po cesti in si mislim kako bi bila ta punca drugačna, kako lepa, če bi poudarila te čudovite oči.
Veš, današnji svet je žal orientiran k lepoti, k čemur pa lahko pripomoreš sama in ne boš verjela, z malenkostmi.
Najrajši bi se ti ponudila da mi pošlješ sliko, da bi ti poskusila pomagat.
meni se pri 24 dogaja enako.najdaljše razmerje (in edino), ki sem ga imela je bilo 3 mesece. prvi poljub sem doživela pri 20. vsi fantje mi pravijo, kako sem super za pogovarjat, veliko mi zaupajo, ampak kaj več pa nima noben z mano.
kaksno sliko pa posiljas?
ves, vecinoma vsi na enih zgledamo dobro, na drugih pa tam nekje do katastrofalno. jaz bi zacela pri tem. seveda ne, da tisti na drugi strani dobi nekaj, kar tebi se podobno ni, potem ga pa kap zadane…
zrihtaj se, nastimaj se tako, da bos sama sebi kar najbolj vsec, obleci svoje najljubse cunjice, make up, nastavi svoj “najboljsi profil” in se poslikaj. na koncu izberi nekaj fotk, ki so ti najbolj vsec.
na zalost je tako, da vecina fantov pade ravno na izgled (pri tem si ocitno ne morejo pomagati), cez nekaj casa jim je pa dokaj vseeno kako zgledas, ker postane vse drugo pomembnejse.
lp
In če jo prilepi ????? Še vedno bo nekomu ” grda “, nekomu pa lepa !
Am, boš vidla, ko bo pravi prekrižal pot….Mah, moški imajo ponavadi predstave o lepoticah iz naslovnic….realnost je precej drugačna:po dveh otrocih in pri štiridesetih je vsaka rit mal večja, obraz starejši, na telesu sled celulita….ja, lepota je zelo zelo relativna….nobeden ni grd….kar nas privlači je zgolj energija, ki jo začutiš takoj…..
Kar naprej z dvignjeno glavo!!!!
Pozdravljena!
Tudi jaz sem dala to kalvarijo skoz. Do 27 leta sem bila samska. le enkrat vmes sem imela razmerje (če se temu sploh lahkotako reče) za 2 meseca.
… sem ga sama končala.
Že iz OŠ ven, sem sam sebe tretirala kot grdega račka. In seveda dopustila da so mi vsi srali po glavi in govorili kako sem grda.
Tudi jaz sem poskušala na kupidu… pa sem obupala. Tam ne najdeš skoraj nobenega normalnega dedca.
Edino slike pa jaz nikoli nisem pošiljala.
No potem pa sem neke noči ugotovila da tako ne gre naprej. Al bom umrla.. al pa se bo nekaj spremenilo. In spremenila sem se jaz. Začela sem se cenit (tu ful pomagajo pozitivne afirmacije). začela sem pozitivno govoriti o sebi.
Iz nedružabne, plahe, zadržane dekline, sem postala družabna, odprta, zabavna. Še vedno na trenutke zablokiram … ampak vem, da so to samotrenutki… in grem z dvignjeno glavo naprej.
Itak, da so tudi fantje to opazili. pa še nekaj. kar naenkrat sem postala lepa. Privlačna.
In v moje življenje je vstopil tudi en fant… s katerim sva postala par. Nisva še dolgo skupaj (5 mesecev). Ampak tudi počasi se daleč pride.
Močno ti želim, da bi znala spremeniti pogled sama nase, da bi znala izžarebvati lepoto, ki jo nosiš ne samo v srcu, ampak tudi v telesu.
Lepa si. Zapomni si to. pa ni važno kaj drugi govorijo.
Želim ti vso srečo v življenju. lahko pa me še kaj vprašaš, če želiš.
Jaz največkrat dobim komentarje, da sem lepa in srčkana, potem pa hitro dodajo da jim pa videz ni vse in tudi, če ne bi bila v redu za pogledat, jim je moj karakter neznansko všeč. Eni so pač plitki in se pretvarjajo. Zato pa sem jaz toliko bolj izbirčna in jim povem svoje:)
izgled se da spedenat v piko žez malo spremembo videza…je pa seveda potem na tebi če boš ti še vedno ti, če boš spremenila zunanjost…
Tudi jaz sem bila včasih kar tako prijavljena gor na obeh portalih… in je tudi mene marsikdaj minilo, ko sem videla sliko kakšnega moškega, ki pa so v večini resnično bolj grdi kot ženske.
