Poizkusiti ni greh…bolj za res kot za hec….
Pozdravljeni,
moj naslov sicer nekaj pove o mojih željah…čeprav sanjske ni…kot tudi ni sanjskega…tudi nikoli nisem verjel v neko sanjsko žensko niti jo iskal..
No sedaj sem jaz kako leto samski po dolgih letih resne zveze, saj se nama ni izšlo. Zato tudi verjamem, da obstajajo samske ženske pri 30-40 ih letih, katere so tudi samske po razpadu dolge veze in s tem ni nič narobe. Sam ne maram početi nekih posploševanj zakaj je nekdo samski pri teh in teh letih..tako pride..nekateri vseeno malo več želimo od življenja, nekateri smo v glavi predelali stvari in približno vemo kaj si želimo…in smo raje samski in srečni kot v vezi in nesrečni..
Imam kako leto več kot 40 pa če sem iskren kljub mojemu prijetnemu značaju, simpatičnosti, urejenem življenju je vseeno zelo težko spoznati kako prijetno, simpatično, samsko žensko, katera ima razčiščeno preteklost. Večinoma jih ima v teh letih že otroke, sam jih nimam, imam jih rad sicer, vendar normalno je, da bo otrok mami na prvem mestu, jaz pa v čakalni vrsti kar pa roko na srce mi ni treba biti, saj lahko izbiram tudi sam za katero osebo bom namenil moj čas, katerega si lahko vzamem in ga z veseljem namenim, če je ženska resna in pokaže interes za nadaljnje spoznavanje kot ga jaz, če me nekaj zanima. Obstajajo tudi pari, kateri imajo otroke z dvema različnima partnerjema..ampak to pride sproti ali ne pride..odvisno od želja obeh. S samim spoznavanjem nekih hudih težav nimam, je pa res, da se mi ne da zahajati v lokale, diskoteke, ti časi so pri meni že mimo…nikoli pa ne veš kje nekoga spoznaš, pa četudi bo to samo prijateljica…in sem se zato odločil za to pot…
Sem precej športen, mladosten moški, z redno službo in živim sam. Visoke športne postave, rad preživljam čas v naravi, sprehodih, športih, občasno sem pa tudi rad doma, nekadilec…morda se javi kaka ženska podobnih misli..konec koncev poizkusiti ni greh..
Moj mail je [email protected]…..vsakdo izmed nas je unikat…lepo bodite vsi….
Forum je zaprt za komentiranje.