Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ženske, a vas privlačijo moški druge rase

Ženske, a vas privlačijo moški druge rase

Okej, tema res ni prav nič aktualna, ampak me vseeno zanima, ker smo prijateljice danes na kavi o tem debatirale. A so vam privlačni črnci, azijci, indijanci … zadnje čase opazim ful otrok mešanih zakonov (predvsem mati belka, oče črnec), ampak meni pa nikoli niso bili kaj posebej privlačni. Azijci kakor kateri, ampak bolj Japonci kot Kitajci ..

Ni sans…

Da bi me prav privlacili me niti ne.Ce me kdaj kdo je potem to kak mulat.

Ne

Mene že moti neobvladanje jezika in izpadejo kot eni ‘prizadetki’!

Mene privlacijo visoki Evropejci. Sem pa bila nekoc fejt zaljubljena v enega iz JV Azije.

Uf, meni so pa kakšne indijske poteze kul 😛 http://www.boldsky.com/img/2014/03/13-indian-man.jpg

Ali pa mulati https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/ba/a2/67/baa26781be643a46432d90d5a54197c6.jpg

Kdo bi se branil ane 🙂 Ampak kakšni čistokrvni azijci.. to pa najbrž ne.

Okej. Ta je dobr za videt. Pol ti pa reče:
“A popije kava z jaz?”
“Ti meni lep – rada bi se ljubezen s tebe!”

Oooooooo fak, mene mine vse! Še čefur nekaj tolče po svoje – kaj šele teli majstri :-)))!

NE! Jaz potrebujem nekoga, s katerim lahko čvekaš – med drugim!

V bistvu … ne. Prav nič.

“A popije kava z jaz?”

Oooooooo fak, mene mine vse! Še čefur nekaj tolče po svoje – kaj šele teli majstri :-)))!

NE! Jaz potrebujem nekoga, s katerim lahko čvekaš – med drugim![/quote]

Ker čvekaš lahko samo v slovenščini …..

Mene privlači človek, ne rasa oz. videz določene rase.

Ne, me ne privlacijo.

Me NE privlačijo.

Kolegico privlačijo japonci/kitajci.
ena druga kolegica pa pravi: once go black, never go back.

“A popije kava z jaz?”

je hudič, če si omejen samo na slovenščino… bi rekli temu… zelllooo omejen… najprej v glavi, pol pa še kje drugje..

“A popije kava z jaz?”

je hudič, če si omejen samo na slovenščino… bi rekli temu… zelllooo omejen… najprej v glavi, pol pa še kje drugje..[/quote]

Nekateri so pač omejeni. 🙂

Vse južno od naše meje me absolutno ne privlači, kaj šele druga rasa! Nikoli!

Črnci da. Niso za vsako delo, imajo pa orodje za nekatera domača opravila.

Ne, tudi mene ne privlačijo.

In ti avtorica to vprasanje postavis narodu, ki se je izkazal za prvovrstne homofobe, pred katerimi se se madzari lahko skrijejo? Odgovori so seveda pricakovano 99% ne.

Mene je ze od vedno bilo sram, da pripadam temu gnilemu narodu, ki je negativen, zavisten, depresiven in sestavljen iz samih jamracev in nergacev. No zdaj ob aktualni tematiki pa se je se izkazalo, da smo se izvrstni homofobi, rasisiti in zelo obvladamo sirjenje nestrpnosti. In potem se se kdo cudi, da nas zivi bog ne mara.

Mene pa privlačijo visoki črnci in to zato ker me lahko le takšni seksualno zadovoljivo.
Imajo izredno “dolge” in vzdržne pnise.

Če me dobro nabriše, je vse ostalo čisto vseeno.

@peter8

Ti si verjetno mlajši slovencelj, ki ne razume besed, narod, nacionalizem, domoljublje… Ti ni zamerit, saj si verjetno odrastel v času, ko je bilo vse kar je bilo povezano z narodnostno pripadnostjo in izraženjem le te, vedno označeno slabšalno.

Sicer pa sem v tistih, skoraj dve letih v JNA, vse prevečkrat poslušal o Slovenki Alenki in njeni radodajnosti.
Na takratni lestvici voljnih radodajk, so bile pred Alenkami samo češke in nemške predstavnice nežnega spola.
Jap, samo takrat in zaradi tega me je bilo zelo kratek čas sram, da pripadam temu narodu.

Kaj praviš?
Katera Alenka?

A si star 80 let?
Ker če nisi, nisi bil skoraj dve leti v JLA, ampak kvečjemu 15 mesecev, če šteješ tam okoli abrahama.
No, takratne Alenke so bile očitno manj zakrknjene in homofobne od sodobnih Nin in Sar.

Posmehovanje polomljeni slovenščini je tudi ena taka lepa slovenska lastnost, na katero smo lahko ponosni …

Itaaak, Marsovci so zakon! 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close