Punca, tako kot ti je rekla ena uporabnica, najljubše cunjice, make up, frizurca in slikat ;).
Predvsem pa bodi čimveč zunaj v družbi, je bolj plodno kot sedet za računalnikom
Veliko sreče srčika.
Glej ogromno lepih slikc na teh kanalih, kar nekaj deklet poznam, ki se gredo pred prijavo namazati v nulo tuširajo svoj telo in obraz in ven pride pač lepo dekle. Kar malo na Kopidu in ona on vpašaj moške kako so bili razočarni, ko je bilo dekle na sliki lepotica v živo normalna punca. Sem iz Kranja in velikokrat vidim zezlo znano fotomodelko in če bi ti vedela, kako je povprečno dekle neverjento.
Tukaj imaš pa še boljšo verianto potem pa verjemi.
Cau!
Jst sm tut vedno počutila kot grdi raček (z dobrim karakterjem:). Potem sem se pa začela drugač oblačit (beri ne dve cifri prevelike cunje depresivnih barv) se začela mazat in si pobarvala lase ipd…sčasoma je tut malce zrasla samozavest in rezultat je viden to glede moških (v real lifu, na kupidu in podobnih zadevah nism bla).Tako da…marsikaj glede videza lahko storiš sama,… ampak mislm da se moraš vprašat, če hočeš bit s človekom, ki si mu namazana in vsa upedenana (na sliki) všeč, če pa ne bi bla, te pa ne bi pogledu… Jst se rihtam zdej za vecjo samozavest, hodim pa s fantom, k me ljubi tut če mam par tednov nedepilirane noge, kup predmenstrualnih mozoljev in sm v majici iz srednje šole…
Res je, da mora bit ena osnovna privlacnost, da je kemija… ampak take kot so osebe na slikah, v realnem življenju ne bojo nikol…
Se neki… Christy Turlington so enkrat vprasal kako se počuti, ker bi toliko žensk radih izgledalo kot ona in je rekla: Tut jst bi rada zgledala kot Christy Turlington…
Sam pogum, nasmešek…pa bo!
Kaj pa, če poleg tega, da upoštevaš nasvete drugih-postaneš bolj samozavestna, spremeniš stil..karkoli s čimer nisi najbolj zadovoljna-TI sama, in ne moški, katerim slike pošiljaš!
Potem pa, ko se prijaviš-ne pripneš slike, ko te vprašajo po sliki, reci da nimaš-da pa gresta lahko neobvezno na pijačo. Da slikam pač tudi ti ne verjameš in naj je tudi on ne pošilja, ker…dan danes, lahko pošlješ kakršno sliko želiš, popravljeno, pripravljeno…kar so ti svetovali in še veliko več.
Moški, ki hoče sliko-navadno sploh ne išče kake resne veze. Če bi mu bila všeč po sliki, bi pa našel kak drug razlog, da nebi bila prava.
Večinoma so na teh portalih celo vezani, poročeni moški, ki iščejo kake razočarane ženske, za avanture. Obljubijo jim veliko. Tam je seveda pogoj, da je všečna. Karakter, premoženje, izobrazba, konjički-ga ne zanimajo preveč….ker tako nima resnih namenov.
Potem je druga skupina-samski moški, ki so nekako “zapečateni”. Za njin navadno ni nobena dovolj dobra, zato so samski še pri 40. Al ni čedna, ni dovolj izobražena, ni verna ali pa nima avta, pa se on ustraši, da bo z njim samo zaradi denarja in hiše…(ki jo je navadno dobil od pokojnih staršev)
Redki so taki, ki neobremenjeno spoznavajo ljudi in ko preskoči iskrica-ni nič več pomembno (al je lepa, al je pametna al bogata…prava je!)
Svetujem ti, da bolj sistematično in samozavestno komuniciraš s temi virtualnimi osvajači. So med njimi seveda resni fantje, ki si res želijo spoznati resno dekle ampak, takega najprej zanima vse kaj drugega, kot slika!
-poznam kar nekaj ljudi, ki na videz niso lepi, niti simpatični, ampak se ne sekirajo in so samozavestni…in to jih dela lepe.
-poznam ljudi, ki so za voljo samozavesti na sebi naredili drastične spremembe…
Tudi sama sem bila pred leti v situaciji, ko sem se sama sebi zdela grozna, zakompleksana zaradi nosa, preveč kg, itd.., potem sem pa rekla, da je temu treba nerediti konec in pridobiti samozavest…začela športat, torej shujšala za 10 kg, velika sprememba fizure, šla na plastično operacijo nosa in evo bumf samozavest je naglo poskočila in nova jaz…ki traja in menim, da bo do konca..:))
naredi nekaj zase, na sebi, če boš samo razmišljala kok si grda, to ne bo obrodilo sadov..in tudi mi tukaj ti ne moremo svetovati, kaj šele kaj spremeniti..hehe no, mam pa en kup samskih prijateljev, ki ne hodijo na kupida in podobno…lahko bi te povabila na kakšen žur ne??
no povej
see ya
Bom skušala, kar vsem naenkrat odgovoriti. Upam, da mi kolikor toliko uspe.
Slike sem pošiljala različne, ne vedno ene in iste. Kar se pa tiče make up in friziranja pred fotografiranjem se mi pa zdi čisto mimo. Potem to ne bi bila jaz. Želim si takega fanta, ki me bo imel rad tako kot sem, brez maske. Oblačila: prisigam na športni slog. Če ne maram majic, ki razkazujejo ledvice, jih pač ne maram in v takih oblačilih se ne morem dobro počutiti. Mogoče bi slike, kjer bi bila tako urejena, sicer fante privabile na zmenek, ampak to ne bi bila jaz.
To večno čakanje, da bo pravi le prišel enkrat mimo pa mi že preseda. Nisem več nestrpna najstnica, ki je pri 18ih vsa nesrečna, ker nima fanta. Jaz sem celo desetletje starejša in že od nekdaj samska.
Razne knjige o dvigu samozavesti so sicer ok, ampak kakega konkretnega rezultata pa ni. Sem jim že verjela in si govorila vse te lepe besede pa je rezultat le ta, da sem mogoče bolj odprta, zgovorna, družabna. Ampak samska pa sem še vedno.
Fantom na portalih se ponavadi izgovarjam, da nimam nobene slike ali pa, da iščem le prijatelja in da mi je važen značaj in ne izgled. A kaj ko se pa potem konča po prvem zmenku. Tako, da če pošljem sliko, prihranim pri času, ker ne grem na neplodni zmenek.
Svoj način življenja pa imam rada. Rada hodim v gore, smučat, plavat. Ne maram pa lokalov, kina, popivanja. Na žurkah, kjer se popiva na veliko, se počutim zelo slabo in tako tudi ne oddajam kake prijetne energije, da bi koga privlačila. Tudi v visokih petah in podobnem se počutim naravnost grozno. Se pa fajn počutim nekje v gorah v športnih oblačilih. Takrat sem pa to res jaz.
Zdaj si tukaj napisala “oglas”, ki ne vem čemu bi naj koristil. Saj ne, da je kaj narobe, pač povem. Saj veš, da je na začetku vedno zunanjost tista, ki pritegne.
hmmm hribi te velečejo a, no vidiš jaz imam pa enga luštnega kolega, ki je zaljubljen v hojo in hribe in tako prekleto sramežljiv, da je še vedno samski pri 33 in še nikoli ni imel punce…skratka on 1 korakov ne dela, je pa prilagodljiv..:))…mogoče bi morale s skupnimi močmi org. en dejt a?? ….sam predlagam…sam predlagam…
hmmm hribi te vlečejo a, no vidiš jaz imam pa enga luštnega kolega, ki je zaljubljen v hojo in hribe in tako prekleto sramežljiv, da je še vedno samski pri 33 in še nikoli ni imel punce…skratka on 1 korakov ne dela, je pa prilagodljiv..:))…mogoče bi morale s skupnimi močmi org. en dejt a?? ….sam predlagam…sam predlagam…
Samska, mogoče se motim, ampak zdi se mi, da je napaka prav v tistem “rad me more imeti tako, kot sem”… mislim, ok, seveda imaš prav, ampak na začetku ne škodi, če se malo potrudiš, ker žal je tako, da večina fantov res gleda na videz. Saj ni treba, da imaš dekolte in visoke pete, obstaja tudi srednja varianta med trenirko + vetrovko in neko hudo zrihtanostjo. Drugače pa verjamem, da nisi kdovekako grda – sploh se ne spomnim, kdaj bi nazadnje videla Slovenko, da bi rekla, da je res grda.
Forum je zaprt za komentiranje.